» »

Virant gre na volitve, nastaja nova stranka

Virant gre na volitve, nastaja nova stranka

Temo vidijo: vsi
««
2 / 35
»»

galu ::

Pomoje sploh neke večje razlike ne bi bilo, če pride na oblast SDS ali Virant. Sej je Janša tako ali tako njegov vzornik...:D

http://www.facebook.com/profile.php?id=...
'interests'
Tako to gre.

peperko ::

Kje je pa zdaj Piratska stranka Slovenije? >:]

Šalo na stran. Če bi za Janšo prvič slišal pred nekaj dnevi, ga ne bi volil že zaradi njegove napadalne taktike, da ne omenim blokiranja followerjev na twitterju samo zato, ker se ne strinjajo z njim. Vsak politik (in Janša JE tle), ki na "Kako nas boste popeljali iz krize?" odgovori v stilu "Najprej je treba pogledati, kdo so krivci pri nas za nastalo krizo - to je prejšnja vlada, ...", je avtomatsko izgubil moj glas. Vsak, ki pljuva, namesto, da bi predlagal rešitve, je izgubil moj glas. In do sedaj(!) sem kolikortoliko artikulirane odgovore slišal le iz ust Radovana Žerjava. Na odgovore Jankovića in Viranta še čakam.

Ampak nekaj bo res - to zna biti svinjska kampanja, polna pljuvanja in bojim se, da se bodo v tem izgubili tisti, ki bodo dejansko imeli dober program.

tsh2 ::

to je dobra in dogovorjena poteza desnice, da pridobi neopredeljene volivce. zdaj se morajo na desnici samo zelo potruditi, da ne bo preveč očitno. sds je že začel z objavo na twitterju. malo se morajo še ruknit. :) virant bo po moje na soočenjih govoril s svojo glavo in ne bo izpadlo kot da je sds satelit kot je bila nsi. če pridobi še kakšna znana imena bo lep volilni rezultat za desnico.

Gregor P ::

Zanimivo, sploh ni šlo za soočenje, ampak najprej prvi gost, nato drugi.

Stanovnik: Nismo prosili, ampak predlagali Jankoviča ... ljudje so naveličani starih obrazov ... bodo rekli Ljubljančani, našega župana ne damo ... kako bo to kvadraturo kroga Jankovič rešil, prepuščamo njemu (glede na to da bi ga radi imeli za mandatarja, on pa ne bi rad bil poslanec) ... vsak projekt v gospodarstvu ima svojo sliko ... nekaj fantastičnega (štadion, dom za starejše) ... vi me pa zdej sprašujete za dolar in cent ... včasih mal zmanipulirate te fakte (očita voditeljici)

Voditeljica: Cena za učinkovitost (glede finančnih konstrukcij)

Prispevek
Virant: jaz ne nastopam proti nikomur
NSi ni vesela Viranta.
Za SLS so ključne druge zadeve.

Pezdir: ne grem aktivno v politiko ... ekipa v katero verjamem ... nova ponudba ... liberalizem ... trije resitatorji so šli aktivno v to ... potrebujemo ne levo, ne desno ... s programom, ki ni lažniv ... klasični liberalizem (svobode) ... nova dodana vrednost, ki jo stranka prinaša volivcem ... če ne zberemo 8000 podpisov, potem je jasno, da volilno telo takšne stranke ne potrebuje ... ne potrebujejo formalne organizacije ... ne moramo biti resitatorji, ker ni Lahovnika in Turka med nami ... do volitev največji podpornik stranke, po dnevu volitev, pa postanem njihov največji kritik ... denarja lahko povem, da ga še ni ... sama novica je prišla hitreje kot so se lahko dogodki odvijali ... ne prihajamo na desnico ... delitev na levico in desnico blokira neke razvojne potenciale Slovenije
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Karaya 52 ::

Upam da jim pomaga Boscarol, mogoce celo kandidira. To bi bila dobra marketinska fora. Sicer pa zgleda obetavno, glede na to da bosta Sustersic in Pezdir pisala program. Vsekakor sem presenecen nad organiziranostjo desnice, fantje so se spravili skupaj, niso vec naivna deca, tarca Golobicevih in Kucanovih spletk. Ce jim uspe lep volili rezultat, lahko vrata na stezaj odprejo klasicnemu liberalizmu, libertarizmu torej. Po volitvah pricakujem konsolidacijo na desnici in razpad na levici. Ker bo prva dobila 60+ lahko spremeni volilni sistem. Slovenija je premajhna za 10 ali 5 strank, niti toliko akutalnih politicnih konceptov ni.

