Forum » Mobilne tehnologije » Windows Phone 7
Windows Phone 7
Temo vidijo: vsi
Spock83 ::
Za mene je 8GB shrambe čisto zadost. Tudi za navigacijo in ostale applikacije. Če pa podpira SD (in vse ostale mini,makro... izpeljanke) je pa še samo plus. Če koga to moti, da nima SD reže pač naj ne vzame takega telefona. Izbira je velika in vsakdo si bo našel kaj za sebe.
Jaz sem zelo zadovoljen z Omnio 7. Te nove Nokie pa gredo še pol koraka naprej. Torej, če bi zdaj kupoval Windows phone bi počakal na Nokio (Zastonj navigacija je za mene velik plus). In se odločil na na podlagi P&P.
Katero navigacijo imaš?
Jaz sem zelo zadovoljen z Omnio 7. Te nove Nokie pa gredo še pol koraka naprej. Torej, če bi zdaj kupoval Windows phone bi počakal na Nokio (Zastonj navigacija je za mene velik plus). In se odločil na na podlagi P&P.
marincheq.trenutno mam omnio, ki mislim, da ima 8 gb.Dejansko mi ni ratal vseh map za evropo gor spravit.In na koncu dneva...kaj je ceneje.Dokupit vecjo sd kartico ali kupit nov telefon?In kaj je bolj elegantno...hodit okol s telefonom al hodit okol s telefonom in USB kljucem?
Katero navigacijo imaš?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spock83 ()
simnov ::
Meni se je na ikoni kjer je slušalka spodaj pojavil napis yyyyyyyyyyyyyyy od kje to kako zbrisat.
gunserman ::
@x800xt
Imaš HTC Trophy7? Bug odpraviš tako, da greš v settings/region+language in pod System locale spremeniš na English (United Kingdom). Meni je pomagalo.
Lp
Imaš HTC Trophy7? Bug odpraviš tako, da greš v settings/region+language in pod System locale spremeniš na English (United Kingdom). Meni je pomagalo.
Lp
SLO_Matej ::
Nastavi si še češko tipkovnico. Če želiš šumnike moraš potem preklopiti na češko in pridržiš c, da se ti gor odprejo še drugi podobni znaki, npr. č.
jizzer ::
Nevem če se to tiče Omnie7 ali OS ampak če ga ne resetiram nekaj cajta(telefona) internetnih strani sploh ne odpira (oziroma mogoče bi če bi čakal še kaki 2 minuti) nevem v čem je frka, res da je slab edge signal (v tem primeru bil) ampak po resetu telefona je stran naložilo v sekundi(isto se dogaja z WLAN kjer je tudi potreben reset telefona). Je kdo kje slišal kaj za to?
Istočasno me zanima kako zaprem aplikacije v ozadju ni nobenih "X"-ov ko držim tipko nazaj ter prebiram druge odprte aplikacije, da bi jih zaprl.
Pa zanima me še kak naj dev unlockam telefon (Mango zdaj) negre nič drugače kot da spet 7008 naložim da Chevron unlockam? Ker sem hotel inštalirat interlop unlock ampak zgleda da rabim še DEV-a prej. :) Hvala za info!
Sem še enkrat repostal če slučajno ve kdo kaj :)
Jst ::
Nokia bi bil tudi zame zaradi fotoaparata, navigacije in še par software stvari prva izbira, če bi kupoval telefon. Jaz bi ga moral imeti v roki, da vidim, kako snappy je. Sedaj bom sprožil flamewar, ampak s tem se strinjajo vsi review/opinion članki: Androidu fali tisti edge snappyness, ki ga ima Apple.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
martincek1 ::
Hmm še 2 dneva nazaj sem bil prepričan, da bo moj naslednji telefon 100% HTC-jev Android, ampak po tej predstavitvi telefona mislim povsem drugače. Bo treba enkrat fajn stestirat Nokio Lumia 800 ko pride na police, izgleda super!
PS: Eno vprašanje imam glede WP Mango travnika. Bi bil lahko kdo tako prijazen in me kontaktira na ZS, ker me res zanima kako je s tem. (v mislih imam free zadevščine iz travnika)
PS: Eno vprašanje imam glede WP Mango travnika. Bi bil lahko kdo tako prijazen in me kontaktira na ZS, ker me res zanima kako je s tem. (v mislih imam free zadevščine iz travnika)
Looooooka ::
martincheq :
http://forum.xda-developers.com/showthr...
al se pa sprehodis do microsoft slovenija in prosis da ti ga odklenejo.pac...rabis ker si developer :)
potem instaliras katerikoli XAP installer.
http://forum.xda-developers.com/showthr...
al se pa sprehodis do microsoft slovenija in prosis da ti ga odklenejo.pac...rabis ker si developer :)
potem instaliras katerikoli XAP installer.
