» »

Serious Sam

Serious Sam

GaPe ::

Pozdravljeni!

Če je že kdo kaj prešpilal Serious Sam-a in če je že kdo prišel do Metropolisa (do tistih špic, ki so na tleh) in če je znal ukrotit več kot 120 tistih k.... skeletonov mi naj pove kako jih je zdelu!
Igram ga na normal težavnosti. PLEASE HELP ME!
Don't steal! The government hates competition.

abcde7 ::

Jest ga pa spolh še nisem igrov, aje drgač dober(t k s ga že špilov)??

Vsi ga hvaljo pa ga sploh še niso igral!:D

Dr.Miha ::

rocket launcher al pa minigun v roke in veliko sreče......8-)
Za domovino z Nintendom naprej!

stari, morm ti rect da so se pr krota team-u hudo zelo dobr potrudl. Men je boljš kuker pa UT al pa Quake 3!!!

STARI MORŠ GA KUPT!8-O8-O

frudi ::

GaPe, jaz sem nardil tak:
ko sem zagledal kostkote in so se ti zakadili za mano, sem spizdil nazaj do onih špic, nardil rocket jump na drugo stran in jih opazoval, kako so popadali v jamo na špice :D
sicer se je pol jama vmes zaprla, takrat sem pač potegnil vun minigun in poklal, kar jih je še ostalo.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Loki ::

Nimate pojma....

Tapru gres naprej do tistih vrat (strelivo za minigun, rocket launcher in ostala uporabna orozja sparas - jest sem takrat mel dvocevko), se jim izogibas, da ti povzrocijo cimmanj skode.
Cimprej zdrvis skoz vrata, ker ko se zaprejo, bojo nehal prihajat, poj pa sam rocket arena.
Ko se bojo pojavili se tisti samomorilci, pa njih streljas, da ko exsplodirajo s seboj ponesejo se ene par hudickov.

Aja, pa skaci, ko streljas z rocket launcherjem, da ti eksplozije ne bodo delale skode.
I left my wallet in El Segundo

Mr.B ::

Jaz sem ga sicer na normalni stopni končal, ok razen pri piramidi , kjer so mi požrli cse , kar se je dalo.Če imaš tu težave počakaj na piramido , kjer boš imel še večje težave.

Ampak nekaj se mi je pri tej igri zamerilo.Ko enkrat končas , se ti zdi igra BV , oz , se ti neda igrati še enkrat, bom videl , kako bo v večigralskem načinu.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

b4d ::

Zbiram solde, dotlej se pa z demom zafrkavam
b4d.sablun.org

Folks!

Prou ratal mi je!!

Jaz sem pa takole naredu...
V tej sobi imaš torbo polno metkov. Najprej sem se postavu pred to torbo in izpraznu vse minigun naboje, potem sem jo pobral in izpraznil še te naboje>:D, potem sem pa stekel za vogal-pripravil rocket launcher in adios amigos, kill them all>:D>:D.

Quake ::

jaz sem se najprej prebil mimo njih, tako da sem prisel v tisto veliko dvorano, kjer sem imel vec prostora za obstreljevanje s tistim rocket launcherjem, ki mece bombe v loku!>:D

Ali se komu sanja kje bi bila tista soba "Sacred yards" :\?

Quake ::

Zanimivo...

Jaz sem se pa tistih okostnjakov lotil na povsem klasicen nacin! Minigun / Rocket Launcher v roke + izmikanje + sreca + naziganje do nezavesti in sem jih ugonobil! VSE! >:D>:D>:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Unreal Tournament III (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18414905 (2560) kuglvinkl
»

Iščem: portal/cms + forum za več projektov

Oddelek: Izdelava spletišč
91492 (1227) HardFu
»

Pogovori preko interneta - skupinsko

Oddelek: Omrežja in internet
232235 (1859) cryptozaver
»

Helikopter pri GTA 3