Forum » Zvok in slika » 2x TRS to XLR 5 connector
2x TRS to XLR 5 connector
fr!Xy ::
Lp! imam sledeč problem kupil sem čelado v kateri je vgrajen mikrofon in zvočnik. In sicer na čelado je priključen XLR5 konnektor na drugi strani sta pa dva standardna TRS konnektorja in sicer 3.5 mm konektor za zvočnik in 2 mm konektor za mikrofon. Problem je sledeč ker sta ta dva TRS konektorja fiksno postavljena v plastiki jih nemoreš priključit drugam kot na Kenwoodovo UKV postajo. Ker sam Kenwoodove postaje, imam neko drugo, seveda te ne morem povezat z čelado ker ni isti razmik med konektorji. Sedaj išem najlažji način, da odpravim težavo. Lepo prosim če mi lahko kdo pomaga iskal sem že podalške TRS konnektojev ki bi najlažje rešili težavo vendar jih ne najdem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo slušalkOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2487 (1484) | rokam |
» | Slušalke z mikrofonom za mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 1213 (1101) | lovro535v2 |
» | profesionalna izdelava PCB 2.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4222 (3605) | korenje3 |
» | Kje je problem ? (AC3-zvočna-5.1 zvočniki)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (1100) | DJ-DUST |
» | Predlogi za domači kinoOddelek: Kaj kupiti | 1759 (1510) | gumby |