WarpedGone ::

Boscarol nima kaj kandidirat, vsaj dokler je še šef svojega podjetja ne.
Skrbi me, kdo bo pripravljen it na njegovo listo. Šuštaršič in Pezdir nočeta. Who?
Zbogom in hvala za vse ribe

Marat ::

peperko je izjavil:

Kje je pa zdaj Piratska stranka Slovenije? >:]

Vidim da so preveč nesposobni da bi sploh stranko zmogli ustanoviti... in jo tudi ne bodo za te volitve. Vlak jim je že praktično odpeljal.

Ramon dekers ::

zanimivo bo kdo bo sploh prestopil prag. Bo sls, nsi, sns, sd, zares in lds sploh prišla skozi.

Ker roko na srce sd lahko pokasira največ 5 posto vse ostalo ne bo prišlo tja. Primorcem se je Pahor dobesedno zagravžal kjer je imel največjo podpor, jankovič lahko dobi tudi ene 5% ampak Lj ni Slovenija, tako da bo še zelo zanimivo. Če JJ. ne naredi napake menim da lahko dobi 50+ kar bi bilo edino pravilno. Sploh ko bi nastopal proti sindikatom, sprejemal zakone.
Sicer pa ko je Angelca prišla na obisk v Slo je zgledalo kot da je prišla h JJ.;)

tsh2 ::

sls, sns in lds bodo prišli v parlament. za lds ni tako sigurno, amapak kresalka ima kar dober nastop, ki jo bo rešil. zares je sigurno odpisan, nsi tudi. za nsi bi bilo najbolje da se samorazpusti, ker bo samo dal v zgubo 1-2% glasov. to je en poslanski glas, ki je lahko odločilen za sestavo vlade. hanžek ne bo prišel daleč ker je slab govornik. zaenkrat mu že kažejo ankete ampak bo tonil kot peterle.

Ramon dekers ::

lds bo prišla v parlament? si pa optimisti... no ja 1 al 2% ravno toliko da ima poslanca ali dva in njo.

_marko ::

Ramon, 4% je volilni prag, da se uvrstijo v parlament...
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Karaya 52 ::

OK, glede piratske stranke ... Ne morete kar tako kopirati X stranke in jo prodajati v Y prostoru. Prvo kot prvo, downloadanja nihce ne omejuje, kar nekako eliminira smotr stranke. Pa tudi sam bi si zelel republikancev v Sloveniji, pa vem da narod, prestreljen s Cankarjem, kaj takega nebi nikoli podprl. Tako to je, razmisljajte v okviru moznega. Recimo ... stranka za golosek! Lesna industrija bo hvalezna. ;)

Gregor P ::

Tukaj imate malo boljši povzetek Odmevov od moje zmede zgoraj:

RTVS - Pezdir: Virantova lista ne prihaja na desnico
"Če ne zberemo 8.000 podpisov, je jasno, da nas volilno telo zavrača," o nameri Gregorja Viranta, da nastopi na volitvah s svojo listo pravi Rado Pezdir.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Looooooka ::

Javni sektor komaj caka da da Virantu glas... :D

roCkY ::

Pomoje pa ni čas za instant združbe, ki niti ne vedo kje bodo folk za liste popolnit dobile čez niti ne 2 meseca. Kako bodo funkcionirale v primeru uspeha pa komajda razmišljajo. Znajo pa dobiti kar nekaj glasov saj marsikomu nihče od stari akterjev niti pribljižno ne ustreza.

Pahor ni po mizi udaril, ko bi moral. In so ga od prvega dne koalicijski partnerji trgali. Teren so mu z lepo konkretno mahinacijo pripravli a je takoj zbledel. Sedaj je kar je. 3 leta mim in veliko dodatnega dolga je tu.

