Forum » Igre » Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

jasa123434 ::
GTA V je polna bugov. Kot nekdo ki je preigral vse igre iz GTA serije, lahko rečem da je petica najboljši in najslabši del obenem. Najslabši zaradi res prevelikega števila raznih bugov.
Najbolj zoprn bug pa je nedvomno, da ostaneš v igri "ujet" in ne moreš opravljati misij, razen če igro ponovno inštaliraš in upaš na najboljše. Veliko ljudi po netu jamra, da imajo podobne probleme, nekateri so bili tik pred koncem in gremo na novo...
Nekako od igre, ki ima odličen renome in ki pri nas v trgovinah stane dobrih 60,00 eur ne pričakuješ česa takega.
Upam, da bodo to uredili, do takrat pa ostaja izkušnja z igro GTA V bolj kot ne grenka.
Saj za pc teh buge ne bo. Za zdaj pa je res preveč glichov

oo7 ::
Jaz nisem imel nobenega problema z Gta 5 za Ps3. Delalo je vse normalno od začetka, do konca edino enkrat mi je ven vrglo to je pa tudi vse.

miraldi ::
GTA V je polna bugov. Kot nekdo ki je preigral vse igre iz GTA serije, lahko rečem da je petica najboljši in najslabši del obenem. Najslabši zaradi res prevelikega števila raznih bugov.
Najbolj zoprn bug pa je nedvomno, da ostaneš v igri "ujet" in ne moreš opravljati misij, razen če igro ponovno inštaliraš in upaš na najboljše. Veliko ljudi po netu jamra, da imajo podobne probleme, nekateri so bili tik pred koncem in gremo na novo...
Nekako od igre, ki ima odličen renome in ki pri nas v trgovinah stane dobrih 60,00 eur ne pričakuješ česa takega.
Upam, da bodo to uredili, do takrat pa ostaja izkušnja z igro GTA V bolj kot ne grenka.
Meni je na Xboxu360 GAT V delal ves čas brez problemov.
Nobenih težav nisem imel, sreča?

i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

PALOMINO ::
Očitno ste eni res srečkoti, jaz sem izgubil vso voljo, da bi šel še enkrat igrat.
Škoda, ker špil ni slab drugače.
A kdo kaj ve ali bo na voljo tudi za next gen konzole? Se kaj piše/govori o tem?
Škoda, ker špil ni slab drugače.
A kdo kaj ve ali bo na voljo tudi za next gen konzole? Se kaj piše/govori o tem?

Gogyto ::
Špilam na PS3 in kakšnih večjih štal še nisem imel. Vse laufa BP. Če odštejem začetne porodne težave pri Online, je vse okej. Sicer pa sem ravno včeraj dobil nakazanih 500 jurčkov kompenzacije za pretrpljene psihične in fizične težave in si ubodel flat v LS in sem že pozabil na težavice...

e-marko ::
Igre za PC (še) ni na voljo.
Sploh pa se tukaj ne sprašuje o piratski robi. Pravila.
Lp
Sploh pa se tukaj ne sprašuje o piratski robi. Pravila.
Lp
...somebody, somewhere...

__Devil__ ::
Je že znan izid gta 5 za pc? sem našel beta verzijo za pc ampak je očitno fake. še 3 mesce!?

Seljak ::

mcknme ::
PS3 Slim 320GB kupljen preko bolhe - nobenega problema, igra ni niti enkrat za sekundo zaštekala ;)

GTA 5 For PC Isn't Windows 8 Compatible Says Amazon Listing
PC gamers who have upgraded or purchased a PC with Windows 8 might want to create a separate OS for Windows 7. The highly anticipated GTA 5 for the PC is appears to not be compatible for Windows 8.
http://motoringcrunch.com/news/gta-5-pc...
PC gamers who have upgraded or purchased a PC with Windows 8 might want to create a separate OS for Windows 7. The highly anticipated GTA 5 for the PC is appears to not be compatible for Windows 8.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

Nemixxx ::
Tole pa nevrjamem js
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

particle ::
On the other hand, the post was uploaded on July 2013 and is believed to be nothing more than a placeholder.

Chev ::
GTA 5 For PC Isn't Windows 8 Compatible Says Amazon Listing
Za GTA 4 isto pišejo, pa dela komot, če nastaviš compatibility mode.

BorutO ::

BorutK-73 ::
Če se ne motim, Social Club sploh ne dela več. Vsaj meni ne, imam pa steam verzijo GTA4 in lahko igram samo offline mode.

Siddh ::
Za GTA 4 isto pišejo, pa dela komot, če nastaviš compatibility mode.
Mogoče je to problem, zakaj meni ne dela GTA 4 na win8?? Namreč, ko zaženem Social Club, oz se prijavim, stisnem Play ... pa se uspešno logira, okno se zapre, potem pa se ne zgodi nič.
Meni dela GTA4 brez problema na windows8, kupljeno prek Steama. Igram pa offline mode, v social club se nikoli nisem prijavil.

