Forum » Programiranje » dev C++ problem
dev C++ problem
tadej678 ::
Pozdravljeni, nimam ravno problema s programiranjem, vendar s tem kar mi samo programsko okolje izpiše že na samem začetku.
Na začetku ko želim odpreti okolje devc++ 4.9.9.2 mi izpiše: There doesnt seem to be GNU Make file in PATH or in DevC++'s bin path. Ko nato pritisnem OK tipko po tem opozorilu, lahko navadno delam v okolju, le da mi nobenega programa ne zalaufa, saj mi izpiše "The system cannot find the file specified".
Močno bi prosil za pomoč, saj sam ne znam rešiti, pa sem že iskal odgovore na internetu.
LP, Tadej
Na začetku ko želim odpreti okolje devc++ 4.9.9.2 mi izpiše: There doesnt seem to be GNU Make file in PATH or in DevC++'s bin path. Ko nato pritisnem OK tipko po tem opozorilu, lahko navadno delam v okolju, le da mi nobenega programa ne zalaufa, saj mi izpiše "The system cannot find the file specified".
Močno bi prosil za pomoč, saj sam ne znam rešiti, pa sem že iskal odgovore na internetu.
LP, Tadej
Highlag ::
Tale kos programja je precej zastarel. Poizkusi raje s codeblocks. Uporablja sicer isti kompajler, se pa okolje še razvija.
Never trust a computer you can't throw out a window
technolog ::
No, oggovor na tvoje vprašanje: dejansko maš pri download strani dva različna fajla, eden je brez mingw compilerja, drugi je Z njim. Potegni prvi paket (tisti, ki je velik 9 MB):
http://www.bloodshed.net/dev/devcpp.html
http://www.bloodshed.net/dev/devcpp.html
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C++] Kateri IDE za manjši projekt?Oddelek: Programiranje | 1424 (1153) | MrStein |
» | Poklic programerja in programirajeOddelek: Programiranje | 8983 (270) | Vesoljc |
» | programiranje na srednji šoliOddelek: Šola | 3342 (2531) | i386 |
» | [C++] Kateri C++ IDE je najbolj osnoven?Oddelek: Programiranje | 2268 (1713) | sid_dabster |
» | Program, podoben Dev cpp, le da bo delalOddelek: Programiranje | 1990 (1794) | NoUse4AName |