Forum » Pomoč in nasveti » Še komu SIOL dela ZELO počasi? -.-
Še komu SIOL dela ZELO počasi? -.-
xxxgeekxxx ::
Mene samo zanima če še koga siol j***? Po večerih (v tem času) imam namreč namesto 10Mbit ki jih plačujem 2Mbit downloada... Zanima me če je to samo pri meni al majo nasploh težave?
Ne da se mi najbolj klicat, ker tolko ko jaz zadnje čase prekličem na siol mi bojo že počasi linijo svojo odprli
EDIT: Speedtest mi niti ne odpre več. videov ne loda, igre pa tudi lagajo... praktično ne moram nič delat
PS: modem je tudi nov, so mi zamenjali pred 3 tedni
Ne da se mi najbolj klicat, ker tolko ko jaz zadnje čase prekličem na siol mi bojo že počasi linijo svojo odprli
EDIT: Speedtest mi niti ne odpre več. videov ne loda, igre pa tudi lagajo... praktično ne moram nič delat
PS: modem je tudi nov, so mi zamenjali pred 3 tedni
Ke te češ
- spremenilo: xxxgeekxxx ()
ST-777 ::
Imam siolov internet in sicer optiko 20/20. Pravkar sem testiral s speedtestom. Po testu je bilo zapisano:
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 12.60Mb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 20.03Mb/s
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 12.60Mb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 20.03Mb/s
Tilen ::
Speedtest.net se zadnje čase malce blede. Za relevantne teste predlagam uporabo namenskega strežnika ndt.arnes.si.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
xxxgeekxxx ::
Nevem, sem modem resetiral (spet) pa vredu dela. Včeraj je tudi začelo delat pa nisem nič resetiral... Zgleda da vsak večer za kaki 2 uri j***?
Ne, ni računalnik kriv, na drugih je isto, pa iphone tudi ne dela vredu wifi. Saj do novega leta še pa prekinem pogodbo
Ne, ni računalnik kriv, na drugih je isto, pa iphone tudi ne dela vredu wifi. Saj do novega leta še pa prekinem pogodbo
Ke te češ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 389545 (6103) | dussan |
» | speedtest.siOddelek: Omrežja in internet | 13777 (12165) | Pesimist |
» | Testiranje povezave-čimbolj objektivnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3416 (3211) | Pinzl |
» | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8875 (6001) | VASkO |
» | kako hitra je internetna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3205 (3028) | OmegaBlue |