Forum » Operacijski sistemi » težava z zagonom Win7
težava z zagonom Win7
zerdoner ::
Imam eno težavo in jo bom kar opisal.
Imam nameščene win7 64bit. Uporabljam mozzilo za internetni brskalnik. Težava je sledeča. Če win ugasnem ali jih dam v spanje potrebuje potem celo večnost, da se zažene. Namizje se zelo počasi naloži, gumbi delajo z zelo veliko zakasnitvijo... Imam občutek da mi to povzroča mozzila. Čeprav recimo rač resetiram in ko ga nazaj prižgem se mi odpre mozzila in mi hoče prikazati/odpreti zavihke, ki so bili odprti ob resetu/izklopu win. Ko se enkrat vse naloži in naloži mozila z zadnjimi zavihki potrem zadeva dela normalno hitro.
Ali ima mozzila kakšno zadevo v sebi, da bi lahko izklopu, da si zapomni kaj si prej v njej delu.
Nisem pa poskusu z kakšnim drugim brskalniku, da bi 100% lahko potrdil da to povzroča mozzila.
Prosim za nasvet
Imam nameščene win7 64bit. Uporabljam mozzilo za internetni brskalnik. Težava je sledeča. Če win ugasnem ali jih dam v spanje potrebuje potem celo večnost, da se zažene. Namizje se zelo počasi naloži, gumbi delajo z zelo veliko zakasnitvijo... Imam občutek da mi to povzroča mozzila. Čeprav recimo rač resetiram in ko ga nazaj prižgem se mi odpre mozzila in mi hoče prikazati/odpreti zavihke, ki so bili odprti ob resetu/izklopu win. Ko se enkrat vse naloži in naloži mozila z zadnjimi zavihki potrem zadeva dela normalno hitro.
Ali ima mozzila kakšno zadevo v sebi, da bi lahko izklopu, da si zapomni kaj si prej v njej delu.
Nisem pa poskusu z kakšnim drugim brskalniku, da bi 100% lahko potrdil da to povzroča mozzila.
Prosim za nasvet
Cold1 ::
Za začetek poskusi z drugim brskalnikom, če bo problem izginil, potem kar nadaljuj z uporabo drugega brskalnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Chrome deluje zeeelooooo počasiOddelek: Omrežja in internet | 1268 (895) | bobby |
» | Youtube/Vimeo mi težko dela - kako ugotoviti kaj je narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (996) | intelček |
» | kako narediti da se bo v povezavi odprl internet explorer in ne mozzila!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 1860 (1458) | mte |
» | Internet Explorer stopa na pota združljivostiOddelek: Novice / Brskalniki | 2515 (2515) | CaqKa |
» | Nov članek: Mozilla 1.4Oddelek: Novice / Nova vsebina | 2571 (2571) | CaqKa |