» »

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

««
34 / 48
»»

Tac20 ::

Pa res, samo nekaj ni v funkciji ali pa ni na voljo.

scipascapa ::

ki pa je nimajo na zalogi.

Tr0n ::

miraldi ::

Vsi vabljeni, da se pridružite mojemu Crewu:

http://rsg.ms/21aa8fc

http://socialclub.rockstargames.com/cre...

Bi blo fajn da smo vsi Slovenci v enem Crewu ne pa razmetani po tisočerih.

Bro love 8-)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

Ni nek Slo-Tech crew obstajal?

CellarDoor ::

Tr0n je izjavil:

Ni nek Slo-Tech crew obstajal?

verjetno je z omejenim rokom trajanja, bi se najdel kakšen pametnjakovič in skoz nasprotoval vsemu

Se na prejsni strani je nekdo omenjal. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

a je kakšna možnost, da bi AMD ali nvidia bundlala GTA5 z novimi grafami?

connel ::

Na Nuuvem jim je najbrž spet zmanjkalo ključev (enkrat jim jih je že), dvomim da bi jo čisto umaknili s prodaje.

timek4 ::

Je bil Slo-Tech crew, vendar v 2eh dneh ni bilo nobenega zanimanja zato sem jo odstranil. Če zanimanje bo se lahko ustanovi na novo

lonewolf_ ::

A še ima kdo probleme za nalaganjem textur med samo igro? A je možno, da je to zaradi tega, ker je na hdd? Vidim, da nimam edini problema, kolikor prebiram ostale forume. Če ve kdo kak se tega rešit, razen če je SW glitch.

EDIT: http://prntscr.com/6ufm8s
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lonewolf_ ()

Jobs191 ::

Kako imate imena na Social Clubu? da vas lahko dodam

BorutO ::

jaz mam isto kot tu ... BorutO :p

BCSman ::

Imam radeon hd4870 512ram. Minimaln zahteva je 1gb rama, kar ima za posledico da se že ob zagonu igra sesuje. Je mogoče kako nastavit, da bi si grafična delila vram z ramom?

gddr85 ::

ne

killer86 ::

Lahko dodate: D3mon1986 :)

18Jerry18 ::

18Jerry18 je izjavil:

Čudno se mi zdi, da nihče izmed vas ne poroča o težavah. Jaz imam kar nekaj težav, ki jih potrjujejo tudi drugi uporabniki na support forumu. Najhujša je ta, da se igra po 5min sicer brezhibnega delovanja sesuje na desktop... :(

...mi je le uspelo zrihtat. Problem so bile corruptane datoteke znotraj update folderja. Velikost datotek se je ujemala, md5 pa ne. Očitno je narediti dober installer kar problem.
Sedaj del bp :) Ugotavljam pa, da sem se postaral in me špil ne pritegne več tako kot Gta 3 ali pa Vice City (all day gaming). Moram probat še online.

BorutO ::

Fantje ... gremo igrat gta online, da si pomagamo med sabo, pa naredimo nešteto denarja :P

Polno videov je, kako duplikiraš avte ipd :p ... samo nimam koga, s katerim bi igral, ker vsaj dva moreta biti, da duplikacija uspe. :P

[D]emon ::

Jaz sem demon256 na social clubu. :) Ampak zaenkrat se preigravam single player.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

scipascapa ::

Comshop ima na zalogi sedaj. Retail verzije.

očitno bo GTA5 boostal DVDRW enote, 4+ thread/core procesorje in 250+ SSD diske

Tac20 ::

Vceraj v mulerju BTC imeli 3 ang verzije in 4 nemske na zalogi za 49.9 €

particle ::

Lohk me tud dodate: Esteban.Vihaio. Rabim še ene dva resna, za heiste.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: particle ()

Dua'L ::

Heiste lahk igraš takoj al se ti odprejo pri določenem ranku?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

AngryBird ::

---crx--- add :)

[D]emon ::

Dua'L je izjavil:

Heiste lahk igraš takoj al se ti odprejo pri določenem ranku?

