Forum » Zvok in slika » WAV Programček
WAV Programček
kljukec ::
Imam nekaj komadov, ki jih moram iz kasete posneti v WAV file na računalnik. Kabel imam vendar nimam nobenega programčka za to in tudi ne vem kateri je najboljši za to in kje bi ga našel!!
!Please Help Me
!Please Help Me
Matek ::
eeeeeeeeeeeeeee, mogoče snemalnik zvokov ki si ga dobil že zdraven Winsow?Ti sam vklopi, da ti snema line in, všaltaj radijo v line in, in snemaj.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
boha ::
program, ki bi ga lahko uporabil (v skrajni sili) je sound recorder in pride default z winsi. proggy je enostavno povedano v kurcu...
lahko pa si dl-aš goldwave-a, ki ponuja precej za svojo majhnost (okoli 800k če se ne motim).
seveda nobeden pa ti ne brani, da posežeš po programu pro variante, katero tudi sam uporabljam - cool edit pro.
saj tega je na netu malo morje, boš že kaj zase našel...
lahko pa si dl-aš goldwave-a, ki ponuja precej za svojo majhnost (okoli 800k če se ne motim).
seveda nobeden pa ti ne brani, da posežeš po programu pro variante, katero tudi sam uporabljam - cool edit pro.
saj tega je na netu malo morje, boš že kaj zase našel...
miranpozar ::
Točno tako, kot je boha rekel!
Sound recorder: hahahaha!
Goldwave: OK.
Cool Edit Pro: mega!
Pa še: Sound Forge!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Sound recorder: hahahaha!
Goldwave: OK.
Cool Edit Pro: mega!
Pa še: Sound Forge!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Sej je res kar pravite. Vsi ti programi rulajo. Ampak a ne vidite, da bi si ubogi fant rad samo presnel musko z kasete na kompjuter. To lahko opravi najlažje v sound recorderju. Poleg tega so vaši programi kar dragi, pa tudi če bi vleku demote+crack z neta, bi imel več stroškov, ker sound recorder je že na dosegu roke.
JLP ::
Sam kukr jest vem ma ta Windows Recorder zlo nizko omejitev kuk muske lohka posnameš. Mislm da še ene 2 minut ne morš posnet z nim.
Live long and prosper!
Ja odvisno kolk maš rama jest mam 128 pa sem več kot 5 min posnel. Drgač pa, če maš SB Live! je zraven en mali proggy, Creative recorder ki je tud vredu za vlečt musko z kasete in podobno.
kljukec ::
Sem si snel Goldwave s crackom, ko še en MB ni dolg pa kr dober, s tistim v Windowsih si pa nisem mogel preveč pomagati , se da komaj 1 minuta posnet, nikjer pa ni nastavitev da bi si lahko ta čas povečal:
Tk da TNX
Je že zapečeno na CD-ju.
Od danes popoldne
HE HE
Tk da TNX
Je že zapečeno na CD-ju.
Od danes popoldne
HE HE
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programska izboljšva zvoka iz kasete na PCOddelek: Zvok in slika | 1671 (1491) | erik964 |
» | Kje lahko dobim Creative Recorder, ki ga ni poleg gonilnikov?Oddelek: Zvok in slika | 1032 (924) | CaqKa |
» | iz stolpa (kasete) v wav -- šumenje?!Oddelek: Zvok in slika | 1085 (933) | gumby |
» | Kateri prog. za obdelavo zvoka?Oddelek: Zvok in slika | 1306 (1219) | Yurko |
» | editiranje *.wav filetovOddelek: Zvok in slika | 957 (869) | Huey P |