Forum » Pomoč in nasveti » Kako narediti opomnik v Win 7
Kako narediti opomnik v Win 7
Robert ::
Zanima me kako narediti opomnik za plačevanje računov v Win 7 64bit SLO - da me na to spomni, ko vklopim računalnik.
Saintek ::
lahko si napišeš sticky note (opomniški listki), ki jih windowsi imajo že noter. Preden vgasneš winse si enostavno napišeš opozorilni listek in ga daš na sredo namizja z velikostjo po želji in zaustaviš sistem. Ko se naslednjič naložijo te listek lepo čaka na namizju. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Saintek ()
Robert ::
Hvala za odgovor ampak tole meni ne gre. Zanima me kje in kako v Win7 SLO kreiraš te sticky note (opomniške listke)- korak po koraku. Dal sem tudi v Win7 iskalnik (sticky note in opomniški listek) pa nič.
drvo ::
če imaš slovenske vpiši samolepljivi listki ali pa jih poišči v start meniju pod vsi programi in potem pripomočki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj kot post-it listki na tabliOddelek: Programska oprema | 2567 (1723) | crypt0 |
» | Nadomestek za iGoogleOddelek: Omrežja in internet | 1352 (1033) | Buggy |
» | Google ukinja iGoogle, Video, Mini, Talk ChatbackOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7544 (5038) | Jst |
» | Nasveti za dizajn spletnega servisa (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4765 (3447) | blackbfm |
» | html vprasanjeOddelek: Izdelava spletišč | 919 (829) | Tody |