Forum » Igre » Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Nemixxx ::
škoda bom pač počakal še ta en dan :D
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|
miraldi ::
Evo.
Pridem domov in GTA V ONLINE dela. Kaj sem naredil? NIČ. Očitno se je samo nekaj nastavilo.
Vglavnem če še komu nebo delal GTA V Online naj pusti Steam vklopljen in bo menda samo porihtal.
Pridem domov in GTA V ONLINE dela. Kaj sem naredil? NIČ. Očitno se je samo nekaj nastavilo.
Vglavnem če še komu nebo delal GTA V Online naj pusti Steam vklopljen in bo menda samo porihtal.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
PurpleMoo ::
SumTingWong je izjavil:
Niti Muller, niti Comshop v BTCju še nimata. Letak pravi za Muller da bo 50€ ja. V Comshopu so mi pa obljubljali da bo cena ob izzidu 48-50€. Mislim, saj ni panike, če ne bo jutri nič pa pride g2a za 47€ v poštev.
Včeraj prevzela kopijo GTA V v Mueller BTC (imeli so 6 kosov, enega sem imela rezerviranega).
katimm ::
Skyman ::
jz sm prej bil v Muller-ju pa je cela skatla nemska vse pise po nemsko zadaj.. ne vem kako je sama instalacija
katimm ::
issak ::
Kupim GTA 5 CD key - 30 €, če se je že kdo naveliču :P
Sej ko je enkrat aktiviran ti key nič več ne pomaga, bi moral cel account prodati, ali pač?
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
iDare ::
Ja, sej bo treba počakat kšn mesec hehe... Zaenkrat se dobi za 43€ najcenejš, sam mi je še vedno preveč. Po youtube posnetkih pa igra zgleda precej solidna. Sploh če maš kšn folk da z njim igraš :)
CellarDoor ::
dobro, grafično ne bo treba kaj več od 960 za večino http://www.techpowerup.com/reviews/Rock...
Andrej51 ::
Očitno, da je igra zelo dobro optimizirana na laptopih tudi dobro dela. Na GTX 970M lahko se naj bi igro baje lahko poganjalo na high.
Primer:
Primer:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Andrej51 ()
Buggy ::
Uvau res presezek, zdej mi je jasno zakaj taksen Hype okol tega...mal se vozis, se zdolgocasis in postrelas mal okoliskih ljudi, pa spet mal okol zbijat folk
Poanta teh GTA mi res ni bila nikol jasna (Mafija II je bila v tem pogledu brezmadezna)...se bolj pa to kako smkrav folk onanira nad tem spilom in klanjem, no to je bolj zaskrbljujoce kot kej drugega.
Poanta teh GTA mi res ni bila nikol jasna (Mafija II je bila v tem pogledu brezmadezna)...se bolj pa to kako smkrav folk onanira nad tem spilom in klanjem, no to je bolj zaskrbljujoce kot kej drugega.
dr.Akula ::
Uvau res presezek, zdej mi je jasno zakaj taksen Hype okol tega...mal se vozis, se zdolgocasis in postrelas mal okoliskih ljudi, pa spet mal okol zbijat folk
Zakaj nekateri ne marajo banan? Meni niso všeč MMORGP-ji, MOBA špili, "stick fighterji"... pa se tovrstne igre še vedno prodajajo. Go bitch somewhere else.
ni podatka
fireX88 ::
k smo že ravno pri mafiji.. mafija 2 je bil fail... mafija 1 pa je čisto drugačna zgodba...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
Izi ::
Poanta teh GTA mi res ni bila nikol jasna (Mafija II je bila v tem pogledu brezmadezna)
Jaz sicer nisem ekspert za GTA, ampak mislim da tisti brezzvezen video zgoraj dela sramoto igri in da napačne predstave o igri.
Če sem prav obveščen ima GTA tudi zgodbo in je v tem pogledu podobna Mafiji. Zgodba se po kvaliteti res ne more meriti z Mafijo, ampak nekaj že mora biti saj je v GTA V, kolikor berem, 79 nalog, ki skupaj vsebujejo za okoli 40 ur igranja.
Na netu se najde kar nekaj primerjav med Mafijo 2 in GTA V.
Mafija 2 ima brez dvoma boljšo zgodbo, tukaj ni kaj debatirati, mnogi pa trdijo, da je tudi vožnja avtov mnogo boljša in bolj realistična v Mafiji 2, z boljšim poškodbenim modelom in obiskovanjem mehaničnih delavnic.
GTA V pa ima lepši in mnogo večji zemljevid.
Skratka gre za podobni igri, z razliko, da je Mafija namenjena bolj odraslim PC-jašem, GTA pa bolj mladim konzolašem.