Mislim da ne Virant ne Jankovič (kter projekt pa je on uspešno zaključil? Mercaor ni konkurenčen in nikoli ni bil (le s pritiskom na dobavo so rasli), v LJ pa... ja folk ima rad nekaj neplačanega betona, asfalta in kako drevesce vmes) nista odebi, ki bi uspešno rešilinastalo situacijo.

Se pa bojim, da bomo dobili en čuden rezultat in bo nekaj mesecev trajalo, da se bo naslednja vlada skup zložila.

jype ::

Karaya 52> Prvo kot prvo, downloadanja nihce ne omejuje, kar nekako eliminira smotr stranke.

Če je to point piratske stranke, potem je čisto OK, da ne obstaja.

Blazz ::

Virant bo nastopil z listo in ne stranko.

Drugače pa je že sam Virant izjavil, da v kolikor ne bo dobil dovolj podpore za sestavo koalicije se bo pripopal SDS. Več kot očitno gre za mahinacijo, kako pritegnit še več tistih, ki bodo svoj volilni listek posredno namenili SDS in njeni koaliciji...

Pezdir lahko govori kar če, vendar on ne bo nastopal v listi, jo bo samo podprl, on nima nikakršnega vpliva, kaj bo lista po volitvah naredila...

GregiB ::

Blazz je izjavil:

Drugače pa je že sam Virant izjavil, da v kolikor ne bo dobil dovolj podpore za sestavo koalicije se bo pripopal SDS. Več kot očitno gre za mahinacijo, kako pritegnit še več tistih, ki bodo svoj volilni listek posredno namenili SDS in njeni koaliciji...


Takole čez palec se mi zdi, da ima SDS eno veliko konkurenčno prednost na teh volitvah, in dve veliki hibi... Prednost je vsekakor Janez Janša in njegova karizma, hibi pa Grims in.... Janez Janša. Sem študiral, da zna biti to "fora" Virantove kandidature... pobrati glasove tistih, ki bi sicer glasovali za SDS, ne pa hkrati za Janšo... Čeprav upam, da se motim... osebno mi je bil Virant od "desnih" nekako najbližje...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

ducky ::

Podpiram to, da se je Virant ločil od Janše!
Še bolj super je to, da se bodo glasovi bolj porazdelili - no, vsaj upam tako!

Super Sonic ::

Tudi če Zoki in Virant vstopita kot neka nova "igralca" v politične vode v solo nastopu, še vedno ne bo koga volit.

Call me izbirčen, samo vsa politična ponudba ni vredna piškavega oreha! Piškavega!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Ramon dekers ::

vseeno bolje JJ, kot pa da vsak dan gledam afere tipa bulmastifi, in ostalo nesnago katarince in njene sinice. Dovolj je že to da se znebimo boratovih retardiranih komentarjev, seveda z upanjem da ga ne bo zamenjal zoran jankovič.

jype ::

Super Sonic> Call me izbirčen, samo vsa politična ponudba ni vredna piškavega oreha! Piškavega!

Sej Virant pa Janković še nista niti kandidirala, niti objavila programa.

Ramon dekers> vseeno bolje JJ, kot pa da vsak dan gledam afere tipa bulmastifi

Bolš bulmastifi kokr puške.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

GregiB ::

Morali bi narditi poll, kdo je za to, da ena sama politične stranka dobi več, kot 50% v parlamentu...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Blazz ::

Ramon dekers je izjavil:

vseeno bolje JJ, kot pa da vsak dan gledam afere tipa bulmastifi, in ostalo nesnago katarince in njene sinice. Dovolj je že to da se znebimo boratovih retardiranih komentarjev, seveda z upanjem da ga ne bo zamenjal zoran jankovič.


Raje gledaš ponarejanje dokumentov in z le-temi omadeževanje predsednika države? Pa da raj Patrij niti ne omenjam... to pa zate niso afere ali kako?

Super Sonic ::

Sej Virant pa Janković še nista niti kandidirala, niti objavila programa.


