» »

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

««
12 / 48
»»

Berserker ::

Privat strežnik pa folk povezat v klan ali ekipo. Na xboxu je itak preveč mulcev ki so nekoristni za timsko igro.

Lonsarg ::

GabrieLeo je izjavil:

Kakor koli, ko je enkrat ogromno folka noter je samo še zafrkavanje in nič resne akcije. Predstavljaj si da se furaš s frendi proti banki, ki je bila ravnokar oropana ali pa te za foro čakajo kje v zasedi, da nemoreš nič delati. Ali bi pa rad umiru prišel od ene do druge lokacije, a en bedak te bo zasledoval s helikopterjem in te malo za foro razgonil.

Za akcije, kot ropanje bank itd je logična omejitev, pač greš v instanco, na podoben način kot WOW, ampak zunaj instanc pa ni razloga, da ne bi svet bil bolj živ. Če bo omejitev 16 folka bodo sam instance v bistvu.

iloveboobz ::

kratos je izjavil:

@Hojnikb vidim da že lep čas nisi na tekočem glede online igranja z odklenjeno konzolo tako da drugič se 2x prepričaj preden govoriš bedarije. Bana ni mogoče dobit na xbox 360 z ixtreme odklepom če si le vzameš 5 minut in pogledaš kako pravilno zapečt varnostno kopijo originala, imam odklenjenega xboxa ze precej časa (še tastarega - elite) in sem preigral še in še multiplayerja z varnostnimi kopijami (originale imam seveda pospravljene v predalu da se nebi poškodovali) brez kakršnegakoli bana in še vedno konzola funkcionera in ni banana vendar zaradi pomanjkanja časa sameva v kotu.
Za Jtag odklep pa xbox live multiplayer sploh ni mogoč oz. potrebuješ program ki se mu reče LiNK ki deluje na podoben princip kot voobly,gameRanger,garena,...

glede 16 folka omejitve me je pa kar malo razočaralo, lahko bi naredili server za par sto folka in potem omejili določene serverje/game mode ki bi bili lahko samo za 16 ljudi če bi to igralci hoteli.

model, nauč se brat in potem komentiraj.
Jaz sem komentiral JTAG odklep, ne iXtreme.

In tudi na ixtreme lahko fašeš ban, sam velik manjša šansa je (sploh če si previden)

kratos ::

Sicer nevem kje je omenjal Jtag v prvotnem vprašanju tako da mislim da bi ti bolj potreboval šolo branja, in kako lahko dobiš LiNK ban na Jtag konzoli? to veš da ni xbox live scena a ne ? ti se vedno štuliš v neke teme o katerih nimaš pojma in potem popravljam tvoje nekoristne informacije, vsaj zgooglaj če se že siliš pomagat, en tak nasvet za v bodoče.

V glavnem @miraldi na Jtag konzoli te ne morejo banati to je vse kar moraš vedeti, samo poglej si tutorial nastavitve LiNKA in to je to.

kriko07 ::

GabrieLeo ::

Je že povsod po netu hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kriko07 ()

Še en dokaz da GTA za PC bo!
http://www.maxplay.si/product.php?id_pr...

ahac ::

kriko07 je izjavil:

Heh, box je fake. GTA5 na PCju sigurno ne bo uporabljal Games for Windows Live, ker se zapira.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Bolf3nk ::

kriko07 je izjavil:

tole pa je ziher dokaz ja:))

kratos je izjavil:

Sicer nevem kje je omenjal Jtag v prvotnem vprašanju tako da mislim da bi ti bolj potreboval šolo branja, in kako lahko dobiš LiNK ban na Jtag konzoli? to veš da ni xbox live scena a ne ? ti se vedno štuliš v neke teme o katerih nimaš pojma in potem popravljam tvoje nekoristne informacije, vsaj zgooglaj če se že siliš pomagat, en tak nasvet za v bodoče.

V glavnem @miraldi na Jtag konzoli te ne morejo banati to je vse kar moraš vedeti, samo poglej si tutorial nastavitve LiNKA in to je to.

miraldi je izjavil:

iloveboobz je izjavil:

miraldi je izjavil:

Nice :)

Eno vprašanje.