Heisti se ti odpro ko prides do levela 12.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Buggy ::

eto, sem moral probat tole cudo. Nekaj zarad firbca kako je vzdusje in zgodba se bolj pa glede performance impacta :P

Lahko me res stresete iz hlac... samo texture in sama grafika me bolj spominja na DX9 igre...nikakor pa ne nextgen (malce razocaran po takem hypu). Performance in optimizacija je drugace zelo dobra. Sprobano na (win7) I7 2600K@4.5Ghz + NV GTX 780@1200Mhz. Po defaultu mi je igro vrglo na 4K resolucijo in tista prva sekvenca ropa in bezanja je na afterburneju kazala 38-40fps. Ko sem prisel do settingov sem nastavil vse na max in 1080p, v advance settings pa sem pustil vse na off, pa stvar laufa avg 70 fps.
Isto je zadovoljiv performance na (Win8.1) I5 2320@3600Mhz + AMD HD7950@1050Mhz...startalo mi je normalno v 1080p z vecino settingi na very high dodal sem se MSAA 2x in benchmark pokaze 60-65 fps. Tukaj kapo dol. Mogoce bi mi bilo na 4K ob spodobnem HW kaj boljsi feeling...samo sem (sploh pri takih igrah) bolj kot ne graficni perverznez, kar se detajlov in textur tice. Tudi na Xbox360 kontroler je zelo lagodno igrat, tipke po default zelo logicno mapirane, da je se meni, ki sem noob za kontroler bilo hitro vse jasno ;)

Kar se pa samih dialogov in vsebine do sedaj v igri tice (dve misiji opravljeni) se bom vzdrzal, imam pac svoje mnenje in nek zadrzek do tega tipa iger, ki je nabit z nasilnim vzdusjem in nigga-homie-biach konverzacijo...jebat_ga sem ze prestar verjetno za to. Vsekakor moji otroci (14 let) tega spila tud povohat ne bojo smel!!!

...ok, se grem zdej skrit v kot, preden me najdete. Moj firbec pa je bil zadoscen :P

dronyx ::

Buggy je izjavil:

...ok, se grem zdej skrit v kot, preden me najdete. Moj firbec pa je bil zadoscen :P

Thank you for 50 bucks.
Your's Rockstar Games

b3D_950 ::

pa lahko naložiš brezplačno na pc, če že imaš original za ps4?
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Buggy ::

dronyx je izjavil:

Buggy je izjavil:

Thank you for 50 bucks.
Your's Rockstar Games

vzemi to kot da sem bil beta tester za visji cilj...prisezem, da bom z veseljem sprostil 100GB SSD-ja :))

Drugace pa bi se tega mucnega instaliranja 4 ure z veseljem resil s kaksnim poskusnim demotom...al naj kupim in vidim ce mi pase, samo zato ker mulci hypajo? Rockstar ze ve kdaj se zelezo kuje!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

tt2 ::

Buggy je izjavil:

eto, sem moral probat tole cudo. Nekaj zarad firbca kako je vzdusje in zgodba se bolj pa glede performance impacta :P

Lahko me res stresete iz hlac... samo texture in sama grafika me bolj spominja na DX9 igre...nikakor pa ne nextgen (malce razocaran po takem hypu). Performance in optimizacija je drugace zelo dobra. Sprobano na (win7) I7 2600K@4.5Ghz + NV GTX 780@1200Mhz. Po defaultu mi je igro vrglo na 4K resolucijo in tista prva sekvenca ropa in bezanja je na afterburneju kazala 38-40fps. Ko sem prisel do settingov sem nastavil vse na max in 1080p, v advance settings pa sem pustil vse na off, pa stvar laufa avg 70 fps.
Isto je zadovoljiv performance na (Win8.1) I5 2320@3600Mhz + AMD HD7950@1050Mhz...startalo mi je normalno v 1080p z vecino settingi na very high dodal sem se MSAA 2x in benchmark pokaze 60-65 fps. Tukaj kapo dol. Mogoce bi mi bilo na 4K ob spodobnem HW kaj boljsi feeling...samo sem (sploh pri takih igrah) bolj kot ne graficni perverznez, kar se detajlov in textur tice. Tudi na Xbox360 kontroler je zelo lagodno igrat, tipke po default zelo logicno mapirane, da je se meni, ki sem noob za kontroler bilo hitro vse jasno ;)

Kar se pa samih dialogov in vsebine do sedaj v igri tice (dve misiji opravljeni) se bom vzdrzal, imam pac svoje mnenje in nek zadrzek do tega tipa iger, ki je nabit z nasilnim vzdusjem in nigga-homie-biach konverzacijo...jebat_ga sem ze prestar verjetno za to. Vsekakor moji otroci (14 let) tega spila tud povohat ne bojo smel!!!