Sej to nima veze kej dost. Zorana poznam malo pobližje (predvsem sinova) in moram rečt, da hvala lepa (pa so čisto simpatični), Virant pa... glede na tiste njegove reforme v preteklosti in vse ostalo, se mi res ne zdi kaj dosti drugačen od JJ oz. kogarkoli že pač. Razen če ga je zadel komet v zadnjih dneh, v kar pa dvomim.

Problem je v tem, da bo večina programov napisana preveč nerealno, da bi jim lahko verjel, sploh Zoran bo znal imel lovske. Pa tudi če se zgodi, da bodo programi uresničeni, se bojim, da bo vmes narejene preveč škode za dosego teh ciljev. Pa naj gre za desne ali leve.

Ta mandat je, naprimer, pokazal, da tudi če imamo v politiki strokovnjake za svoja področja, le-ti ne bodo ostali dolgo, ker so zadeve preveč politične oz. drugače povedano, preveč koruptivne. Ali še drugače povedano; če je bil prejšni financ minister, ki se je pred kamero spraševal ali ima proračun v miljonih ali miljardah in sem se držal za glavo, ja ta sedaj načeloma bil mnogo bolj priznan in dokazano sposoben, ampak, ko pogledaš rezultate pa tudi ne veš - bi zajokal ali zasmejal.

Če pa po TVju gledam malo več Pahorja, JJ-ja, Zokija ali Viranta, mi je pa čist vseeno.

Nič svežega ne vidim, nobenih novih sposobnih kadrov, ki bi bili neobremenjeni (tako z zgodovino, kot z konkurenco) in bi delali le za skupno dobro; sej v končni fazi nikjer v politiki (na svetu) tega ni in tudi pri nas tega ne bo in ker to utopično za pričakovati. Me je pa strah političnega podmladka, ker tisto pa zgleda že strašljivo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

Ampak zanimivo, ne?

Se pojavi nov kandidat na levici (say, Janković):
- tipični odgovori levo usmerjenih volilcev: "zna bit dober", "je sposoben", "Zoki naj kar županuje, ni za mandatarja", "Tudi Janković je boljši od trenutnih nesposobnežev in lopovov - tako na desnici, kot na levici", "počakajmo na njegov program", "Tako kot je uredil Ljubljano, bo tudi državo", "Takega potrebujemo", "Vse lepo pa prav, ampak Jankovića nikakor ne za mandatarja"...
- tipični odgovori desno usmerjenih volilcev: "Preklet komunajzar", "Sile kontinuitete se spet združujejo", "Tajkun en, pokradel je kar se je dalo, pa še njegova sinova kradeta", "Zajebal je Ljubljano, še državo bo", "On je Kučanov podrepnik, Forum21 much?", "Komunajzarji spet ne vedo, kako premagat Očeta Janšo, pa gredo v akcijo s tem Turbo folk napihnjencem".

Se pojavi nov kandidat na desnici (say, Virant, če se ne motim pravnomočno obsojen):
- tipični odgovori levo usmerjenih volilcev: "Letos bodo pa volitve zanimive", "Končno en pameten kandidat", "Zdi se sposoben", "To pa je kandidat, ki bi ga podprl", "Počakajmo na program in koga bo vzel med svoje vrste (in koga bo izpustil)".
- tipični odgovori desno usmerjenih volilcev: "Hoho, o Jankoviću se nenadoma ne govori več, Kučana že skrbi", "Desnica ni več tarča Golobičevih in Kučanovih spletk", "Boljše JJ kot bulmastifi in Boratove domislice", "Hočemo desničarske ekstremiste, ne pa salonskih levičarskih in desničarskih strank"...


Jasno je, da prenekaterih desničarjev v Sloveniji ne zanima vsebina, ampak oblika. No, vsaj ne druga vsebina, kot demagoške polresnice, ki jih svojim zvestim sledilcem prodajajo hardcore liderji na desnici.
>:D
- Hoc est qui sumus -

Ramon dekers ::

jype je izjavil:

Super Sonic> Call me izbirčen, samo vsa politična ponudba ni vredna piškavega oreha! Piškavega!

