» »

Windows Phone 7

Windows Phone 7

Temo vidijo: vsi
««
8 / 57
»»

tado6 ::

Oprosti, v čem je težava? Saj si sam rekel da imajo HTC-ji to težavo. Sam pa pravim, da glede na to da mi je Windows Phone všeč bom počakal na prve Nokie s tem operacijskim sistemom. Ne vem no v čem sem bil nerazumljiv?

deyco5 ::

tado6 sorry, slabo prebral 1 besedo: POČAKATI, sem mislo da piše POČAKAJ... Drugače pa sam čakam na kak dober SAMSUNG (sam ne Omnia W, ker je velikooo preslab, da bi lahko bil naslednik sedmice)...

Ni panike. Jaz pa Samsungi ne gremo skupaj. Bom kar na Nokio počakal. Upam da pride kmalu. Aja pa sedaj sem se prepričal da imajo vsi HTC-ji slabo kamero. Windows Phone je pa zakon!:D

Tilen ::

Tudi Samsungova kamera je foo. Če nimaš na miru telefona in idealnih pogojev je zmazek garantiran. V tem segmentu Nokia s Carl Zeiss Optics nima konkurence. Ni vse v megapikslih.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Jasno. MPX so le podatek o neki maximalni velikosti slike. Dejansko je pa vse druga pomembno. Najboljše kamere so na NOKIAH, sledi pa SE... SAMSUNG ni dober na tem področju. Je pa res da je ZANESLJIVOST, ZASLON in OBLIKA na strani SAMSUNGA. Nokia (800) se mi osebno ne dopade preveč (po eni strani želi bit ekasta, po drugi pa zakrivljena, kar ne gre najbolj skup za moje pojme)... ;)

simnov ::

tado6 je izjavil:

Ni panike. Jaz pa Samsungi ne gremo skupaj. Bom kar na Nokio počakal. Upam da pride kmalu. Aja pa sedaj sem se prepričal da imajo vsi HTC-ji slabo kamero. Windows Phone je pa zakon!:D

Daj daj jaz sem iphona 2g zamenjal za hd7 in je kamera precej dobra.Veliko pripomore samodejno ostrenje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: simnov ()

Če pa rabiš hitre posnetke oziroma ko se premikaš dobiš pa zmazke.

tado6 je izjavil:

Če pa rabiš hitre posnetke oziroma ko se premikaš dobiš pa zmazke.

Nobenih zmazkov ni.Za fotografijo ki jo pogledaš je dobra.Za kaj več pa tako noben telefon ne pride v upoštev.

Tole ni res. Imel sem prej že kar nekaj drugih telefonov, recimo Nokia C6-01 dela več kot odlične slike.

tado6 je izjavil:

Tole ni res. Imel sem prej že kar nekaj drugih telefonov, recimo Nokia C6-01 dela več kot odlične slike.

HD7 Tudi dela dobre.

Bor H ::

HTCji delajo jajca od slik, vem, imam 2 doma (Trophy in HD2), pa še ene par drugih sem videl. Mogoče jajca ni pravi izraz ampak če nisi lih zunej ob soncu rabiš flash.

Matic1 ::

Jaz sem pa z Samsung Omnio 7 kar zadovoljen. Na splošno je v tej napravi fotkič na višjem nivoju kot po navadi pri Samsungu.

_Dormage_ ::

Vse lepo dokler je svetlost dneva. Takoj ko je blo treba flesh užgat so me vsi razen nokije razočarali na polni črti.

martincek1 ::

Eno vprašanje imam. Recimo da si v 2012Q1 kupim Nokio 800 WP7 Mango... bom potreboval kaj več kot 100Mb podatkov/mesec? To vem, da bom moral disablat kakšne 10 stvari kot so feedback, sync game req., suggestions from bing itd... ampak vseeno - se da preživeti s tako malo prenosa brez da bi zaradi tega trpel? Predvsem nočem da imam zaradi tega slabšo izkušnjo People huba, tako da bi rad da razno čekiranje fbja, maila in recimo še vremena ostane vsako uro.

