Forum » Strojna oprema » Nezaznavanje tipkovnice
Nezaznavanje tipkovnice
nightbird ::
Pozdravljeni!
Mam en nenavaden problem in sicer desktop mi ne prepoznava USB-tipkovnic. Preko ps priklopa mi ena tretja deluje čisto normalno. Mam pa še ene dve (dell, genius) drugi katerih mi sploh ne prepozna in ju ne morem uporabljati.
Sprva se mi je to dogajalo, ko sem mel naložene XP-je. sem misli, da pač driverjev ne najde OS. Potem sem naložil win7 starter in enak problem. Torej kje tiči problem? na uradnih straneh ne najdem driverjev, saj gre za neke starejše tipkovnice. Tipkovnici pa definitivno delata, saj recimo na laptopu delujeta normalno.
lp
Mam en nenavaden problem in sicer desktop mi ne prepoznava USB-tipkovnic. Preko ps priklopa mi ena tretja deluje čisto normalno. Mam pa še ene dve (dell, genius) drugi katerih mi sploh ne prepozna in ju ne morem uporabljati.
Sprva se mi je to dogajalo, ko sem mel naložene XP-je. sem misli, da pač driverjev ne najde OS. Potem sem naložil win7 starter in enak problem. Torej kje tiči problem? na uradnih straneh ne najdem driverjev, saj gre za neke starejše tipkovnice. Tipkovnici pa definitivno delata, saj recimo na laptopu delujeta normalno.
lp
Enron x86 ::
V BIOS-u moraš omogočit možnost "enable USB keyboard" oz. nekaj podobnega.
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139032 (54975) | BorutO |
» | ASUS N550JV - WIN 7 DRIVERS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11624 (10632) | benjaminson |
» | widows xp formatiranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1561 (1330) | solatko |
» | No Keyboard detected pri vklopuOddelek: Pomoč in nasveti | 2571 (2571) | k4vz0024 |
» | Miška Razer Diamondback (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3577 (2719) | frudi |