Naredil sem mapo imenik notri pač konakte z imeni in številkami zdaj pa , ko me nekdo pokliče mi sploh ne pokaže imena kdo kliče ampak samo številko.
Ja gre v ikono phone misliš ustvarit nov kotakt in potem kr neki izbrat moraš gmail ali windows live.Pa potem mi napiše .da imam izključeno prikazovanje kontaktov od Google in Windows live itak , da imam saj nočem videm 1000 teh brezveznih kotaktov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: simnov ()
Matic1 ::
Ne moreš na SIM shranit kontaktov. Če imaš da ti jih ne prikazuje potem je to zaradi tega. Potem ti predlagam, da ustvariš dodaten gmail account in si notri shranjuješ samo kontakte, ki jih želiš imet na telefonu. Jaz sem si bil sprimoran spedenat cel gmail account. Tako imam zdaj na voljo in telefonske in maile ter vsa iena ter priimke urejene. Poleg tega ni več problema če slučajno zaj**** kaj, ker kontakti ostanejo v oblaku.
lp
lp
Pač ne vem zakaj ne moraš normalno naredit kontakte z številko in imenom ne pa neki prek gmail pa ne vem kaj ...
amigo_no1 ::
Ne moreš na SIM shranit kontaktov.
O rly ? Za vsaj 100 mest se gor najde prostora (imena in telefonske).
Sem tako že parkrat kloniral imenik na dumb telefonih (telefon1, daš notri dummy sim, pobrišeš vse na simu, skopiraš kontakte na sim, premakneš dummy sim v telefon2, skopiraš iz sima na telefon2), job done.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Matic1 ::
@amigo:ok. A sem jaz govoril o dumb telefonih? govorim o wp7, ki je zelo cloud based OS. Ker ne boš verjel tudi jaz sem že prej imel kakšen telefon ko je bilo treba kontakte prenest. Zdaj upam, da mi jih ne bo potrebno nikoli več. get it?
@xt: Pač ne moreš normalno nareit več tega. v wp7 sistemu je to normalno in btw men je carsko. Ker zdaj lahko kontakt vnesem direkt ko dobim mail na služben gmail (google apps), vse s pomočjo tipkovnice in badabingbadabum čez minuto je tudi na telefonu. Poleg tega da lahko imam importane tako službene kot osebne kontakte praktično z enim klikom. Drugič se pa prej pozanimaj kak telefon si kupuješ ali pa pogooglaj.
Pa ne da se mi več z vami ukvarjat.
@xt: Pač ne moreš normalno nareit več tega. v wp7 sistemu je to normalno in btw men je carsko. Ker zdaj lahko kontakt vnesem direkt ko dobim mail na služben gmail (google apps), vse s pomočjo tipkovnice in badabingbadabum čez minuto je tudi na telefonu. Poleg tega da lahko imam importane tako službene kot osebne kontakte praktično z enim klikom. Drugič se pa prej pozanimaj kak telefon si kupuješ ali pa pogooglaj.
Pa ne da se mi več z vami ukvarjat.
Zdaj sem pogruntal zakaj mi ne napiše imena kdo kliče tudi če ga imam v telefonu zato ker sprejema z 386 in brez 0.In zdaj hočem dodati 386 v kontakt in sploh ne moreš spremenit številke wtf.Zgleda , da bo treba nazaj na iphone it.
Tilen ::
Kako misliš brez 0? Saj pravilno se za 386 nikoli ne piše 0. 386(0)41xxxyyy. Ničle se nikoli ne piše. Tudi, če kličeš iz Hrvaške v Slovenijo ne pišeš 3860qxxxyyyy. Ali si mislil ničlo spredaj, pred 386? Dajmo prosim to razjasnit, da bomo točno vedeli kako drugič pomagat HTC-jevim uporabnikom. :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Kako misliš brez 0? Saj pravilno se za 386 nikoli ne piše 0. 386(0)41xxxyyy. Ničle se nikoli ne piše. Tudi, če kličeš iz Hrvaške v Slovenijo ne pišeš 3860qxxxyyyy. Ali si mislil ničlo spredaj, pred 386? Dajmo prosim to razjasnit, da bomo točno vedeli kako drugič pomagat HTC-jevim uporabnikom. :)
Saj pravim ,da sem moral dodati 386 in odstranit 0 , da mi napiše kdo kliče.
Ali bo kdaj slovenski prevod za windows phone.