Nasploh bi bil hvaležen, če se malo razpišete koliko imate zakupljenega prenosa podatkov (Mango seveda) in kaj uporabljate, imate dovolj ali je premalo... ;)

Imam 200mb in če boš pazu kje brskaš in mel mail recimo na 15 minut nastavljen ne bi smel bit problem, sploh če doma recimo izklopiš data connection da se ti bo sigurn na wifi vezal, kukr pa mal brskaš si pa hitr na 200 al pa čez

Jaz komi balansiram z 100 MB. Če boš vzel prek simobila si ne pustit vturit tiste MINI (8 € dodatno pa samo 100 MB), MAXI pakete za prenos (ko ti zmanjšajo ceno telefona) ampak rajši plačaj več za telefon in vzemi potem podatkovni internet (mislim da je 9 € za 3GB). Sem hotu zadnjič prestavit paket pa so mi modeli še vedno hotli računat 65 € zaradi dodatno znižane cene ob nakupu.

Hvala Matic1&Bor. Sem pregledal malo ponudbo Simobila... najbolj se mi splača Orto v nulo (navadni paket) in dokup 300Mb podatkov za 6€/mesec. Skupaj pride 18€/mesec + 400Mb podatkov. Mislim da je to najboljša možnost... se ne splača plačati 3€ več in imeti 1.1Gb :)

Edit1:typo
Edit2:

Da ne govorim o tem:

Cena za kB nad vključeno količino: 0 EUR, zmanjšanje hitrosti prenosa podatkov na 64 kbit/s WOW ZAKON!

Zgodovina sprememb…

Simobil BOB ima 1 GB za 6 eur + klici za 0.04€.

BOB me pride dražje. Glede na to da klic stane 0.04e za sekundo in za minuto... do 20e bi verjetno prišel skupaj z naročnino, 400Mb pa sigurno zadostuje. Plus to, da klic na informacije stane 1€!

Zgodovina sprememb…

Naročnine pri Bobu ni. Le priključnina.

KtMw ::

_Dormage_ je izjavil:

Vse lepo dokler je svetlost dneva. Takoj ko je blo treba flesh užgat so me vsi razen nokije razočarali na polni črti.

Jah, kje so že časi SonyEricssona K790i s 3,2MP fotoaparatom s xenonskim flashom...

Looooooka ::

Danes je stran ponovno aktivna. ;)

satko ::

V kakšnem smislu aktivna? Žetonov se še vedno ne da kupiti :(

Kasali ::

na Twitterju uceraj: @ChevronWP7 We hope to re-enable the purchasing of tokens by Friday if not sooner. ^RR

jizzer ::

Kaka legenda :)

Fulll dober posnetek. Točno tak kot WP7 dejansko je - ŽIIIIVVVVV!!!

Še pošalijo se iz robotov. Res dobra reklama. >:D

KTr1sk ::

SuperKobeD je izjavil:

Edini WP7 telefon s qwerty tipkovnico je HTC HD7 pro, če je dobavljiv pri nas pa nevem. Mogoče se splača počakat kak mesec, ker proti koncu leta pridejo novi modeli.

EDIT: Uradni WP7 unlocker je zunaj http://www.engadget.com/2011/11/04/micr...