Ima še kdo probleme z downloadanjem zadnjega patcha ki je velik 353mb? Do polovice mi vleče z polno hitrostjo potem pa počasi hitrost pada, vmes mi napiše connection lost, potem pa tik pred koncem " Rockstar update service is unavailable (code 1)"
Heavy ::
Kupil v Mullerju (BTC). Škatla in manual so v angleščini. Pa poleg dobil kodo za 1M denarja - isto kot so na Steamu oglaševali za prednaročilo. Pa še zemljevid dobiš poleg :D
Tr0n ::
Rockstar did everything to prevent modding of GTA5 ...
http://www.reddit.com/r/Games/comments/...
Zgleda, da ni take panike. :)
http://www.reddit.com/r/Games/comments/...
SumTingWong ::
Isto jaz kupil prejle v BTC. Tudi 1MIL denarja wooo. Pa še za 1,5€ lahko zapravim v Mullerju
Po 24ih urih končno naložu vse potrebne patche , obupno kako slabo delajo serverji... No sedaj mi odpre igro in že ostanem na začetnem screenu " Loading story mode " groza je tole
Seveda, začetni hype. Lepo si vzet teden časa ali pa še več da končaš in uživaš v Offline, potem pa nastopi online :) Tako bom jaz vsaj ...
69charger ::
Crack pa totalna žalost in potem jokajo, zakaj jim pol igre ne dela in je spet Rockstar kriv za vse... sprva nisem imel namena pa sem šel vseeno danes po original, enkrat na 5 let si pa lahko privoščim en dober špil.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
GTA je vreden. Za GTA mi nikoli ni bilo škoda denarja zapravit, medtem ko kakšna FIFA, COD ipd ... prehitro mine
dronyx ::
Redkim so všeč vse zvrsti iger. Eni se čudijo, kako nekdo lahko vsako leto nažiga novo FIFO, kako lahko nekateri po več 100 ur porabijo za raziskovanje nekih votlin in bildanje lika v RPG itd. Jaz sem sicer preigral vse GTA od III naprej, moram pa reči da to ni moja najljubša zvrst. Všeč mi je humor in nekateri karakterji, igra sama je pa večinoma vožnja z avti z nekaj akcije oz. streljanja ali pretepanja. Ampak če bi pogledal na koncu koliko igralnega časa je šlo za kaj drugega kot furanje naokrog si po moje tam na cca. 10 do 20% max. Verjamem pa tudi da kdo uživa, če se v GTA V pol ure okrog prevaža s kolesom in potem nalomi kakšnega mimoidočega. Sam osebno bi imel sicer raje, da bi bila mesta oz. igralna površina manjša in da bi bile misije daljše oziroma ne bi bilo toliko vožnje iz enega konca na drugega.
18Jerry18 ::
Čudno se mi zdi, da nihče izmed vas ne poroča o težavah. Jaz imam kar nekaj težav, ki jih potrjujejo tudi drugi uporabniki na support forumu. Najhujša je ta, da se igra po 5min sicer brezhibnega delovanja sesuje na desktop... :(
njyngs ::
Nihče ne upa priznati. Na reddit za GTA5 4 PC folk nori nad deodzivnostjo, trokiranjem igre, nad networkom itd. Prvi dan je bla živa katastrofa tudi na precej močnih mašinah.
Ob šestih začel z inštalacijo, ob pol osmih končal z inštalacijo. Ob pol osmih do enajstih mi downloadalo 5GB + 300MB update. Končno dočakam igro. Igral zdajle eno uro, perfection. Handling bi rekel da je nekaj takega kot GTA IV, mi je pa všeč koliko je kustomizacije uf, tole bo še za explorat.
tole je top šit proti gameplayu na konzoli, sam sem jo preigral na ps3...Kupil ps3 preigral gta in prodal naprej :D Me je pa zelo motil low fps na konzoli , niti malo tekoče igranje v primerjavi z pc verzijo.
BorutO ::
Čudno se mi zdi, da nihče izmed vas ne poroča o težavah. Jaz imam kar nekaj težav, ki jih potrjujejo tudi drugi uporabniki na support forumu. Najhujša je ta, da se igra po 5min sicer brezhibnega delovanja sesuje na desktop... :(
Meni igra dela kot ne vem kaj. Niti ene težavice še nisem našel. Edino kar me v igri moti, in to zelo je ... kje pri p. so policaji? :o
Vozim se pa vozim se, policajev nikjer. Komaj takrat se pojavijo, ko nekaj všpičiš, da te začnejo loviti.
Pogrešam malo akcije, ko se naveličaš delati misij, da se mirno pripelješ do škifa, pa ga rukneš, in šov se začne ipd.
69charger ::
Nimam kaj za priznat, na moji prastari konfiguraciji mi na 720p+high settingih dela precej lepo, nobenih bugov, sesuvanj itd.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
CellarDoor ::
CPu intenzivna zadeva je tole, GPU na srečo ne toliko, super so naredili, tokrat so se res potrudili, so spoznali, raje 1 leto več kot pa polizdelek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 103527 (1203) | oo7 |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 24621 (650) | dronyx |
» | Watch Dogs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 68186 (24115) | legice |