» »

kakšen strop je to?

kakšen strop je to?

LordTado ::

lp
Če je kdo na forumu mizar mi zna povedat kakšen stop je to?
Debel je nekje 4cm ampak me zanima ali se da recimo posamezne plošče menjat kot je na sliki...?
Ali je to hrastov les ali so lesene plošče in preko furnir?
Zanima me tudi nekoč so nardili dve lukni skozi strop za centralno ki sta sedaj prazni kako bi se to dalo zaflikat da bi bilo čim manj vidno,ali se dobi tak furnir ali kako?

lp

Phoebus ::

Ne vem če je to 4cm debeline- najbrž si mislil širino.
Da se menjati, če seveda dobiš enako, enako potemnjeno (z leti temni!)...kak miraz bi znal tudi poštrihat tako tonirano.
Torej, da se, ni pa tako enostavno da bi šel v merkur, kupil in zamenjal in se nebi videlo.

Ja po tisti lukni vidim da so nekje 3-4cm debele...
Mera pa je 100cm na 30cm...

smile- ::

podoben je stropu ki ga imamo pri nas - furnirana "šper" plata debeline 5mm - in potem obrobljena po robovih s 3cm kvadratnimi lesenimi palicami - torej na robovih je vse skupaj debelo cca 3cm na sredini je pa votlo (potrkaj...)

dzinks63 ::

Zadeva je klasičen ladijski pod.

c3p0 ::

Imel nekaj takega, vrgel dol ob renovaciji, mislim da je bil to hit 30-40 let nazaj. Furnirane deske iverke, nabite na ogrodje, kot je napisal smile. Le da so v tem primeru bile debelejše, okoli 15mm.

No sprašujem zato ker mamo vrata tudi furnirana in se je enkrat zgodla nesreča in je furnir bil dol utrgan,ampak je en mizar zadevo popravil tako da ni nič vidno da je sploh bilo kaj na vratih...
Ne vem pa če je to na stropih možno...Ker mislil da si je vrata odnesel.

Kakšna pa je cena tega?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LordTado ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenova stanovanja - Vrata, Tla, Barva

Oddelek: Loža
102982 (2569) jk
»

Elastični modul

212371 (1878) Unknown_001
»

Mizar, rabim zidno omaro (strani: 1 2 )

5512682 (4074) Rok Woot
»

Računalniška miza do nekje 1000 eur (strani: 1 2 )

6228198 (25687) root987
»

Leseno ohisje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
151655 (1388) exe

Več podobnih tem