Forum » Programska oprema » AutoCAD
AutoCAD
SkIDiver ::
zanima me, če obstaja kak program, ki bi bral dokumente AutoCAD-a kot recimo Adobe Acrobat Reader bere dukomente narejene z Adobe Acrbat-om. Gre se za to, da bi rad odpiral dokumente AutoCAD-a z nekim readerjem, ki je zastonj in zanj ne potrebujem licence. V drugem primeru, če to ni možno pa me zanima koliko stane AutoCAD 2000 recimo, oz licenca zanjga.
barbarpapa1 ::
Seveda obstaja....
Ga dobiš kar pri AutoDesk-u....
Se mu reče VOLOview express, dolpotegne se pa tukaj
Pa ta še zdaleč ni edini (use google...)
Pa fajn branje DWG-jev želim...
LP
Jože
Ga dobiš kar pri AutoDesk-u....
Se mu reče VOLOview express, dolpotegne se pa tukaj
Pa ta še zdaleč ni edini (use google...)
Pa fajn branje DWG-jev želim...
LP
Jože
SkIDiver ::
In to je 100% free oz ni potrebno nobene licence kupovat in posledično nimam nobenih težav, če pridejo gospod inšpektor na ogled in se spravjo na moj PC, ker se le ta nahaja v firmi in more bit pač use legal.
Highlag ::
EULA
End
User
Licence
Agreement
Al neki takšnega.
To zadevo vidiš pri inštalaciji vsake komercialne programske opreme, ko zaženeš inštalacijo. Ponavadi moraš tudi izbrati možnost, da se strinjaš z pogoji, ker drugače inštalacije ne moreš izvesti.
A nisi še nobenega programa naložil??
End
User
Licence
Agreement
Al neki takšnega.
To zadevo vidiš pri inštalaciji vsake komercialne programske opreme, ko zaženeš inštalacijo. Ponavadi moraš tudi izbrati možnost, da se strinjaš z pogoji, ker drugače inštalacije ne moreš izvesti.
A nisi še nobenega programa naložil??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti AutoCAD 2000-2008?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16812 (15152) | strojix |
» | Izšel DraftSight CAD program za LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7945 (6545) | gruntfürmich |
» | Pomoč pri AutoCadu ali ArchiCadOddelek: Programska oprema | 7231 (6435) | Lenc |
» | Dell 500 in AutoCADOddelek: Pomoč in nasveti | 2503 (2372) | mtosev |
» | Predavanje AutoCad-aOddelek: Programska oprema | 3293 (3021) | Invention |