» »

Windows Phone 7

Windows Phone 7

Temo vidijo: vsi
««
7 / 57
»»

amigo_no1 ::

Tole je zame žal samo še 1 polizdelek, prepoznava številk dela ne (vsaj ne 100% vsem), za kontakte da bi moral imeti net in hotmail/gmail račun, za šumnike spet nek hack.Vi niste resni.
A alarm dela tudi ko se ura prestavi ? Na iphonu in badaos telefonih imajo še s tem težave :)).

Podatkovni kabel (in nek delujoč softver) telefonu ni priložen, da bi na pcju offline urejal kontakte & telefonske številke ?

Zgodovina sprememb…

js osebno ::

Greš na svoj Live račun oziroma urediš stvari v Gmailu. Sploh ne rabiš kabla za take zadeve..

Edit: Z uro nisem opazil nikakršnih težav.

Še ena odlična funkcija: Senzor orientacije se uporablja pri slikanju. Če telefon obrnem na glavo in slikam neko zadevo, jo bo telefon sam obrnil v pokončni položaj. Sem ravno včeraj ugotovil :D

Zgodovina sprememb…

simnov ::

js osebno je izjavil:

Greš na svoj Live račun oziroma urediš stvari v Gmailu. Sploh ne rabiš kabla za take zadeve..

In kaj bi ti uredil.

js osebno ::

@xt to je bil moj odgovor na

Podatkovni kabel (in nek delujoč softver) telefonu ni priložen, da bi na pcju offline urejal kontakte & telefonske številke ?

Torej kabla&softvera za pc ni ? Da/ne bo zadovoljiv.

SuperKobeD ::

Kabel in softver je. Za urejanje kontaktov? Ne. Je pa možno da obstaja kakšna homebrew varjanta.
[With the lights out]

Matic1 ::

Kabel imam. Software imam. V Gmailu kliknem stiki in urejam kontakte. Nobene potrebe po software in kablu.

Kaj lahko potem s priloženim kablom in softverom počneš ?

deyco5 ::

amigo_no1 je izjavil:

Kaj lahko potem s priloženim kablom in softverom počneš ?

Kaj ti si z greznice al z lune? Kaj le počneš s kablom? A maš nokio 5110? S kablom delaš vse na telefonu (kar ti je omogočeno tudi brezžično) poleg tega pa nameščaš UPDATE! In ne haraj po tej temi, če si iz 2. svetovne vojne prlezu! To je tema za WP7 uporabnike!

syncaš muziko, filme in ostalo navlako na telefon in updejtaš ko je potrebno.

Hehe, sem ti na rep stopil da tako mjavkaš :)) ? Vzami Persen in globo dihaj.

Sprašujem, ker dobivam samo dvoumne odgovore tipa pojdi na gmail/windows live in tam urejaj.Mogoče potrebujem info it prve roke za nekoga, ki noče/ne zna sharati svojih kontaktov v oblak, prepotentni pametnjakoviči ??

Recimo SuperKobeD pravi da kabla & softvera za urejanje kontaktov ne moreš uporabiti.

Zgodovina sprememb…

Jaz ti pa odgovarjam, da je to za WP7 userje tema! Če bi torej bil WP7 user bi vedel kako zadeve delujejo. Drugače pa bi vprašal KONKRETNO kaj potrebuješ. Če pa bi temo prebral od ZAČETKA pa bi ti to bilo že vse popolnoma jasno! Zato me razjezi, ker se 100 x pojavi isto vprašanje! Zdaj pa pojdi urejat kontakte na svoj cigl od črno bele nokie, da boš dal vsem skupaj mir in prostor za pametna vprašanja :)!

Looooooka ::

Ni softwerja.In ne mores.
Na telefonu se vpises s svojim live accountom.
Potem lahko bodisi v windows live mailu ali v outlooku z windows live pluginom lepo urejas kontakte.Ko jih shranis(Windows Live) lahko zadevo lepo syncas na telefonu(automaticno ali pa rocno...odvisno kako si nastavil svoj live account).
O prekletem iphonu pa ne nakladi ker je nekaj cisto drugega.Rajsi omenjaj androida, ki dela na istem principu skozi google accounte.
Apple = muzika
Microsoft,Google = Personal Data in Cloud.
In to je razlog, da zahtevajo live account za syncanje kontaktov.Te pac lockajo nase in tko ne zgubljajo userjev na storitvah, kjer pa tko ali tko rolajo reklame.

