Forum » Pomoč in nasveti » Ena tipkovnica, miška in en monitor na vačih računalnikih
Ena tipkovnica, miška in en monitor na vačih računalnikih
atair ::
Pozdravljeni.
Imam sledeč problem. Gre za delo na treh računalnikih, ki so fizično skupaj. Ker gre za izmenično delo, se mi ne zdi smiselno kupovati treh mišk, tipkovnic in treh monitorjev, ker vseh treh naenkrat tako ali tako ne bom uporabljal. Zato me zanima, kako priklopiti vse tri računalnike na en monitor, da bi lahko s stikalom preklapljal med zasloni. Je to sploh izvedljivo?
Mitja
Imam sledeč problem. Gre za delo na treh računalnikih, ki so fizično skupaj. Ker gre za izmenično delo, se mi ne zdi smiselno kupovati treh mišk, tipkovnic in treh monitorjev, ker vseh treh naenkrat tako ali tako ne bom uporabljal. Zato me zanima, kako priklopiti vse tri računalnike na en monitor, da bi lahko s stikalom preklapljal med zasloni. Je to sploh izvedljivo?
Mitja
levaky ::
http://www.techtrade.si/product.asp?pf_...
Mi imamo tegale, pa smo full zadovolni. Namesto PS/2 portov ima USB + audio prenaša, če bi ti slučajno prišev prav.
Matej
Mi imamo tegale, pa smo full zadovolni. Namesto PS/2 portov ima USB + audio prenaša, če bi ti slučajno prišev prav.
Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tipkovnica za dva računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8388 (7480) | WizzardOfOZ |
» | Deljenje tipkovnice in miske med Win7 in OsXOddelek: Pomoč in nasveti | 1831 (1620) | KontraCepec |
» | KVM preklopnikiOddelek: Strojna oprema | 1312 (1194) | LordTado |
» | razdelilec 1 monitor, 1 miška, 1 tipkovnica - 2 računalnikaOddelek: Strojna oprema | 5143 (4851) | Sc0ut |
» | Kako priklopiti dva compa na en monitor???Oddelek: Strojna oprema | 2361 (2154) | okip32 |