Forum » Igre » Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

Velki ::
Ja ampak a ve kdo za trgovino kjer pride izdelek skoraj takoj po izidu, mogoče do 3 dni od izida je že poštar na domu (tisti, ki naročite igre takoj ob izidu sigurno veste kje so ponavadi najhitrejši)? Z psn pa si nikakor nočem potegnit ker imam rad igro v fizični obliki.

kmetek ::

Sssaga ::
A bodo slučajn prodajal PS3/Bxox360 skupaj s to igro v Slo? Frend bo sam zarad GTA V ubau PS3, ker ne more čakat in običajno tkole v kompletu mau cenej prideš skozi :D

oo7 ::

Nemixxx ::
Jaz če bo sila, da nebom mogu dočakat si nabavim rabljen xbox ali ps3 novega ziher nebi šel kupovat .
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

miraldi ::
A bodo slučajn prodajal PS3/Bxox360 skupaj s to igro v Slo? Frend bo sam zarad GTA V ubau PS3, ker ne more čakat in običajno tkole v kompletu mau cenej prideš skozi :D
Jaz sem isto nabavu xbox360 vglavnem zaradi GTA V + nekaj ostalih ekskluzivk.
Mislim komu se, da čakat leto-dve in nakoncu kupiti neko neoptimatizirano sranje kakor je GTA IV, ki šele sedaj na novih mašinah + iCEnhecherjem deluje recimo solidno -_-
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

Sam je igralnost gta-jev na pc-ju dost bolša , vsaj meni se zdi tako . Za kakšne dirkaške so pa v prednosti konzole .

Sam je igralnost gta-jev na pc-ju dost bolša , vsaj meni se zdi tako . Za kakšne dirkaške so pa v prednosti konzole .
Ja men je ful leseno igrat GTA na xboxu(moja prva konzola) sam zdj že treniram v Red Dead Redemption.
Miška+tipkovnica sta najbolj

i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

Sej se nekod da zrihtat ,da priključiš miško in tipkovnico na konzolo ? Ali se motim ? Če se da je vrjetno pol isto kot na pc-ju ?

Nekak naj bi se dalo samo kokr sem prebral naj bi bila potem vseeno zelo nenatančna miška kar je potem bv.
Je kdo že priklopil miško&tipkovnico na konzolo?
Je kdo že priklopil miško&tipkovnico na konzolo?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

Unknown_001 ::
Za PS3 vem da so se prodajale neke namenske tipkovnice, za miške pa ne vem.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt

Velki ::
Prosim ne zdaj tukaj o miški vs gamepadu. Kolikor jaz vem se miško in tipkovnico tudi navadno da priklopit na ps3 (sem poskušal in je delalo), dvomim pa da se jo v igrah da uporabljat (nisem poskušal sem le pisal in ne igre igral). Priporočam vam pa da se navadite igrati z gamepadom, potem pa se boste odločali kaj je za vas boljše.

Unknown_001 ::
Sem na vajen igrati z obojim, edino pri streljačinah miška zmaga, povsod pa gamepad enako dobro opravi job če ne še bolje sploh pri kakih dirkačinah.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt

FlyingBee ::
ni ga čez miška + tipkovnica, sploh ko jih masteraš, recimo je bilo pravo veselje, ko sem raztural v FEAR Combat ... ni pa seveda vse prvo ali tretjeosebna streljačina

kriko07 ::
Gta se prav fajn igra na gamepadu,niti ni tako težko kot npr na cod-u kjer so vsi že vsi čez 500 ur

SG_101 ::
@kmetek
a to lahko v katerem koli comshopu v SLO prednaročiš gta? a dobiš tisti dostop do furanja zepelina tudi?
a to lahko v katerem koli comshopu v SLO prednaročiš gta? a dobiš tisti dostop do furanja zepelina tudi?

Tero ::
Mogoče ve kdo če se bo katera slovenska trgovina odprla ob polnoči? Ali bom moram it čakat v Avstrijo?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

iloveboobz ::

Mah PSN je vprašanje kako bo takrat deloval. Sam pa hočem imet škalto, pa predvidevam da bo priložen zemljevid tako kot je bil v prejšnih gta špilih. Torej katera trgovina v sloveniji bo ziher imela fizično kopijo in katera se najprej odpre?

iloveboobz ::
psn ma preload, tako da ko je izid ob polnoci, se potegne samo majhen patch in lahko igraš...

Uporabnik-1 ::
Tero, v prvo ti svetujem obisk zdravnika, a res ne moreš počakati 12 ur, da ti na dom pripeljejo poštni paket oz. greš v eno od trgovin? Vi niste več normalni ... Ok, ne rečem, da moraš takoj na dan izida igro igrat, ampak da greš pred trgovino stat ob 00.00 za kopijo DVDja ... Za igro, katero boš po več deset/sto urah vrgel v predal.

ahac ::
Vi niste več normalni ...
Tle ne gre samo zato, da igraš takoj, ampak je midnight opening sam tud lahko zanimiv event.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

A tisti ki pa stojijo v vrsti za iphone pa so normalni?
In kot pravi ahac je to lahko zanimiv event. :)
In kot pravi ahac je to lahko zanimiv event. :)

ivanuscha ::
Kako je možno, da bo tako napreden špil laufal na tako zastarelih konzolah? Vsaka jim čast za optimizacijo. Kako pa bo s kompatibilnostjo z PS4 in Xbox One? Kako bodo šele izgledali špili čez par let na novih konzolah...

LitralSM ::

kmetek ::
overclocker: moraš iti v trgovino, ali meni nakaži denar z vsemi podatki, pa ko jo dobim, ti jo sendam gratis, ni sile....ZS

Evo pokazali Offical GTA V map:
Fani pa takoj naredili prikaz v 3D:
http://sketchfab.com/show/b8b2c6e863054...
Meni sicer samo mesto ne izgleda nekaj posebno veliko(nekaj podobnega kot mesto GTA IV) je pa ostali 2/3 mape sama narava(gore, obala, gozdovi, morje, podvodni svet).
Meni se zdi to super in upam, da bo res velikooo za raziskovati
Fani pa takoj naredili prikaz v 3D:
http://sketchfab.com/show/b8b2c6e863054...
Meni sicer samo mesto ne izgleda nekaj posebno veliko(nekaj podobnega kot mesto GTA IV) je pa ostali 2/3 mape sama narava(gore, obala, gozdovi, morje, podvodni svet).
Meni se zdi to super in upam, da bo res velikooo za raziskovati

i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

Lonsarg ::
Sj v GTA4 je bilo mesto ogromno, če je isto veliko je dovolj mesta, ne rabmo še več betonske jungle. Men noben GTA ne pride blizu San Andreasu ravno zaradi tega.
Bo bo ful večji kontrast mesto/narava za razliko od San Andreasa, ker bo eno ogromno mesto, v SA pa so bila 3 manjša.
Bo bo ful večji kontrast mesto/narava za razliko od San Andreasa, ker bo eno ogromno mesto, v SA pa so bila 3 manjša.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nemixxx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 128901 (556) | MaTr1x |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26246 (2275) | dronyx |
» | Watch Dogs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 72320 (28249) | legice |