Looooooka
Hvala za odgovore.Sedaj vem pri čem sem.

deyco5
Persen.
In nimam črne Nokie.

Zgodovina sprememb…

Kabel si dobu pa zato, da lahko syncas slike, muziko in filme z Zune programsko opremo.
Ne gre se sploh, da niso sposobni nardit take programske opreme.Gre se zato, da je za naslednjih par let zgodba v oblakih.In zato vsi velikani forsirajo racune na njihovih storitvah.Sync s kablom si drugace mel ze na windows mobile...ampak dokler nekdo microsoftu ne zvije prstov bojo pac forsirali svoj Live Service.Na zalost.

Zgodovina sprememb…

Ja in prav je da forsirajo SVOJ servis, kot ga forsirajo vsi ostali (ANDROID, itd.). Čeprav je MS dokaj odprt (in še preveč povezljiv) tudi za vse druge račune in sinhronizacije, kar je zelo presenetljivo pri WP7 - skratka dobro za nas USERJE in res nevem, kaj bi lahko glede tega sistemu manjkalo (FB, GMAIL, TWIT, LIVE, skratka, karkoli hočeš. Kmalu še SKYPE...) :)

Kar se mene tice je vse na pol narejeno.
Mas live accounte in se zmeraj ne mores kupovati stvari, ker si iz Slovenije...ali kaksne druge EU drzave(vec jih ne more kot more).
Ce das fake naslov not...bos pa z njim stuck forever.Si das angleski naslov in lahko pozabis na kakrsne koli akcije in zastonj stvari ob nakupu evropskega izdelka(npr xbox igre).
Oni bi prej morali urediti svoj Live Service in placevanje...da o GSM stevilkah sploh ne govorim...za celo Evropo.Potem pa naj se igrajo integracije v vse mozne zadeve.
Do danes recimo jim se zmeraj ne deluje SMS resetiranje gesla na live accountu.Se pravi ce ti crkne email racun in pozabis geslo si zelo zelo zelo mrzel.
Teh "malenkosti" pri drugih providerjih ni.

RazzorX ::

Looooooka je izjavil:

Kar se mene tice je vse na pol narejeno.
Mas live accounte in se zmeraj ne mores kupovati stvari, ker si iz Slovenije...ali kaksne druge EU drzave(vec jih ne more kot more).
Ce das fake naslov not...bos pa z njim stuck forever.Si das angleski naslov in lahko pozabis na kakrsne koli akcije in zastonj stvari ob nakupu evropskega izdelka(npr xbox igre).
Oni bi prej morali urediti svoj Live Service in placevanje...da o GSM stevilkah sploh ne govorim...za celo Evropo.Potem pa naj se igrajo integracije v vse mozne zadeve.
Do danes recimo jim se zmeraj ne deluje SMS resetiranje gesla na live accountu.Se pravi ce ti crkne email racun in pozabis geslo si zelo zelo zelo mrzel.
Teh "malenkosti" pri drugih providerjih ni.

Pri drugih providerjih? Misliš na android, ios, symbian...? Sedaj pa še malo razmisli koliko časa so zunaj te sistemi (Android skoraj 4 leta, iOS 5 let, symbian ne bom niti gledal, WP7 - 1 leto).