Sej Virant pa Janković še nista niti kandidirala, niti objavila programa.

Ramon dekers> vseeno bolje JJ, kot pa da vsak dan gledam afere tipa bulmastifi

Bolš bulmastifi kokr puške.



misliš tiste puške iz leta 91? ko levaki nevejo več katero afero bi postavili gredo 20 let nazaj in jo najdejo.

ZaphodBB ::

Se pojavi nov kandidat na desnici (say, Virant, če se ne motim pravnomočno obsojen):
- tipični odgovori levo usmerjenih volilcev: "Letos bodo pa volitve zanimive", "Končno en pameten kandidat", "Zdi se sposoben", "To pa je kandidat, ki bi ga podprl", "Počakajmo na program in koga bo vzel med svoje vrste (in koga bo izpustil)".
- tipični odgovori desno usmerjenih volilcev: "Hoho, o Jankoviću se nenadoma ne govori več, Kučana že skrbi", "Desnica ni več tarča Golobičevih in Kučanovih spletk", "Boljše JJ kot bulmastifi in Boratove domislice", "Hočemo desničarske ekstremiste, ne pa salonskih levičarskih in desničarskih strank"...


Niti malo nisi vzel iz konteksta?

Levičarji, kot svobodomiselni, humanistično usmerjeni intelektualci. Konservativci, pa umobolni gostilniški rednecki?

Res si biser, prav občudujem te kako me gledaš v oči medtem, ko serješ.

PaX_MaN ::

ko levaki nevejo več katero afero bi postavili gredo 20 let nazaj in jo najdejo.

Desnaki pa kar 32 (spenjanje mal' po svoje podtikanje o velikovškem atentatu ).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Ramon dekers ::

PaX_MaN je izjavil:

ko levaki nevejo več katero afero bi postavili gredo 20 let nazaj in jo najdejo.

Desnaki pa kar 32 (spenjanje mal' po svoje podtikanje o velikovškem atentatu ).



tega nisem gledal vsak dan, orožje pa so praktično gonili vsak dan da ga je preprodajal janša 20 let nazaj da je kriv janša za patrije, 3 mesece bulmastife potem NPU, prehitra vožnja KK, KK zbira zamaške za reveže na sebi pa ima uhane vredne več 10k €, KK hodi z zasebnim letalom v Italijo na shoping, Golobič in slamnata podjetja...

In pa seveda zmagoslavni Boratovi govori, kako vidi luč skoz zaviti predor...

No res upam da se ta jajca z janševo vlado prekinejo.

Realno gledano so se levaki ukvarjali sami s seboj, da ne bi izgledali tako patetični so pa na čase dregali še v JJ.

Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::

Tudi desnicarji niso vec neumni in so bolj pozorni glede nategunskih desnih strank, ki so partijski sateliti, recimo krscanski socialsti ... sodelovali v rezimu, ki je najbolj udarjal po kristjanih, jih popisoval v cerkvah in sikaniral kjer se je dalo, da ne pisem tem da so ljudje zgubljali sluzbe, ce se je na TV pojavil kriz ali o tem, da je aktualni generalni drzavni tozilec preganjal kuharco nekega zupnika, ker je postavila kriz na neoznacenem grobu. Toliko o raznih Kocbekih, Magajnah in skofih Grmicih. Ne pravim da je Virantova lista to, verjetno dalec od tega, pozorni pa vseeno bom(o). Virant + Jankovic, to bi bil totalen poraz desnice.

USS Liberty ::

Jasno je, da prenekaterih desničarjev v Sloveniji ne zanima vsebina, ampak oblika. No, vsaj ne druga vsebina, kot demagoške polresnice, ki jih svojim zvestim sledilcem prodajajo hardcore liderji na desnici.


Čudno, da ta država propada, kljub temu, da so takšni "pametnjakoviči" kot si ti v večini in vedno pomagajo zdravim silam na oblast...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Black Dragon ::

Gregor Virant je slovenski Ron Paul.

Dobi moj glas :)
Time will tell.

ziga7 ::

Gregor Virant niti najmanj ni slovenski Ron Paul lol.