Zgodovina sprememb…
Pravilen vnos za tvoj telefon je torej :
386qqyyyyyy? Brez + ali 00 pred 386?
qq = omrezna skupina brez 0
yyyyyy = telefonska stevilka
Najbolje, da povprašaš Microsoft Slovenija na 080 80 28. Zaenkrat ne kaže, da bi bili temu kos.
386qqyyyyyy? Brez + ali 00 pred 386?
qq = omrezna skupina brez 0
yyyyyy = telefonska stevilka
Ali bo kdaj slovenski prevod za windows phone.
Najbolje, da povprašaš Microsoft Slovenija na 080 80 28. Zaenkrat ne kaže, da bi bili temu kos.
Zgodovina sprememb…
Pač številka je recimo 041-555-555 kako naj potem dodam v imenik 38641555555 ali +38641555555
Saj si že napisal, jaz sem samo hotel 100% razjasniti za vse druge, sedaj pa pišeš, da spet ne veš kako naj dodaš?
Dodaj LOJZ1 +38641555555 in LOJZ 38641555555 in LOJZ2 0038641555555 pa poglej kateri se ti bo izpisal in nam povej. Za tvojo domačo številko ali kak drug GSM naredi test.
Dodaj LOJZ1 +38641555555 in LOJZ 38641555555 in LOJZ2 0038641555555 pa poglej kateri se ti bo izpisal in nam povej. Za tvojo domačo številko ali kak drug GSM naredi test.
Zgodovina sprememb…
tado6 ::
Na Microsoftu ti ne bodo pomagali glede tega. Tudi meni ne kaže kdo me kliče in ne vem kaj naj še naredim.
Tado si dodal številko kot je zapisal tvoj predhodnik? MS številka je bila za vprašanje glede podpore slovenskemu jeziku.
boremeister ::
Da ne boste odkrivali tople vode - na HTC Trophyu si shranite številko kot qqqyyyyyy, torej brez kode države. Meni na tak način shranjene tel. številke prikazuje z imenom lastnika številke...
Sam imam sicer številke shranjene še z +386xxxxxx, torej predpono države, za primer, ko bodo stvar popravili :)
Sam imam sicer številke shranjene še z +386xxxxxx, torej predpono države, za primer, ko bodo stvar popravili :)
Žal imajo HTC-ji s tem težave in (očitno) ne deluje vedno tako.
roli ::
Jaz imam pa namen nabaviti Dell Venue Pro, pa me zanima par stvari glede Windows Phone. A je slučajno našel kdo kaj kar zna brskati po SMB sharih znotraj lokalnega omrežja? Kako je z predvajanjem xvid/avi/divx fajlov - oziroma ali se jih lahko predvaja na zadevi brez potrebe po convertanju v kak 15 format? In kako je kaj z navigacijo po Sloveniji? Vem, da obstaja TeleNav, je še kaj drugega slučajno?
http://www.r00li.com
Bananovec ::
Pazi. Dell Venue pro ima samo 256 MB rama.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple
@rolihandrej
Plačljiva dobra navigacija je Navigon. Na Nokiah imaš brezplačno Nokia Drive.
Plačljiva dobra navigacija je Navigon. Na Nokiah imaš brezplačno Nokia Drive.
roli ::
Pazi. Dell Venue pro ima samo 256 MB rama.
Ne, da bi jaz vedel.
http://www.gsmarena.com/dell_venue_pro-...
In še iz wiki:
Phones were reported to have only 256MB of RAM according to a third party SystemInfo application in the marketplace, which were considerably less than 512MB RAM as originally cited. Dell later contradicted on its DellCares Twitter page that in fact the device does have 512MB RAM and indicate at the operating system uses the memory before applications do.
With the update codename "NoDo", the Venue Pro correctly report its RAM count as 512MB.
Za ceno 250EUR (nov) boljšega telefona verjetno ne morem dobit. Zadevo kolikor sem bral povsod precej hvalijo in izgleda zelo dobro izdelan. Plus je edini WP7 telefon s fizično QWERTY tipkovnico (razen HTC 7 PRO pri katerem je kvaliteta izdelave nekje blizu nule (pa še dražji je)).
Kar se pa navigacije tiče - se mi je zdelo, da sem ga usral - mislil sem navigon ja. Čeprav ima tudi telenav neki.
http://www.r00li.com
deyco5 ::
ZAKAJ TOLIKO MUTITE s temi kontakti??? (ZA ZAČETNIKE, beri "telebane"):
Preprosteje, kot je dodati nove kontakte na WP7 ne more biti!
