Forum » Strojna oprema » zamenjava diska v prenosniku
zamenjava diska v prenosniku
eboycina ::
Oj,
rad bi kupil večji disk v prenosnik ampak nisem prepričan če bo disk, ki sem si ga nagledal deloval. Sedaj je not toshibin sata disk.
prenosnik je toshiba stallite a200-1n2
na toshibni strani piše sledeče:
Hard disk capacity : 120 GB
certification : S.M.A.R.T.
drive rotation : 5,400 rpm
jaz bi pa rad vgradil:
HDD WD 2.5, 250GB, SATA3Gb/s
SCORPIO BLUE
"Advanced Format" tehnologija
za večjo površinsko gostoto podatkov
- za prenosnike
- velikost: 6,3 cm (2.5˝)
- vrtljaji: 5400 obratov
- vmesnik: SATA 3Gb/s
- kapaciteta: 250 GB
- predpomnilnik: 8 MB
bo ta disk laufal v tem laptopu?
hvala
rad bi kupil večji disk v prenosnik ampak nisem prepričan če bo disk, ki sem si ga nagledal deloval. Sedaj je not toshibin sata disk.
prenosnik je toshiba stallite a200-1n2
na toshibni strani piše sledeče:
Hard disk capacity : 120 GB
certification : S.M.A.R.T.
drive rotation : 5,400 rpm
jaz bi pa rad vgradil:
HDD WD 2.5, 250GB, SATA3Gb/s
SCORPIO BLUE
"Advanced Format" tehnologija
za večjo površinsko gostoto podatkov
- za prenosnike
- velikost: 6,3 cm (2.5˝)
- vrtljaji: 5400 obratov
- vmesnik: SATA 3Gb/s
- kapaciteta: 250 GB
- predpomnilnik: 8 MB
bo ta disk laufal v tem laptopu?
hvala
hvala,
sem ga nabavil in deluje. oz. ko zaženem računalnik mi ga "najde". Ko pa poskusim instalirat XP pa mi javi, da ne najde diska kamor bi naložil. Kaj storiti?
sem ga nabavil in deluje. oz. ko zaženem računalnik mi ga "najde". Ko pa poskusim instalirat XP pa mi javi, da ne najde diska kamor bi naložil. Kaj storiti?
nič AHCI-ju podobnega ne najdem v biosu.. kje to najdem
Tale toshibin bios mi je ful neki nepregleden pa komaj kaj za nastavit je v njem
Tale toshibin bios mi je ful neki nepregleden pa komaj kaj za nastavit je v njem
logout ::
Če ne najdeš takšne opcije, je druga možnost, da gonilnik za svoj SATA kontroler integriraš v instalacijski medij od Windows XP, npr. s pomočjo programa nLite.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Kje pa najdem sata kontroler za ta prenosnik. Na Toshibini strani z driveri (http://eu.computers.toshiba-europe.com/... iščem pa ne najdem nič pametnega.
kako potem ko najdem tale sata kontroler, kar inštalacijskih file tega kontrolerja s tem nLite "pripnem" na inštalacijski medij od WinXP?
hvala, lp
kako potem ko najdem tale sata kontroler, kar inštalacijskih file tega kontrolerja s tem nLite "pripnem" na inštalacijski medij od WinXP?
hvala, lp
toshiba satellite a200-1n2
http://eu.computers.toshiba-europe.com/...
tule sem jih iskal (desno pod slikami pri drivers) pa ne najdem nič takega
http://eu.computers.toshiba-europe.com/...
tule sem jih iskal (desno pod slikami pri drivers) pa ne najdem nič takega
sam tu tale tip piše, da mu ni delovalo tako da je z nLite dodal drivere.
Moram pol med inštalacijo tam na blue screen dat oni F6 pa izbrat drivere, al to moram dodati pa jih pol tam izbrati?
/**** aja razumem .. download z toshibine strani, dodat z nLite pa pol F6 med inštalacijo če se ne motim
Moram pol med inštalacijo tam na blue screen dat oni F6 pa izbrat drivere, al to moram dodati pa jih pol tam izbrati?
/**** aja razumem .. download z toshibine strani, dodat z nLite pa pol F6 med inštalacijo če se ne motim
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eboycina ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Toshiba L505-13NOddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (874) | kduh |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5796 (2619) | Leoon |
» | Težave s nameščanjem Windowsow xpOddelek: Operacijski sistemi | 1186 (1064) | DefSigma |
» | Need Drivers ALL for laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1547 (1021) | jan01 |
» | iz Viste na XP - notebookOddelek: Operacijski sistemi | 1231 (1231) | loueasy |