Ojoj... nima smila, ker sem vse to že 5 x razlagal v TEJ isti temi par strani nazaj! Vsi ki smo kupili WP7 (in to že NOV 2010) smo vedeli kaj kupujemo - DOBESEDNO mačka v žaklju. Apmak po krajši uporabi sistema nas je večina kar hitro ugotovila, da gre za izjemno stvar z veliko pomanjkljivostmi (ki pa JIH IMAJO VSI SITEMI). Z nadgradnjo Mangota je sistem boljši x2 v primerjavi s predhodnikom in to v MANJ kot letu dni po izidu!!! (Kateri drugi firmi je to že uspelo)? Sprašujem samo zato, ker lahko TRDIM, da bo zopet čez leto dni WP7 že tako dodelan, da bo svetlobno leto pred Androidom, in ob boku iOSu!!! In rešitve, ki jih ponuja aktualni WP7 so vsaj zame (in za večino uporabnikov) ZELO uporabne in inovativne! S tem da ima sistem veliko pomenjkljivosti pa kot sem že omenil omenjeno že velikokrat.. Če ne bi bilo tako, ZAKAJ bi potem sploh potrebovali UPDATE in novejšo programje (ki ga npr. Apple izda z novimi aparati, ANDROID na stare avtomatsko pozabi, le MS poskrbi za VSE)??? Še ena PREDNOST izmed vseh pomanjkljivosti, ki jih tako izpostavljate. Mimogre, izpostavljate pa "jajce" ki jih uporablja 10% uporabnikov! 90% je zadovoljnih s tem kar sistem nudi že DANES!!!

RazzorX ::

deyco5 je izjavil:

Ojoj... nima smila, ker sem vse to že 5 x razlagal v TEJ isti temi par strani nazaj! Vsi ki smo kupili WP7 (in to že NOV 2010) smo vedeli kaj kupujemo - DOBESEDNO mačka v žaklju. Apmak po krajši uporabi sistema nas je večina kar hitro ugotovila, da gre za izjemno stvar z veliko pomanjkljivostmi (ki pa JIH IMAJO VSI SITEMI). Z nadgradnjo Mangota je sistem boljši x2 v primerjavi s predhodnikom in to v MANJ kot letu dni po izidu!!! (Kateri drugi firmi je to že uspelo)? Sprašujem samo zato, ker lahko TRDIM, da bo zopet čez leto dni WP7 že tako dodelan, da bo svetlobno leto pred Androidom, in ob boku iOSu!!! In rešitve, ki jih ponuja aktualni WP7 so vsaj zame (in za večino uporabnikov) ZELO uporabne in inovativne! S tem da ima sistem veliko pomenjkljivosti pa kot sem že omenil omenjeno že velikokrat.. Če ne bi bilo tako, ZAKAJ bi potem sploh potrebovali UPDATE in novejšo programje (ki ga npr. Apple izda z novimi aparati, ANDROID na stare avtomatsko pozabi, le MS poskrbi za VSE)??? Še ena PREDNOST izmed vseh pomanjkljivosti, ki jih tako izpostavljate. Mimogre, izpostavljate pa "jajce" ki jih uporablja 10% uporabnikov! 90% je zadovoljnih s tem kar sistem nudi že DANES!!!

+1

KTr1sk ::

malo offtopic...ampak samo zanima kateri telefoni so vse z wp7, ker gledam pri Tušu free20 paket pa noben še nima wp7? Drugače pa zanima me telefon z WP7 in da ima velik touch ekran in querty tipkovnico, tale bi bil idealen

samo da bi imel WP7? je kje kakšen podoben z WP7?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

SuperKobeD ::

Edini WP7 telefon s qwerty tipkovnico je HTC HD7 pro, če je dobavljiv pri nas pa nevem. Mogoče se splača počakat kak mesec, ker proti koncu leta pridejo novi modeli.

EDIT: Uradni WP7 unlocker je zunaj http://www.engadget.com/2011/11/04/micr...
[With the lights out]

Zgodovina sprememb…

KTr1sk
gsmarena najde 8 takih telefonov
http://tinyurl.com/3svsfca

Tilen ::

9 dolarjev? Praktično zastonj! Hvala za tole, SuperKobeD.

Edit : "Buy token using Paypal" - TO JE TO ;)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

KTr1sk ::

amigo_no1 je izjavil:

KTr1sk
gsmarena najde 8 takih telefonov
http://tinyurl.com/3svsfca

Super hvala za link, ko bi le bili pri Tušu, da bi kaj cenej dobil, no ja čez čas verjtno upam da bo kej..
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Na win7 (x64?) še ne dela ;). Ravnokar kupil ključ in ne morem odklenit.

The unlock tool is temporary offline while we work out some kinks. Sorry about that, but we should have it fixed shortly.

