Forum » Kaj kupiti » Nakup Acces pointa (sprejemnika za internet)
Nakup Acces pointa (sprejemnika za internet)
The-B ::
Zdravo,
prosil bi vas za nasvet in sicer kateri acces point kupiti.
Internet sem do sedaj lovil s sprejemnikom D-Link 900AP+, preko katerega gre "internet" na router, ki ga potem pošlje na dva namizna računalnika ki pa mi je pred kratkim crknil (900Ap+).
Sedaj sem opazil, da se take zadeve na trgu ne da več dobiti (ali pa je samo ne najdem).
Tako da bi vas prosil za nasvet, kateri sprejemnik kupiti (cenovno čim bolj ugoden - poceni), router imam že doma, tako da bi rabil samo sprejemnik, če je bolj ugodno v kompletu z ruterjem lahko tudi tako.
LP, Blaž
prosil bi vas za nasvet in sicer kateri acces point kupiti.
Internet sem do sedaj lovil s sprejemnikom D-Link 900AP+, preko katerega gre "internet" na router, ki ga potem pošlje na dva namizna računalnika ki pa mi je pred kratkim crknil (900Ap+).
Sedaj sem opazil, da se take zadeve na trgu ne da več dobiti (ali pa je samo ne najdem).
Tako da bi vas prosil za nasvet, kateri sprejemnik kupiti (cenovno čim bolj ugoden - poceni), router imam že doma, tako da bi rabil samo sprejemnik, če je bolj ugodno v kompletu z ruterjem lahko tudi tako.
LP, Blaž
d4vid ::
Trenutno imam sam Dlink 2000AP+ in 2100AP+. Sledeči je še na voljo in deluje zelo dobro, cena je okoli 70€, prvi pa zadnje čase nekaj nagaja in se obeša. Menjal sem že kondenzatorje, ampak ne dela.
Priporočal bi Dlink 2100AP+, ampak če iščeš pa ceneje, potem pa jih imaš par tukaj: Klik
Priporočal bi Dlink 2100AP+, ampak če iščeš pa ceneje, potem pa jih imaš par tukaj: Klik
The-B ::
http://www.mimovrste.com/artikel/248002...
Naročil sem tega...
Bo v redu ali naj spremenim naročilo? :)
Naročil sem tega...
Bo v redu ali naj spremenim naročilo? :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava računalnika v internetOddelek: Omrežja in internet | 3306 (2787) | d4vid |
» | Wireless linksys router prekinja!Oddelek: Strojna oprema | 3944 (3253) | Blisk |
» | WLAN - kaj mi svetujete!! NUJNOOddelek: Kaj kupiti | 1438 (1219) | pujsek_ |
» | WiFi; za igranje igerOddelek: Omrežja in internet | 1156 (1017) | Paramedic |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12861 (9415) | pujsek_ |