ALi lahko na odlenjenem xboxu igram GTA V Multiplayer z ORIGINALNO IGRO?

slaba ideja, ker te lahko slej ko prej banajo, če zaznajo hack, kjub original igri.

weasel je izjavil:

OK! A se splača kupit PS3 zdaj, ali bo potem kakšna akcija skupaj z igro? Ker tole bo wicked!

verjetno zna bit akcija skupaj z igro (še vedno je blo tak)

Ajoj no ;((

Kok časa pa ponavad traja, da te banajo?

A ni JTAG v3 nezaznaven?

Ma za GTA V mi res ni škoda dat denarja(imam že prednaročenega), samo bi rad multiplayer igral drugače je igra po 30-50urah neuporabna..

Šolo branja rabiš kvečjemu TI. In ja, seveda te nemorejo banat, če nisi skonenktan na njihove serverje. Ampak vedi, da online experience ni enak, če se greš razne LAN hacke (in tudi vse igre niso kompatabilne, ker sem prepričan, da je OP meu v mislih online igranje na Live, kar se pa seveda ne da na jtag, kar si še sam trdil.

Zgodovina sprememb…

miraldi ::

iloveboobz je izjavil:

kratos je izjavil:

miraldi je izjavil:

iloveboobz je izjavil:

miraldi je izjavil:

Nice :)

Eno vprašanje.

ALi lahko na odlenjenem xboxu igram GTA V Multiplayer z ORIGINALNO IGRO?

slaba ideja, ker te lahko slej ko prej banajo, če zaznajo hack, kjub original igri.

weasel je izjavil:

OK! A se splača kupit PS3 zdaj, ali bo potem kakšna akcija skupaj z igro? Ker tole bo wicked!

verjetno zna bit akcija skupaj z igro (še vedno je blo tak)

Ajoj no ;((

Kok časa pa ponavad traja, da te banajo?

A ni JTAG v3 nezaznaven?

Ma za GTA V mi res ni škoda dat denarja(imam že prednaročenega), samo bi rad multiplayer igral drugače je igra po 30-50urah neuporabna..

Šolo branja rabiš kvečjemu TI. In ja, seveda te nemorejo banat, če nisi skonenktan na njihove serverje. Ampak vedi, da online experience ni enak, če se greš razne LAN hacke (in tudi vse igre niso kompatabilne, ker sem prepričan, da je OP meu v mislih online igranje na Live, kar se pa seveda ne da na jtag, kar si še sam trdil.

Hja potem pa od mene ne bodo dobili denarja. Čeprav bi z veseljem kupil igro samo, če ne morem legalno igrati multiplayerja potem, brezveze saj ne dobim celotne igre.

Bo treba na travnik po rožce, za PC pa kupiti original(ko izzide).
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Bor H ::

In zdaj si žrtev, ker imaš konzolo očitno predelano za igranje piratskih špilov?

FlyingBee ::

zaenkrat za FPS/TPS igre ni boljšega od miške + tipkovnice, tako da to podre vse

LitralSM ::

RIFT, Razer Hydra, PS Move Navigation controller, ona tekaška zadeva, miš in tipkovnica oziroma kombinacija katerih koli treh elementov pa še nisi slišal ?
Ne, miš in tipkovnica = so 2000.

poudarek je bil v stavku na First Personal Shooter

Dua'L ::

Nakoncu se lepo vidi, da bo za PC:)
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

In zakaj naj bi bilo GTA V PC FAKE? MaxPlay je udarna stran,tam si nebodo kar zmišljevali.

dokler ni port uradno najavlen, je vseskupaj mešanje sr*nja in nič druga.

saj bo za PC, ampak se jim ne splača istočasno izdati, ker neučakani bodo še konzole kupovali zaradi te igre

kriko07 je izjavil:

In zakaj naj bi bilo GTA V PC FAKE? MaxPlay je udarna stran,tam si nebodo kar zmišljevali.

Box je sigurno fake, ker Games for Windows Live se ne bo več uporabljal (MS ga zapira) in torej tudi na škatli ne bo take oznake.
Pa tudi sicer dvomim, da taki mali trgovci z igrami imajo kaj več informacij.

dr.Akula ::

Dua'L je izjavil:

Nakoncu se lepo vidi, da bo za PC:)

Ne vem kaj ti, da misliti da je en fan made video uradna potrditev. Še tisti PC logo na koncu je nekam čudno postavljen v kot, s preveč zamaka glede na druge logote.

kriko07 je izjavil:

Ne me smejat, ne vem ali si trol ali resen. Če bi se prednaročilo za PC verzijo pojavilo na Amazonu ali kateri drugi od kredibilnih (udarnih po tvoje) online trgovin, potem bi bilo nekaj na tem.
ni podatka

Troll? xD

Jerry000 ::

ahac je izjavil:

kriko07 je izjavil:

Box je sigurno fake, ker Games for Windows Live se ne bo več uporabljal (MS ga zapira) in torej tudi na škatli ne bo take oznake.
Pa tudi sicer dvomim, da taki mali trgovci z igrami imajo kaj več informacij.