Zgodovina sprememb…

roli ::

KTr1sk je izjavil:

malo offtopic...ampak samo zanima kateri telefoni so vse z wp7, ker gledam pri Tušu free20 paket pa noben še nima wp7? Drugače pa zanima me telefon z WP7 in da ima velik touch ekran in querty tipkovnico, tale bi bil idealen

samo da bi imel WP7? je kje kakšen podoben z WP7?

Jaz tudi iščem nekaj takega. Sem že nekaj časa nazaj razmišljal o HTC 7 PRO ampak je drag, kvaliteta izdelave je pa nekje v minusu ne samo na nuli. Tako, da sem se nekako odločil, da nabavim Dell Venue Pro (sicer ima malenkost drugačno QWERTY tipkovnico ampak ni tolk slaba) - pa še poceni in zelo kvaliteten je.

http://www.expansys.si/dell-venue-pro-w...
http://www.r00li.com

Sedaj pa že deluje. Sem 171. v čakalni vrsti za unlock ;)

:D

Zgodovina sprememb…

Are you holding tight? :D

Tilen je izjavil:

Sedaj pa že deluje. Sem 171. v čakalni vrsti za unlock ;)

:D

Še vedno hočejo 9 dolarjev.Pa zato ne dobiš pravega odklepa.

Še vedno čakam v queue. 4 ure in pol.

Unlocked

Zgodovina sprememb…

A na MS SLO so nehali odklepati ?

simnov je izjavil:

Pa zato ne dobiš pravega odklepa.

Ne vem. Navigon Europe 4.0 se že nalaga. 2393,3 MB. :))

p.s. Če bi kdo kupil token in nima Paypala se lahko dogovorimo preko ZS.

Zgodovina sprememb…

Jinto ::

750. v vrsti :(

Tole se boš pa načakal. Jutri popoldan enkrat.

Zgodovina sprememb…

Kje si pa Navigon dobil? Free mislim?

Ej a hoče nekdo, ki že uporablja Chevron napisati kaj več o unlocku? Bral sem mekaj novic v zvezi s tem na spletu, nikjer pa nisem zasledil kako je po odklepom z uradnimi posodobitvami? Je treba najprej Hard Reset ali bo npr. šlo posodobit OS kar iz Unlockanega Manga in seveda kako je z ohranitvijo appsov? Misl da bi kak opis zadovoljnega userja Chevrona kar dost ljudem prav prišel... Kdorkoli? Hvala!

@deyco5

Link ti lahko dam na ZS.

Unlock je uraden in potrjen s strani Microsofta. Sklepam, da s posodobitvami ne bo težav. Nisem rabil nobenega HR, vse deluje normalno. APP-i so se prav tako ohranili.

a omejitev je 10 sideload appsov? Če katero pobrišeš jo lahko nadomestiš? A vsi podatki ostanejo pri unlocku?
In to ni inter-op unlock a ne?
edit: down for maintance :(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matic1 ()

Ne vem, če je omejitev 10. Kje si pa zasledil to številko? Vsi podatki ostanejo.

Zgodovina sprememb…

Provided unlocks are equivalent to those provided by Microsoft's App Hub. That means 10 side-loaded applications. That also means no "Interop access".

vir:http://www.chevronwp7.com/

Aha, zanimivo. Nič pa ne piše, če se deployane aplikacije seštevajo ali to samo pomeni, da lahko imaš hkrati 10 side-loaded apps. V vsakem primeru sem izkoristil le polovico :).

katere pa?

tado6 ::

deyco5 je izjavil:

ZAKAJ TOLIKO MUTITE s temi kontakti??? (ZA ZAČETNIKE, beri "telebane"):

Preprosteje, kot je dodati nove kontakte na WP7 ne more biti!

1. Če uporabljate zastarel telefon in ste nabavili WP7 (torej imate kontakte na SIM), prižgite telefon, pojdite v HUB PEOPLE, izberite settings in izberite IMPORT SIM CONTACTS! VOila in so noter. To ponovite toliko krat, dokler na starem telefonu ne bo zmanjkalo kontaktov (na SIM milsim da jih gre le kakih 120 naenkrat)...

