» »

Serious Sam HD nemogoče nadaljevati...

Serious Sam HD nemogoče nadaljevati...

RejZoR ::

Slika lokacije če bo kdo dobil preblisk kje to je in zakaj se gre...

Ok, ima kdo kakšno idejo kako zaboga opravit s tem delom nivoja? Prišel sem v to zavito "ulico" preko neke jame v kateri so špice, kjer se usipajo oni biki. Z njimi sem opravil tako, da sem se izmikal in so vsi popadal v jamo na špice. Grem naprej in se usuje horde skeletonov, toliko, da jih niti slučajno ne morem pobiti z vsemi naboji miniguna, laserske puške in nato še bazuke, ko me dosežejo in fentajo.

Probal sem it nazaj do one jame s špicami, da bi uporabil isto taktičko kot za bike ampak sploh ne padejo not ampak se kar ustavijo na robu čeprav so skočili proti jami. Probal sem tud it hitro mimo njih do ene res ogromne arene, kjer pa so me spet dohitel in fental. Druge opcije pa ne vidim, na eni strani je jama s špicami preko katere ne morem, na drugi strani pa horde nasprotnikov, ki jih ne morem pobit. WTF!?

Ne razumem fore, igram na Normal, izvirnik (torej ne HD verzijo) sem obrnil, pa ne pomnim, da bi kdaj bile take horde okostnjakov, da jih ne moreš pobit.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
  • zavaroval slike: Mavrik ()

opeter ::

Mogoče pa si našel kakšen hrošč? Ne vem, tudi jaz se ne spominjam tega dela ... če mi daš nekaj dni, si bom naložil verzijo iz Gog.coma in poskusil malo igrati, da vidim, kje to sploh je.

To je še nekje na začetku, ker vidim, da je egipčanska arhitektura, je tako?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Ok, kva zaboga so naredil s HD verzijo. Do sem walk in the park, tle pa zafukano do amena kot bi iz Easy preklopil na najtežjo možno stopnjo + some more. Prvo ta ulica mimo katere sem se komaj zgužval v veliko areno kjer sem se ene 10 minut jebal s skeletoni, zdej pa imam one rdeče meche in spet ravno toliko skeletonov.
15 minut pobesnelega strafanja zato da me nakoncu zadane raketa mecha in moram it vse od začetka. Že 5x.
Katastrofa. In to na Normal, končat na karkoli težje je fuckin nemogoče.
Mam pa Steam verzijo ampak mislim da to nima nobene veze.

Saladin ::

Kako se ne spomnite tega levela, ko se naenkrat usuje cela horda okostnjakov kot val ;)

Moraš se prebiti do vrat - če stojiš na začetku ovinka bodo prihajali brez prestanka. Z njimi opraviš, da se giblješ v obliki črke S - izogibaš se valu, pustiš da pridejo za tabo, presekaš si pot in se obrneš v durgo smer proti naprej, spet si presekaš pot,...in tako do vrat.

Sammo ne se ustavljat ;)
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Pebkac ::

Jaz sem z njimi opravil tako, da sem se med streljanjem umikal nazaj do tiste jame, nato rocketjump na drugo stran in jih lahko mirno postreljaš ko se vsi skupaj ustavijo pred robom in čakajo ko idioti :D

Isotropic ::

a je to nova igra al samo stara restyled?

Stara z novo grafiko čeprav so očitno predelal tud dele gameplaya...

opeter ::

Recimo v starem delu si lahko skakal tako, da si z bazuko strelil proti tlom in te je to vrglo v višino. To pri novem, kolikor vem, ne deluje.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Steinkauz ::

Tle so v original hodili do neskončnosti, dokler nisi prišel do vrat, ki so se potem zaprla...
HD pa nisem špilal

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Days Gone (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Igre
49894410 (19943) Magic1
»

The Technomancer (strani: 1 2 )

7920604 (16819) scipascapa
»

Arcania: Gothic 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25848599 (41491) Izi
»

Cyberdyne prihaja.... (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
6513376 (9540) Brane2
»

Serious Sam

111043 (670) Quake

Več podobnih tem