Double_J ::

Kar naj kandidira, bomo videli kaj je res glede raznoraznih izgovorov ljudi, da jih moti Janša in družinske vrednote in zato podprejo levico. To se bo videlo po rezultatu, ali je to samo priročen izgovor, da se potem voli samo kandidate oddobrene od zveze NOB.

SDS in Virantova stranka bi morali skupaj zbrati okoli 50%, če ne so bile to samo puhlice.
Dve šivanki...

djordjevic ::

Samo tebi nekaj ne gre v betico - Viranta bi volili ljudje, ki hočejo stvari, ki jih že en čas razlaga po javnih soočenjih, hkrati pa nočejo vladavine Janše. Je to tako težko razumeti?
No grave is deep enough to keep us in chains.

Blazz ::

A na koncu bodo volili za Viranta, ta bo šel v koalicijo z Črtomirjem, kateri bo tudi mandatar/vladar in so dosegli kaj?..tole je super politična mahinacija...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Blazz ()

djordjevic ::

Saj sem že zgoraj napisal - grd občutek imam, da je Virant tule en trojanski konj, SDS-ovi tviti, s katerimi se kar trudijo pokazati na kao 'razkol', pa ta občutek samo še potrjujejo. Bom počakal na predstavitev liste in program, pa bomo videli potem. Upanje vsekakor ostaja.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Double_J ::

Samo tebi nekaj ne gre v betico - Viranta bi volili ljudje, ki hočejo stvari, ki jih že en čas razlaga po javnih soočenjih, hkrati pa nočejo vladavine Janše. Je to tako težko razumeti?


Naj ga potem odločno volijo, da premaga SDS.

Vedno se lahko najde izgovor, da so edini pravi kandidati odobreni s strani NOB, vse ostalo pa predstavlja nevarnost. Sedaj se bo lepo videlo po rezultatu na volitvah, kdo je zaplankan.
Dve šivanki...

djordjevic ::

Double_J je izjavil:

Naj ga potem odločno volijo, da premaga SDS.

Kdo ve, mogoče pa ga bodo, etablirana politika pa v jok in na drevo, z ljubljenim vodjo vred. ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

imagodei ::

USS Liberty je izjavil:

Čudno, da ta država propada, kljub temu, da so takšni "pametnjakoviči" kot si ti v večini in vedno pomagajo zdravim silam na oblast...


Vem da hočeš sarkazem zganjat, sam ti ne rata, Nimitz. Ne, če se mal prej hvališ s tem, da si za ekstremno desnico. Levi so itak out, od desnih Virant po tvoje ni OK. V tvojih očeh itak nisem brihten, če ne volim za... Janšo? Al je on tudi še preveč medlo desen zate?
- Hoc est qui sumus -

_marko ::

imagodei :
->Jasno je, da prenekaterih desničarjev v Sloveniji ne zanima vsebina, ampak oblika.

Brez zamere, ampak to kar ti pišeš je oblika in ne vsebina.
ČE bi te zanimala vsebina bi vedel, da se je Slovenija V PRIMERJAVI Z EU POVPREČJEM v levem mandatu slabše odzvala na krizo, imela slabše makro in mikroekonmske rezultate kot pa desna opcija V PRIMERJAVI Z EU POVPREČJEM.
To je vsebina, ki ti pravi, da je levica dejansko slaba in slabša od desnice.

Ampak tebi je to vseeno, ker se ne odločaš koga boš volil na podlagi vsebine, ampak oblike...
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

djordjevic ::

_marko je izjavil:

kot pa desna opcija V PRIMERJAVI Z EU POVPREČJEM.
To je vsebina, ki ti pravi, da je levica dejansko slaba in slabša od desnice.

Ker je izdatno pumpala gradbeništvo in favorizirala menedžerske prevzeme? Mhm.
No grave is deep enough to keep us in chains.

imagodei ::

@_marko,
:\
kdo pa trdi, da je Borut kul? :) Ne mi no podtikat izjav.

