Forum » Mobilne tehnologije » N79 - pomanjkanje pomnilnika
N79 - pomanjkanje pomnilnika
Jazzie ::
Sem iskala kakšno podobno temo, da ne bi odpirala nove, a nisem ničesar našla ... Imam N79 (staro 2 leti) in 2 dni nazaj mi je telefon začel javljati, da primanjkuje prostora na disku. V nadzorniku datotek sem poskusila preveriti, kaj mi zaseda toliko prostora, a nisem uspela najti ničesar, kljub klikanju iz mape v mapo - kako naj to ugotovim? Ali pa je reset še edina opcija?
TgT ::
Si imela nastavljeno, da se slike shranjujejo na SD kartico? Mogoče tudi prejeta SMS/MMS sporočila zasedajo tvoj pomnilnik.
Osebno imam oboje nastavljeno da se mi shranjuje na SD kartico in nimam problemov
V skrajnem primeru pa backup z Ovi Suite in reset telefona.
Osebno imam oboje nastavljeno da se mi shranjuje na SD kartico in nimam problemov
V skrajnem primeru pa backup z Ovi Suite in reset telefona.
Hit'N'Run
Jazzie ::
Ne, slike in vse aplikacije shranjujem na kartico. Res je, da sporočila kar nekaj zasedejo - sem danes izbrisala vsa poslana in mi vsaj ne javlja več stalno napake, ampak še vedno imam nekako zelo malo prostora na pomnilniku. Torej ni načina, da bi našla mape, ki zasedajo največ prostora?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pri prenosu fotografij iz telefona v računalnik se je spremenila velikost datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1913 (1400) | Machete |
» | Prvi pametni telefon - prosim pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 2784 (2071) | He-Man |
» | ne vidim slik nokia lumia 520Oddelek: Mobilne tehnologije | 715 (678) | gddr85 |
» | Google play in spominska karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 2946 (2802) | hojnikb |
» | Alcatel 910 ne pusti premikat aplikacijOddelek: Pomoč in nasveti | 2289 (2173) | OmegaBlue |