Forum » Strojna oprema » "Nenormalno" resetiranje računalnik
"Nenormalno" resetiranje računalnik
TICKO ::
Lp
Imam sledečo težavo.
Računalnik se je kar naenkrat začel sam resetirati. sprva sem mislu da so reže od ventilatorjev zafilane s prahom, sem ga posesal vse spihal, zadeva ista.
Seveda sem posumil napajalnik, ga zamenjal, zadeva je bolše kot prej, vendar se vseeno karnaenkrat podre po recimo 40minutah uporabe (ne vedno enako)..
Potem sem posumil da gre za matično pološčo, sem jo zamenjal, zadeva ista, menjal sem vmes še rame, zadeva ista..
Vmes sem posumil še grafično kartico, sem jo vzel ven iz pci-e vodila in uporabljam trenutno integrirano..
vseeno se sesuje po nekem času uporabe. resetiral sem cmos, preveril baterijo, preveril sem temparaturo čipovja in procesorja, vse normalno, tudi z programom sem obremenil procesor in vse zadeve na 100% in računalnik laufa, potem pa kar naenkrat spet resetira..
prav tako so na novo nalozeni windowsi..
kje je še lahko problem?
edino diska in procesorja še nisem menjal
Zdj pa procesor mislim da bi se isto sesu ko bi ga obremenil recimo, al kako to crkne? je že imel kdo podobno težavo..
Gre za Pentium Core2Duo 2.93Ghz
2gb rama
vse je integrirano
v kišti je 1 disk in cdrom,
napajalnik je nov 420W - je mogoče tu problem da je premal močan?
hvala in lp
Imam sledečo težavo.
Računalnik se je kar naenkrat začel sam resetirati. sprva sem mislu da so reže od ventilatorjev zafilane s prahom, sem ga posesal vse spihal, zadeva ista.
Seveda sem posumil napajalnik, ga zamenjal, zadeva je bolše kot prej, vendar se vseeno karnaenkrat podre po recimo 40minutah uporabe (ne vedno enako)..
Potem sem posumil da gre za matično pološčo, sem jo zamenjal, zadeva ista, menjal sem vmes še rame, zadeva ista..
Vmes sem posumil še grafično kartico, sem jo vzel ven iz pci-e vodila in uporabljam trenutno integrirano..
vseeno se sesuje po nekem času uporabe. resetiral sem cmos, preveril baterijo, preveril sem temparaturo čipovja in procesorja, vse normalno, tudi z programom sem obremenil procesor in vse zadeve na 100% in računalnik laufa, potem pa kar naenkrat spet resetira..
prav tako so na novo nalozeni windowsi..
kje je še lahko problem?
edino diska in procesorja še nisem menjal
Zdj pa procesor mislim da bi se isto sesu ko bi ga obremenil recimo, al kako to crkne? je že imel kdo podobno težavo..
Gre za Pentium Core2Duo 2.93Ghz
2gb rama
vse je integrirano
v kišti je 1 disk in cdrom,
napajalnik je nov 420W - je mogoče tu problem da je premal močan?
hvala in lp
Riff ::
jaz naprimer sem imel probleme z ramom po dolečenm čase ne vedno isto včasih blue screen pa reset ali pa samo reset po nekem času
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je obsedel hudič (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7168 (5114) | GTX970 |
» | Računalnik crknu. (Psu, Motherboard,?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2851 (2379) | Seljak |
» | Problem z zmrzovanjem sistema, prosim pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1322 (1222) | ufek |
» | (Ne)normalno segrevanje procesorja?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2308 (1832) | BlackHole |
» | Problem z računalnikom - restarti, BSOD-iOddelek: Pomoč in nasveti | 932 (884) | Daedalus |