Forum » Mobilne tehnologije » sidekick lx od t-mobile
sidekick lx od t-mobile
sonoran ::
Pozdravljeni,
punca si je za rojstni dan zaželela telefon sidekick lx od t-mobile. Ker ga pri nas ni v prodaji me zanima ali ima kdo ta telefon. Prosil bi za čimveč informacij o telefonu ter ali menite ali se ga splača kupiti v zda in odkleniti za naše omrežje ali je bolje da ga kupim že odklenjenega preko e-baya?
Hvala za odgovore..
Lp
p.s. slike zal ne znam prilepit
punca si je za rojstni dan zaželela telefon sidekick lx od t-mobile. Ker ga pri nas ni v prodaji me zanima ali ima kdo ta telefon. Prosil bi za čimveč informacij o telefonu ter ali menite ali se ga splača kupiti v zda in odkleniti za naše omrežje ali je bolje da ga kupim že odklenjenega preko e-baya?
Hvala za odgovore..
Lp
p.s. slike zal ne znam prilepit
- spremenil: sonoran ()
callife ::
Js sm kupla sidekick 2 približno eno leto nazaj.. s tem da sem ga potem prodala naprej in spet kupila nazaj :D
men je res fajn, luštna zadevca, sam ta sidekick 2 je nakako velik, ker je že stara verzija..
pol morš gledat tudi da je odklenjen na slo omrežje..
tko da če kdo se zanima za sidekick 2 mu ga lahk prodam (cca 120EUR), s tem da lučka na zaslonu neki crkuje :/
ker js se tudi zanimam za sidekick LX 2009 :)
men je res fajn, luštna zadevca, sam ta sidekick 2 je nakako velik, ker je že stara verzija..
pol morš gledat tudi da je odklenjen na slo omrežje..
tko da če kdo se zanima za sidekick 2 mu ga lahk prodam (cca 120EUR), s tem da lučka na zaslonu neki crkuje :/
ker js se tudi zanimam za sidekick LX 2009 :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pink je platforma, ne mobilni telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 18484 (16981) | Jst |
» | Microsoftova skrivnostna prireditevOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6848 (5768) | JayKay |
» | Sidekick ni tekel na Microsoftovi opremiOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4002 (3070) | borchi |
» | Microsoft in T-Mobile izgubila podatke uporabnikov SidekickaOddelek: Novice / Varnost | 3395 (2602) | kopernik |
» | Nakup iz tujine in izkušnjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2544 (2361) | sheldon |