2. PREPROSTEJŠA OPCIJA! Ko nabavite WP7 MORATE imeti Windows LIVE račun (messenger). Vse kontakte IZ STAREGA telefona IZVOZITE v neko datoteko CSV (to vam omogoča tisti program, ki ste ga dobili zraven starega telefona) in jih UVOZITE v LIVE račun na katerem koli računalniku. Ko se boste v telefon prijavili z istim LIVE računom pa bo VOILA - VSE ŽE NA TELEFONU!!!

3. Če niste navdušeni na LIVE izberite GMAIL. Postopek je popolnoma enak kot pri opciji 2, vendar v telefon poleg LIVE računa dodajte še račun GMAIL. S tem dobite še vso pošto GMAIL in vse kar spada zraven.

4. IMENIK lahko KADARKOLI urejate na telefonu ali KATEREMKOLI RAČUNALNIKU, ki ima internet. Samo prijaveite se v enega od omenjenih računov in si urejajte kontakte. SINHRONIZACIJA JE AVTOMATSKA!

5. Za vse gimple, ki še vedno ne vedo zakaj je to več kot odlično: Ker ko bom npr. sedaj zamenjal Samsung OMNIO 7 z NOKIO Lumnia 800, bom takoj, ko bom prižgal telefon in vpisal moj LIVE id (messenger račun) IMEL VSE KONTAKTE ŽE V TELEFONU! BREZ KAKRŠNEGAKOLI KLIKA!!!!

A sedaj kapirate? Drugič pa si pred nabavo telefona preberite osnovna navodila!!!

Lažje, kot zadeve potekajo sedaj pa res več ne morejo biti! In nehajte prosim s temi imeniki, itd...

Nismo zabiti, vsi imamo enake težave. S predpono +386 na HTC telefonih. Če je ne vpišeš ti lepo kaže kdo te kliče, a pri SMS-ih pa ne piše poimensko kdo ti je poslal SMS in obratno. Če vpišeš +386 pa piše kdo je poslal SMS a ne veš kdo kliče. Štekenzi?

@tado6

Si probal kontakt shraniti kot 386xxyyyyyy? Primer mobi številke 041555666 bi bil 38641555666.

tado6 že takoj za tem mojim ORIGINALNIM postom (glede imenika) se je pojavil en tak kot ti. Tudi njemu sem pojasnil, da se moj post ni NAVEZOVAL na shranjevanje kontaktov za pravilen PRIKAZ (HTC problem), ampak nasplošno na urejanje kontaktov za VSE ZAČETNIKE, ki preden kaj pogledajo in kaj preberejo v TO temo vpišejo vprašanje ala: kje imam kontakte, kako kontakte spravim v WP7 iz SIM in zakaj moram imet Live račun, ipd... PREBERI NEKAJ POSTOV ZA MOJO OBJAVO! Glede HTC prikaza pa je tudi bilo že ogromno povedanega in jasno je, da težava leži v prizvajalcu (HTC), ker ostali enakih težav NIMAMO! Štekenzi? :)

Mango je med drugim dodal tudi bolj jasno prenašanje kontaktov iz SIM na telefon. Pred tem je bilo potrebno držati prst na "PEOPLE" in počakati, da se odpre skriti meni. Sedaj je vse v settings in stara metoda več ne deluje.

Tilen je izjavil:

simnov je izjavil:

Pa zato ne dobiš pravega odklepa.

Ne vem. Navigon Europe 4.0 se že nalaga. 2393,3 MB. :))

p.s. Če bi kdo kupil token in nima Paypala se lahko dogovorimo preko ZS.

Saj lahko zbiraš katere mape bi rad

tado6 je izjavil:

deyco5 je izjavil:

ZAKAJ TOLIKO MUTITE s temi kontakti??? (ZA ZAČETNIKE, beri "telebane"):

Preprosteje, kot je dodati nove kontakte na WP7 ne more biti!

1. Če uporabljate zastarel telefon in ste nabavili WP7 (torej imate kontakte na SIM), prižgite telefon, pojdite v HUB PEOPLE, izberite settings in izberite IMPORT SIM CONTACTS! VOila in so noter. To ponovite toliko krat, dokler na starem telefonu ne bo zmanjkalo kontaktov (na SIM milsim da jih gre le kakih 120 naenkrat)...

