Forum » Pomoč in nasveti » wi fi na telefonu
wi fi na telefonu
superlojz ::
jst mam android in nevem kako dela ta wifi, ker nimam na naročnino ne uporabljam interneta zato bi rad uporabljal wi-fi ampak nevem kako ga vklopiti. povsod kjer sem mi kaže da je wi-fi signal le da je nekje močan drugje ne in da ima drugačna imena. npr. kojn. Samo to je, da moram vpisati kodo če ga hočem in je nevem včasih pa lahko dam accept ampak mi piše disconected. Nism pa še probaval v macdonaldsu kjer je free wi-fi ampak se mi ne da it kje sam zarad tega. Lahko kdo pove kako uklopm to stvar?
KoMar- ::
Ljudje imajo svoja omrežja zaščitena z geslom, ker nočejo vsiljivcev, kot si ti
Kupi si svoj brezžični router ali pa, kot si že sam ugotovil, koristi možnost brezplačnega WiFi, kjer je to oglaševano.
Kupi si svoj brezžični router ali pa, kot si že sam ugotovil, koristi možnost brezplačnega WiFi, kjer je to oglaševano.
Zero0ne ::
Drugačna imena vidiš, ker so to omrežja različnih ljudi. Geslo hoče, ker si ljudje svoja omrežja ponavadi zaščitijo. V mcdonalds restavracijah (in nekaterih ostalih, pa tudi npr po hotelih, itd) imajo postavljene nezaščitene, javne wifi dostopne točke, torej lahko zastonj prideš tja in se povežeš. Če bi rad wifi omrežje postavil doma, z dostopom do svoje stacionarne internetne povezave, rabiš wireless router oziroma dostopno točko.
uname -o
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalnik WiFI signala: katerega izbrati? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 35361 (5200) | 135063 |
» | WI FI v camp prikoliciOddelek: Omrežja in internet | 4953 (3278) | Daliborg |
» | wi-fi omrežje kot GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 3555 (2912) | OmegaBlue |
» | Tri leta za krajo brezžičnega interneta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 14371 (11739) | poweroff |