Forum » Programska oprema » Snemanje zvoka iz računalnika
Snemanje zvoka iz računalnika
mirancar ::
lp, nekako mi ne ratuje posneti zvoka točno takega kot ga slišim
uporabljam "Free Sound Recorder 9.2.7"
problem je tak, če imam slušalke gor in snemam, dobim na posnetku ven vredu zvok (kvaliteten), vendar je občutno tišji
če slušalke izštekam, bi pričakoval, da se bo snemal vse enako kot če jih mam not, ampak ne, sedaj je pa kr naenkrat zvok preglasen (tudi sound recorder daje opozirila, da je "sound too high", in posnetek pride ven neko orenk prenaglas hreščanje
če ima kdo izkušnje, nej pove kaj vse naj bi nastavil da bi blo končni posnetek točno tak kokr ga slišim po slušalkah ... how hard can it be? :S
uporabljam "Free Sound Recorder 9.2.7"
problem je tak, če imam slušalke gor in snemam, dobim na posnetku ven vredu zvok (kvaliteten), vendar je občutno tišji
če slušalke izštekam, bi pričakoval, da se bo snemal vse enako kot če jih mam not, ampak ne, sedaj je pa kr naenkrat zvok preglasen (tudi sound recorder daje opozirila, da je "sound too high", in posnetek pride ven neko orenk prenaglas hreščanje
če ima kdo izkušnje, nej pove kaj vse naj bi nastavil da bi blo končni posnetek točno tak kokr ga slišim po slušalkah ... how hard can it be? :S
Han ::
Si poskusil še s kakšnim drugim programom? Total Recorder
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
mirancar ::
sem lihkar sprobal Total Recorder,
zgleda da deluje vredu, nima problemov če dam vn/not slušalke, posnetki so isti tako kot treba
edino ker ima preveč gumbov/funkcij, tako da trenutno pregledujem vse skupaj
pri "free sound recorder" sem imel tako: odprl program, nekje je en večji viden gumb "record", klikneš in snema, ko klikneš stop ti avtomatsko shrani datoteko z nekim časovnim imenom, tip shranjevanja je bil določen prej v options, to je vse kar rabim
če pozna kdo še kak program, ki deluje brez problema, samo da bolj simpl, naj predlaga, čene ostajam na total recorder, jebiga, se bom navadil
zgleda da deluje vredu, nima problemov če dam vn/not slušalke, posnetki so isti tako kot treba
edino ker ima preveč gumbov/funkcij, tako da trenutno pregledujem vse skupaj
pri "free sound recorder" sem imel tako: odprl program, nekje je en večji viden gumb "record", klikneš in snema, ko klikneš stop ti avtomatsko shrani datoteko z nekim časovnim imenom, tip shranjevanja je bil določen prej v options, to je vse kar rabim
če pozna kdo še kak program, ki deluje brez problema, samo da bolj simpl, naj predlaga, čene ostajam na total recorder, jebiga, se bom navadil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hreščanje zvoka pri snemanju z mikrofonom.Oddelek: Zvok in slika | 1486 (1366) | iElectric |
» | Line InOddelek: Zvok in slika | 1106 (954) | glavic |
» | Snemanje zvokaOddelek: Zvok in slika | 1046 (923) | Spajky |
» | z audio kasete na racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2647 (2498) | kisser |
» | WAV ProgramčekOddelek: Zvok in slika | 1365 (1196) | Matek |