Edino, kar jaz trdim je, da za pravega desničarja ne pride v poštev nihče drug kot JJ. In trdim, da kleni forumski desničar pali na propagando vodij desnice, da je levica nepoboljšljivo komunajzarska in zločinska. In trdim, da forumski levičarji manj padajo (padamo) na to ideološko delitev izpred 65 let, dasiravno nismo imuni in se seveda odzovemo na provokacije tipa "Murgeljski palčekTM aktiviral Jankovića, sile kontinuitete zopet na pohodu".
- Hoc est qui sumus -

jrtjtejtt ::

djordjevic je izjavil:

_marko je izjavil:

kot pa desna opcija V PRIMERJAVI Z EU POVPREČJEM.
To je vsebina, ki ti pravi, da je levica dejansko slaba in slabša od desnice.

Ker je izdatno pumpala gradbeništvo in favorizirala menedžerske prevzeme? Mhm.


mislim da je tle govoril to, da so se države z desno opcijo na oblasti v povprečju bolje odrezale od tistih z levo na oblasti. če je to res, nimam pojma.

sploh pa je to zelo posplošena primerjava, ker nekaj kar se deklarira za desnico, še ni nujno desnica in obratno

EDIT: v bistvu ne vem kaj točno je povedal, je dost nejasen stavek

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jrtjtejtt ()

djordjevic ::

Ne, ne. Je imo kar mislil tako, ko sem mu potem odgovoril.
No grave is deep enough to keep us in chains.

tsh2 ::

imagodei taka reakcija je zato, ker je pač levica pri nas močno v prednosti. če bi vladali desni zadnjih let večino časa bi tudi desničarje ne bi tako brigalo, če bi zdaj levičarji nekaj časa. sicer pa ko se bo pri nas delitev na leve in desne nehala bo to samo pozitivno za desnico, in negativno za levico. zakaj pa misliš da levičarji dajejo v ospredje tistega brkota partizana? da bi spominjali ljudi na delitev partizani-domobranci.

Ramon dekers ::

upam da jim bo JJ znižal tiste borčevske penzije. Kar je tudi že obljubil. Voda jim teče v grlo...1500€ za partizana, lepo vas prosim, v pokoj šel pri tridesetih sedaj pa živi bolje kot vsak ki je delal po 40 let.

jrtjtejtt ::

djordjevic je izjavil:

Ne, ne. Je imo kar mislil tako, ko sem mu potem odgovoril.


res je...in sedaj sem šel pogledat še češki in slovaški BDP 2007-2010. stvar je taka, da smo slovenci imeli v 2008 manjšo rast glede na obe državi in pa kasneje večji padec (čehi so 2010 celo povečali BDP). vir je IMF.

sedaj je potrebno le še pogledati kako usmerjene valde so ble tam...

EDIT: ampak hiter zaključek bi bil, da imamo primerjalno slabše tako leve kot desne vlade ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jrtjtejtt ()

imagodei ::

Ramon dekers je izjavil:

upam da jim bo JJ znižal tiste borčevske penzije. Kar je tudi že obljubil. Voda jim teče v grlo...1500€ za partizana, lepo vas prosim, v pokoj šel pri tridesetih sedaj pa živi bolje kot vsak ki je delal po 40 let.

Ne, seveda... Človek, ki naseda desničarski propagandi pač ne vidi preko povojnih pobojev in jamra, kako se mu je v socializmu slabo godilo (čeprav takrat še sploh ni bil rojen). Partizani, heh, kaj pa so počeli? Walk in the park, tabornike so se šli, pa od same trme niso hoteli priti v ogrevane bajte, ko so jih mamice klicale domov, so rajši v snegu sred gmajne zmrzovali. Da bi streljali na okupatorja - to je itak župnik povedal, da niso. Ve se, da bi bilo boljš, če bi vsi skup prisegli tretjemu rajhu, po vojni pa - kolikor bi ostalo slovenske grude, plačevali vojno odškodnino, namesto tem butastim partizanom.

//sarc off.
- Hoc est qui sumus -
««
2 / 35
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Primerjava dveh koalicijskih pogodb (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9828524 (19440) vidz81

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588163903 (135925) Ziga Dolhar

Več podobnih tem