Forum » Elektrotehnika in elektronika » iPhone in antena...povečevanje/ojačanje
iPhone in antena...povečevanje/ojačanje
Assass1n ::
Kot sem v sam naslov napisal, sem lastnik iphona 3gs. Na idejo mi je prišlo, da bi izboljšal gsm sprejem na sami napravi. Imam tušmobil, drugače brez pripomb, vendar v stavbi kjer delam nimam 3g sprejema, zunaj pa na nekaterh delih je. iPhone ima anteno narejeno tako, da je z dvemi pini priključen traku podoben del, vrjetno bakra, speljan kaksne 1x3cm v spodnjem delu telefona.
Priključek je podoben sobni anteni na televizorju, potem se nekako združi v ta trak.
Mene sedaj zanima, če bi vzel bakreno žico primerne velikosti, jo prilotal na ta prikluček oz. omogočil stik z njo, ter zadevo nekako speljal po telefonu naokoli, kako bi to vplivalo na sam telefon oziroma name, da ne bom čez mesec ves bulast(trool).
Prosim za konkretne odgovore, znal bi to narest, a bom kej od tega odnesel razen zgubljeno kaksno uro časa.
Lp
Priključek je podoben sobni anteni na televizorju, potem se nekako združi v ta trak.
Mene sedaj zanima, če bi vzel bakreno žico primerne velikosti, jo prilotal na ta prikluček oz. omogočil stik z njo, ter zadevo nekako speljal po telefonu naokoli, kako bi to vplivalo na sam telefon oziroma name, da ne bom čez mesec ves bulast(trool).
Prosim za konkretne odgovore, znal bi to narest, a bom kej od tega odnesel razen zgubljeno kaksno uro časa.
Lp
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
TESKAn ::
Če niti ne veš, kako bi se lotil, boš v vsakem primeru naredil zadevo slabšo, kot je.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple razmišlja o satelitskem internetu za iPhone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15366 (11793) | AštiriL |
» | Death grip na Verizonovemu iPhonu ni odpravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 20846 (19225) | Bor H |
» | iPhone 4 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26436 (21416) | Keyser Soze |
» | Apple popravil napačen prikaz jakosti signala v iPhonu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 27879 (25095) | noraguta |
» | Prispel je iPhone 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 89739 (78928) | Bor H |