Normalno, da zgleda precej podobno dx9 igram, saj je tudi narejena s pogonom, ki je bil zgrajen na dx9. Pogon je v bistvu isti kot pri gta 4. Poleg, tega je bila igra narejena še za konzole prejšnje generacije, tako da ti že logika pove, da ne more biti nekaj super über dx11 grafika. Sam čakam, da bodo začele prihajati igre z ue4 in pa source 2 pogonom. To bo pa po mojem mnenju že kar fajne igre. :)

Sssaga ::

Lol, že prejšn tedn smo se zmenl za pinkponk s frendi, dons pa pridejo pa takoj navali narode na GTA V :D
Po 2 urah predrkavanja s kapsi, smo uletel online in težil folku s klicanjem. Naletel na ekipo norcev in se ganjal spet 2 uri, nardil pa nič.

Smo si pa kazal sredince. :))

Izi ::

Saj tale GTA zgodba pa pravzaprav niti ni tako slaba. Kakšnih 10 missij sem naredil in se zraven kar precej nasmejal :D

iDare ::

Zakon je :)

Dodejte: Abazuu

PredatorX ::

Kdo kje najdel razliko med CHS vs PCSS? me zanima katera izgleda lepše.
... nvm... našel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PredatorX ()

Dua'L ::

Nvidia TXAA mate vklopljeno?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

destroyer2k ::

PredatorX je izjavil:

Kdo kje najdel razliko med CHS vs PCSS? me zanima katera izgleda lepše.
... nvm... našel

Kolikor vidim je senca drugačna (lahko da je slabo slikano). Meni osebno izgleda lepše z chs.

Če koga zanima 'performans' budget grafičnih kartic iz obeh taborov.
R7 260X & GTX 750 Ti

Grafična malo nad 100€ je zmožna predvajati igro 1080p60 na high + fxaa :)

tako kot gta4 je bolj CPU dependant

Nummy ::

Ahahahaha eden izmed boljši GTA-jev do sedaj. Smeha polna skleda, še posebi ko je unga Micheal-a "prevarala" žena pa gre unmu bajto podret... mwahahahaha skor sm umru od smeha, pa pr unmu "psihiatru".

Drgač pa presenetljivo, na moji mašinci tole laufa praktično tekoče, medtem ko imam včasih s kakimi špili, slabše kvalitete slabši FPS. Očitno so tole lepo dobr optimiziral.

Nejc16 ::

živjo eno vprašanje
ob zagonu mi javi napako
nisem neki ful v računalnikih ampak sem bil siguren da bi mogla igrica delat na kompu
prilagam slike, pa če mi kdo ve pomagat
hvala :)

imam hp probook 4740s

Mcsin ::

Nejc16 je izjavil:

živjo eno vprašanje
ob zagonu mi javi napako
nisem neki ful v računalnikih ampak sem bil siguren da bi mogla igrica delat na kompu

imam hp probook 4740s

Mislim, da je problem, ker ima tvoj procesor integrirano grafo (HD Intel), katero boš mogo v biosu izklopt. Kaki večji ekspert tukaj ti naj pojasni, če to drži in kako to storiš ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mcsin ()

Snackbarru ::

Nejc16 je izjavil:

Saj ti dela. Pritisni Vredu in špil se bo zagnal...

Klemzz ::

Mcsin je izjavil:

Nejc16 je izjavil:

živjo eno vprašanje
ob zagonu mi javi napako

imam hp probook 4740s

Mislim, da je problem, ker ima tvoj procesor integrirano grafo (HD Intel), katero boš mogo v biosu izklopt. Kaki večji ekspert tukaj ti naj pojasni, če to drži in kako to storiš ;)

Če piše da CPU frekvenca ne dosega standarda, kaj ma tuki grafična veze?

hojnikb ::

Ta špil je dejansko tako neumen, da tretira frekvenco kot nek performance procesorja *facepalm* ? 8-O
#brezpodpisa

Mcsin ::

Klemzz je izjavil:

Če piše da CPU frekvenca ne dosega standarda, kaj ma tuki grafična veze?

Sem spregledo CPU frequency.

sebamatko ::

Dodajte Hajkomir, pa se gremo igrat :)

Mejbi dons uspem naložit na podobn mobile i7 in javm. Je že kdo našel rešitev?

filip007 ::

Potem najbolje dela na AMD s 5GHz.:D
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
««
34 / 48
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Igre
499103513 (1189) oo7
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

12024619 (648) dronyx
»

Watch Dogs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

28568183 (24112) legice

Več podobnih tem