Forum » Kaj kupiti » Internetni radio z USB
Internetni radio z USB
ales83 ::
Pozdravljeni,
kot je iz naslova razvidno iščem radio, ki bo znal predvajati tako FM kot tudi prek WiFi-ja. Zraven je pogoj še USB priklop. Razne povezave z Applovimi izdelki me ne zanimajo, prav tako ne potrebojem nekaj veliko watov. Če ima kdo kaj izkušenj na tem področju se priporočam.
Thx
Aja pa daljinec bi bil tudi priročen
kot je iz naslova razvidno iščem radio, ki bo znal predvajati tako FM kot tudi prek WiFi-ja. Zraven je pogoj še USB priklop. Razne povezave z Applovimi izdelki me ne zanimajo, prav tako ne potrebojem nekaj veliko watov. Če ima kdo kaj izkušenj na tem področju se priporočam.
Thx
Aja pa daljinec bi bil tudi priročen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DejaVu/Sanjam prihodnost? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12483 (6053) | AndrejS |
» | Servis Kotar d.o.o. in moja izkušnja! (prosim za nasvet) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26637 (23398) | kuglvinkl |
» | Kitajski masaker desetin blogovOddelek: Novice / Zasebnost | 12706 (11236) | Klaatu |
» | Zeitgeist slovenija organizira predstavitev The Venus Project v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15421 (12816) | Croc_X |
» | Ubijane v verskih knjigah...Oddelek: Problemi človeštva | 2407 (2069) | Barakuda1 |