čakaj...če zapira WL, kako bodo pol igre delovale k so potrebovale WL account?

čakaj...če zapira WL, kako bodo pol igre delovale k so potrebovale WL account?

Za stare igre bo še laufalo, čeprav nekatere stare menda vseeno prenašajo na Steamworks. Tudi client bo še vedno možno downloadat (in preko njega tam kupljene igre, če jih kdo sploh ima :P), ne bo pa več možno kupovat stvari preko tega (kar v SLO itak uradno ni bilo možno).

kratos ::

Pomoje da bodo izdali najprej za konzole potem čez nekaj mesecev, mogoče celo leto pa bo prišlo za pc saj se jim tako najbolj splača oz. največ pokasirajo.

@Hojnik googlaj definicijo stavka "Prvotno vprašanje", ti si mu odgovoril preden je povedal da ima Jtag.

kratos je izjavil:

Pomoje da bodo izdali najprej za konzole potem čez nekaj mesecev, mogoče celo leto pa bo prišlo za pc saj se jim tako najbolj splača oz. največ pokasirajo.

@Hojnik googlaj definicijo stavka "Prvotno vprašanje", ti si mu odgovoril preden je povedal da ima Jtag.

če bi rad bil dlakocepen, pa bodi.
moj point še vedno ostaja, da tudi z ixtreme flashom obstaja šansa da fašeš ban na XBOX live (da mi ne boš spet nabijal z kakimi prive serverji kako ni možno bit banan tam ;(()

oo7 ::

Upam, da bo tole delalo na mojem PS3 12 gb:))

oo7 je izjavil:

Upam, da bo tole delalo na mojem PS3 12 gb:))

pa vržeš not disk od prenosca in je problem rešen.

Ah saj pomoje bo moral delat:| samo bo malo dlje nalagalo, ker bo več ali manj z diska bralo vsaj upam no.

xxurban ::

A kdo ve kaj več o nekih leakih, v katerih bi naj bil intro in loading screen?

GabrieLeo ::

http://www.youtube.com//watch?v=ZXcKMHQ... ampak da naj ne bi bilo real. Piratebay stuff pač

to bi bilo dobro ... R star prebudite se

Tac20 ::

oo7 je izjavil:

Tole bi blo NORO :)

Jutri pokažejo še Official GTA V Trailer:

http://www.rockstargames.com/newswire/a...
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Velki ::

A veste slučajno na kateri spletni trgovini ti pošljejo igro najhitreje kar se da? Tudi če stane 60-65€ bi rad da jo dobim čimprej, da bom imel še nekaj časa umiru preden začne faks.

na psn jo kupiš... preload je že leakan :D

Jaz bom naročil iz anglije, ker je najceneje, ampak jo bom najbrž dobil šele 1 teden po izidu :(.

jaz sem jo kupu na gameworld sloveni. za 59€.

Evo:

Mater je pa dolg :))
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Meni je epic:D.

miteq ::

Zanimivo... Veliko je poudarka na zgodbi, čeprav je najbolj zanimiv način ravno sandbox.

Pač so se zelo potrudili in hočejo to pokazat.

kmetek ::

kriko07 je izjavil:

bravo comshop 54,96€

Tr0n ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

sure, in pošljejo ti gratis, a ne?

TRON

Items: ?35.58
Postage & Packing: ?9.18
Order Total: ?44.76

pretvori v EUR in kaj dobiš?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

Jaz sem jo prednaročil pri Mantisu 62 eur pa so mi v račun vzeli nekaj starih iger tako,da me bo prišlo tam okoli 10 eur:))

čudno, ker na mantisu imam zelo slabe izkušnje z njihovimi ponujenimi zneski.

kmetek je izjavil:

kriko07 je izjavil:

bravo comshop 54,96€

+poštnina?
««
12 / 48
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
577128951 (606) MaTr1x
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

12026250 (2279) dronyx
»

Watch Dogs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

28572325 (28254) legice

Več podobnih tem