[D]emon ::
Social Club je bil iz stirice v zadnjem patchu odstranjen, in mi tole smrdi po travniski verziji.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

BorutO ::
Saj mam jaz tudi Steam verzijo ... Pa kakšen teden dni nazaj sem celo particijo na novo formatiral pa igro naložil, pa nič. V windows 7 sploh nisem imel teh težav, tu w win 8 pa se logira uspešno, ampak je vse mrtvo. Tudi v Win 8.1 je isto ... Pa tudi Offline je isto ... stisnem, pa se nič ne zgodi.

marko4150 ::
Dober dan! V mislih imam kupiti GTA V ter PS3 Super Slim 12 GB. Pa me zanima če je to dovolj 12 GB? Pa mi lahko malo bolj poveste kako je z grafiko v igri? Kakšna je? Sicer sem pogledal veliko gameplayev in morem rečti da je sama igra neverjetna zanima me oz. edino kar mi malce povzroča težave je grafika (hočem da je 100% - nobenega štekanja).

Dober dan! V mislih imam kupiti GTA V ter PS3 Super Slim 12 GB. Pa me zanima če je to dovolj 12 GB? Pa mi lahko malo bolj poveste kako je z grafiko v igri? Kakšna je? Sicer sem pogledal veliko gameplayev in morem rečti da je sama igra neverjetna zanima me oz. edino kar mi malce povzroča težave je grafika (hočem da je 100% - nobenega štekanja).
12 Gb je zadost

Imam isti Ps3 in sem že preigral Gta V in je delalo brez problema.

iloveboobz ::
težka bo..
sicer pa vzami varjanto z diskom, ne z 12GB flasha..

Pa povej mi še kaj o grafiki, prosim.
Grafika men osebno je bila dobra na ravni Uncharted 3

Ampak na Pc-ju ko pride bo brez dvoma boljša.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

če bi rad dobro grafiko, potem počakaj na PC varjanto (če kdajkoli izide). Sicer se pa zadovolji z 720p.
In ja, so igre, ki zgledajo dosti lepše od GTAV na ps3..

Pa povej mi še kaj o grafiki, prosim.
Grafika men osebno je bila dobra na ravni Uncharted 3
Ampak na Pc-ju ko pride bo brez dvoma boljša.
Kaj potem se splača počakati na PC?
Če bi rad boljšo grafiko potem ja.
Če boš pa kupil PS3 pa lahko preigraš še nekaj odličnih exkluziv.

iloveboobz je izjavil:
Itk...
Poglej moje komponente:
Intel(R) Core™ i7 CPU 870 @ 2.93GHz
Radeon HD 6850 1024 MB
ASUSTeK Computer INC. P7H55-M PRO
8 GB RAM

iloveboobz je izjavil:
če bi rad dobro grafiko, potem počakaj na PC varjanto (če kdajkoli izide). Sicer se pa zadovolji z 720p.
Res je.
Kar nekaj iger na PS3 je lepših kot GTA 5

iloveboobz je izjavil:
Itk...
Poglej moje komponente:
Radeon HD 6850 1024 MB
8 GB RAM
težk je komentirat, če ti bo delala, ker še niti uradno ni najavlena..

iloveboobz je izjavil:
iloveboobz je izjavil:
Itk...
Poglej moje komponente:
Radeon HD 6850 1024 MB
8 GB RAM
težk je komentirat, če ti bo delala, ker še niti uradno ni najavlena..
No pa vsaj izrazi svoje mnenje bo dovolj?

nwm, ker nimam kristalne krogle. Lahko da bo mela uber zahteve (v takem primeru zna bit problem), lahko pa da bo dober port iz konzol in bo delal čisto ok..
v vsakem primeru se ti na tej točki splača bolj investicija v grafiko (staro prodaš) kot pa nakup konzole. Ker ostale komponente maš ok.
v vsakem primeru se ti na tej točki splača bolj investicija v grafiko (staro prodaš) kot pa nakup konzole. Ker ostale komponente maš ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iloveboobz ()

iloveboobz je izjavil:
nwm, ker nimam kristalne krogle. Lahko da bo mela uber zahteve (v takem primeru zna bit problem), lahko pa da bo dober port iz konzol in bo delal čisto ok..
Se pravi misliš da bo edino grafična povzročala težave?

Bor H ::
Pomoje bolj zahtevna od štirke ne bo, ki bi pa na tvoji konfiguraciji mogla delat dost lepo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 129132 (787) | MaTr1x |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26259 (2288) | dronyx |
» | Watch Dogs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 72348 (28277) | legice |