HTC 7 7 PRO = HTC HD7 PRO?
sprašujem, ker sem za 180€ kupil tega
http://www.ebay.com/itm/140638844228?ss...
sicer pošilja samo v nemčijo, sem pa napisal za dostavo na stricev naslov, ki živi v nemčiji in mi ga prinese čez kakšen mesec oz proti koncu leta ko pride v slovenijo :)
Upam, pa da se da spremenit jezik v angleščino...
Ne razumem pa v opisu ka pomeni:
Branding: Ohne Branding
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Ohne = brez, torej nima notr nekih vodafone for ali kej podobnega, običen telefon pač, jezik se pa mirno da sprement ja
če ima tipkovnico je to to, pa če HTC gor piše seveda

HTC 7 PRO

HTC HD7

HD7 nima qwerty tipkovnice. Mobisvet ima drugače nov HTC PRO 7 za 250 EUR.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

on sprašuje za HD7 PRO, kar je hecno, mogoče majo v kaki državi tako poimenovanje

KTr1sk ::

Bor H je izjavil:

on sprašuje za HD7 PRO, kar je hecno, mogoče majo v kaki državi tako poimenovanje
no ja mogoče da obstaja, ali pa da so narobe imenujejo telefon, drugače pa samo da vem da sem pravga izbral..no ja ko ga bom imel v rokah bom videl,...
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Men se zdi, da on samo ne ve, da obstajata oba modela in sprašuje, če je to slučajno en in isti. Glede na to, da na škatli piše HTC PRO7, gre verjetno za slednjega. Tistega s QWERTY tipkovnico.

V oglasu je tale slika :

x

x

100% torej gre za HTC PRO 7.

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Bor H je izjavil:

Imam 200mb in če boš pazu kje brskaš in mel mail recimo na 15 minut nastavljen ne bi smel bit problem, sploh če doma recimo izklopiš data connection da se ti bo sigurn na wifi vezal, kukr pa mal brskaš si pa hitr na 200 al pa čez

Verjetno avtomatično sam poišče najboljšo/najcenejšo izbiro, torej da ko si doma izbere pač domače omrežje (iz seznama možnih), ali moraš dejansko sam vključiti in izklapljati "data connection"?:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Ko imaš izklopljen ekran izklopi WiFi, data connection je pa always on (kar je iz stališča porabe boljš, sploh če maš obračunski interval 64kB). To pomeni da ko avtomatično preverja maile (in imaš izklopljen ekran) bo uporabljal data connection za jih syncat, ko ekran odkleneš se bo povezal na wifi. To prvo niti ni problematično, ker tisto syncanje pobere par kB in sumim da se na mesec mogoče nabere 10MB tega, problematično je, če slučajno nimaš super signala WiFija po bajti ga kje ne bo našu in bo veselo uporabljal data, ne da bi ti vedel.

... bi bilo treba tole malo predelat na upoštevanje gps lokacije (če si na določenih koordinatah, ne uporabljal data connection spljoh):P

Kar pa spet pomeni da morš met GPS prižgan... kar pa tud ne dela pod pol metra betona ;((

... sem razmišljal o tem da, si pač zapomni zadnjo lokacijo8-)

roli ::

A se da slučajno ta data connection izklopiti? Oziroma ga kako prisiliti, da te vpraša če želiš uporabiti data connection? Za android obstaja tisti dobri stari gumbek APNdroid, ki izklopi ali vklopi data connection ko ga pritisneš. Tako ali tako imam stalno prižgan wifi in, ko je v dometu wifi omrežja naj se lepo synca, če se že mora ampak, ko pa nisem v dometu wifi omrežja pa nočem, da mi žre podatkovni prenos. Ko sem pa izven wifi omrežja in bom rabil internet bom pa že vklopil zadevo.
http://www.r00li.com

Imaš pod settings, cellular, data connection on/off, in ja pol dejansko ne gre na net (nokia je vseen kdaj kej zabluzila, v tujini seveda...)

roli je izjavil:

A se da slučajno ta data connection izklopiti? Oziroma ga kako prisiliti, da te vpraša če želiš uporabiti data connection? Za android obstaja tisti dobri stari gumbek APNdroid, ki izklopi ali vklopi data connection ko ga pritisneš. Tako ali tako imam stalno prižgan wifi in, ko je v dometu wifi omrežja naj se lepo synca, če se že mora ampak, ko pa nisem v dometu wifi omrežja pa nočem, da mi žre podatkovni prenos. Ko sem pa izven wifi omrežja in bom rabil internet bom pa že vklopil zadevo.

x

Tudi APN lahko dodaš.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

SLO_Matej ::

roli je izjavil:

Tako ali tako imam stalno prižgan wifi in, ko je v dometu wifi omrežja naj se lepo synca, če se že mora ampak, ko pa nisem v dometu wifi omrežja pa nočem, da mi žre podatkovni prenos. Ko sem pa izven wifi omrežja in bom rabil internet bom pa že vklopil zadevo.