2. PREPROSTEJŠA OPCIJA! Ko nabavite WP7 MORATE imeti Windows LIVE račun (messenger). Vse kontakte IZ STAREGA telefona IZVOZITE v neko datoteko CSV (to vam omogoča tisti program, ki ste ga dobili zraven starega telefona) in jih UVOZITE v LIVE račun na katerem koli računalniku. Ko se boste v telefon prijavili z istim LIVE računom pa bo VOILA - VSE ŽE NA TELEFONU!!!

3. Če niste navdušeni na LIVE izberite GMAIL. Postopek je popolnoma enak kot pri opciji 2, vendar v telefon poleg LIVE računa dodajte še račun GMAIL. S tem dobite še vso pošto GMAIL in vse kar spada zraven.

4. IMENIK lahko KADARKOLI urejate na telefonu ali KATEREMKOLI RAČUNALNIKU, ki ima internet. Samo prijaveite se v enega od omenjenih računov in si urejajte kontakte. SINHRONIZACIJA JE AVTOMATSKA!

5. Za vse gimple, ki še vedno ne vedo zakaj je to več kot odlično: Ker ko bom npr. sedaj zamenjal Samsung OMNIO 7 z NOKIO Lumnia 800, bom takoj, ko bom prižgal telefon in vpisal moj LIVE id (messenger račun) IMEL VSE KONTAKTE ŽE V TELEFONU! BREZ KAKRŠNEGAKOLI KLIKA!!!!

A sedaj kapirate? Drugič pa si pred nabavo telefona preberite osnovna navodila!!!

Lažje, kot zadeve potekajo sedaj pa res več ne morejo biti! In nehajte prosim s temi imeniki, itd...

Nismo zabiti, vsi imamo enake težave. S predpono +386 na HTC telefonih. Če je ne vpišeš ti lepo kaže kdo te kliče, a pri SMS-ih pa ne piše poimensko kdo ti je poslal SMS in obratno. Če vpišeš +386 pa piše kdo je poslal SMS a ne veš kdo kliče. Štekenzi?

če ne vpišeš 386 ali +386 ti ne pokaže kdo te kliče.Če pa vpišeš 386 ali +386 ti pa pokaže kdo te kliče.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: simnov ()

tado6 ::

deyco5 je izjavil:

tado6 že takoj za tem mojim ORIGINALNIM postom (glede imenika) se je pojavil en tak kot ti. Tudi njemu sem pojasnil, da se moj post ni NAVEZOVAL na shranjevanje kontaktov za pravilen PRIKAZ (HTC problem), ampak nasplošno na urejanje kontaktov za VSE ZAČETNIKE, ki preden kaj pogledajo in kaj preberejo v TO temo vpišejo vprašanje ala: kje imam kontakte, kako kontakte spravim v WP7 iz SIM in zakaj moram imet Live račun, ipd... PREBERI NEKAJ POSTOV ZA MOJO OBJAVO! Glede HTC prikaza pa je tudi bilo že ogromno povedanega in jasno je, da težava leži v prizvajalcu (HTC), ker ostali enakih težav NIMAMO! Štekenzi? :)

Štekenzi, torej počakati na Nokio z WPhone? Ker OS je več kot odličen!

tado6 OMG... Pa kaj tebi ni jasno? A ti sploh veš kaj govoriš? Kaj bom čakal na NOKIO in kaj ti meni praviš da je OS več kot odličen? Tvoji komentarji nimajo ne glave ne repa! Preberi celo temo (7 strani) in pol komentiraj posamezne userje. Mimogrede, sem med PRVIMI, ki se je na SloTech pričel dreti KAKO DOBER JE WP7 in da je nenadomestljiv! Mimogre, imam pa OMNIO 7 (od NOVEMBRA 2010) in tudi s tem aparatom sem VEČ KOT ZADOVOLJEN! Res nevem kaj si hotel povedat v prejšnjem postu???
««
7 / 57
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1347276795 (181556) clix
»

Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32684849 (51269) Ciklamen
»

Kateri telefon?

4910102 (8801) SLO_Matej
»

Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ankete
15030420 (24583) leiito
»

Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )

9422356 (19711) Tilen

Več podobnih tem