Potem pa si izklopi samodejno preverjanje za novo e-pošto. To storiš v Settings/email+accounts/izbereš račun in nastaviš Download new content manually. Potem pa kadar želiš preveriti za novo pošto, odpreš Outlook in v spodnji vrstici tapneš na okrogel gumbek synchronise.
________

Mimogrede, vam vsem normalno deluje find my phone? Ker še nisem dobil odgovora ...

a komu dropbox dela? oz potegne dol datoteko za ogled?

S katerim programom si pa testiral? Lindybox?

;-) ::

Imam par vprašanj. Razmišljam o nakupu W7 telefona ampak še se do sedaj nisem srečal z njim.

Je kaka možnost hitrega izklopa/vklopa data connection, kot je pri androidu npr. widet ikonica in zadeva špila samo takrat ko hočeš.

Iščem cenejšo varianto telefona tam do 200€-manj je več. Lahko je tudi kak telefon ki v osnovi nima W7 ampak se da sflashat gor. Predvsem rabim za brskanje po spletu-dobra resolucija in kolk tolk fotoaparat 5MP ali več.

Nimaš možnosti WP7 dat na nič drugega kot HD2 (ki ga pa mogoče dobiš za manj kot 200€), nimaš pa simple widgeta oz. obstaja mislm da za LG fone, če shekaš, rabiš v najboljšem primeru tri klike

Ja. Aplikacija NETWORK DASHBOARD je odlična zadeva. Jaz sem si dal WiFi in Data na start screen in z enim klikom vklopim / izklopim eno ali drugo. Poleg tega je še LIVE, kar pomeni da te skoz obvešča kam si priklopljen in kdo je provider.. Skratka super zadeva! Jaz sem super zadovoljen z Omnio 7. Sicer pa Čakam na promernega Samsungovega naslednila...

Bor H. Kot sem opisal rabiš 1 tap in si npr. V data conection. Potem samo še slide za izklop / vklop. Preizkusi Dashboard je free in live!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: deyco5 ()

Huh, to je pa novo z mangotom prišlo ane? Treba prevert.

;-) je izjavil:

Je kaka možnost hitrega izklopa/vklopa data connection, kot je pri androidu npr. widet ikonica in zadeva špila samo takrat ko hočeš.

Iščem cenejšo varianto telefona tam do 200€-manj je več. Lahko je tudi kak telefon ki v osnovi nima W7 ampak se da sflashat gor. Predvsem rabim za brskanje po spletu-dobra resolucija in kolk tolk fotoaparat 5MP ali več.

Tole ti omogoča brezplačen program - ConectivityShortcuts. Enostavno pinnaš DATA/WIFI na main screen. Glede telefona pa je pomoje še najboljša možnost kar Omnia 7.

http://www.bolha.com/telefoni-samsung/p...

http://www.bolha.com/telefoni-samsung/s...

http://www.bolha.com/telefoni-samsung/s...

edit : Malce prepozen. :)

Bor H je izjavil:

Huh, to je pa novo z mangotom prišlo ane? Treba prevert.

Da.

Zgodovina sprememb…

««
8 / 57
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1347276797 (181558) clix
»

Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32684855 (51275) Ciklamen
»

Kateri telefon?

4910102 (8801) SLO_Matej
»

Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ankete
15030420 (24583) leiito
»

Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )

9422359 (19714) Tilen

Več podobnih tem