1. Če uporabljate zastarel telefon in ste nabavili WP7 (torej imate kontakte na SIM), prižgite telefon, pojdite v HUB PEOPLE, izberite settings in izberite IMPORT SIM CONTACTS! VOila in so noter. To ponovite toliko krat, dokler na starem telefonu ne bo zmanjkalo kontaktov (na SIM milsim da jih gre le kakih 120 naenkrat)...
2. PREPROSTEJŠA OPCIJA! Ko nabavite WP7 MORATE imeti Windows LIVE račun (messenger). Vse kontakte IZ STAREGA telefona IZVOZITE v neko datoteko CSV (to vam omogoča tisti program, ki ste ga dobili zraven starega telefona) in jih UVOZITE v LIVE račun na katerem koli računalniku. Ko se boste v telefon prijavili z istim LIVE računom pa bo VOILA - VSE ŽE NA TELEFONU!!!
3. Če niste navdušeni na LIVE izberite GMAIL. Postopek je popolnoma enak kot pri opciji 2, vendar v telefon poleg LIVE računa dodajte še račun GMAIL. S tem dobite še vso pošto GMAIL in vse kar spada zraven.
4. IMENIK lahko KADARKOLI urejate na telefonu ali KATEREMKOLI RAČUNALNIKU, ki ima internet. Samo prijaveite se v enega od omenjenih računov in si urejajte kontakte. SINHRONIZACIJA JE AVTOMATSKA!
5. Za vse gimple, ki še vedno ne vedo zakaj je to več kot odlično: Ker ko bom npr. sedaj zamenjal Samsung OMNIO 7 z NOKIO Lumnia 800, bom takoj, ko bom prižgal telefon in vpisal moj LIVE id (messenger račun) IMEL VSE KONTAKTE ŽE V TELEFONU! BREZ KAKRŠNEGAKOLI KLIKA!!!!
A sedaj kapirate? Drugič pa si pred nabavo telefona preberite osnovna navodila!!!
Lažje, kot zadeve potekajo sedaj pa res več ne morejo biti! In nehajte prosim s temi imeniki, itd...
1. Če uporabljate zastarel telefon in ste nabavili WP7 (torej imate kontakte na SIM), prižgite telefon, pojdite v HUB PEOPLE, izberite settings in izberite IMPORT SIM CONTACTS! VOila in so noter. To ponovite toliko krat, dokler na starem telefonu ne bo zmanjkalo kontaktov (na SIM milsim da jih gre le kakih 120 naenkrat)...
2. PREPROSTEJŠA OPCIJA! Ko nabavite WP7 MORATE imeti Windows LIVE račun (messenger). Vse kontakte IZ STAREGA telefona IZVOZITE v neko datoteko CSV (to vam omogoča tisti program, ki ste ga dobili zraven starega telefona) in jih UVOZITE v LIVE račun na katerem koli računalniku. Ko se boste v telefon prijavili z istim LIVE računom pa bo VOILA - VSE ŽE NA TELEFONU!!!
3. Če niste navdušeni na LIVE izberite GMAIL. Postopek je popolnoma enak kot pri opciji 2, vendar v telefon poleg LIVE računa dodajte še račun GMAIL. S tem dobite še vso pošto GMAIL in vse kar spada zraven.
4. IMENIK lahko KADARKOLI urejate na telefonu ali KATEREMKOLI RAČUNALNIKU, ki ima internet. Samo prijaveite se v enega od omenjenih računov in si urejajte kontakte. SINHRONIZACIJA JE AVTOMATSKA!
5. Za vse gimple, ki še vedno ne vedo zakaj je to več kot odlično: Ker ko bom npr. sedaj zamenjal Samsung OMNIO 7 z NOKIO Lumnia 800, bom takoj, ko bom prižgal telefon in vpisal moj LIVE id (messenger račun) IMEL VSE KONTAKTE ŽE V TELEFONU! BREZ KAKRŠNEGAKOLI KLIKA!!!!
A sedaj kapirate? Drugič pa si pred nabavo telefona preberite osnovna navodila!!!
Lažje, kot zadeve potekajo sedaj pa res več ne morejo biti! In nehajte prosim s temi imeniki, itd...
NoBody- ::
Kaj ko bi si ti prebral o čem je težava in se ne šopiril tako? Vsak teleban si zna kontakte uredit, problem tiči drugje. Daj preberi nekaj postov za nazaj!
lp
lp
NoBody vem jaz v čem je težava. Nisem komentiral SHRANJEVANJA številk za pravilen prikaz (HTC varianta). Komentiral sem vse tiste NOVINCE, ki takoj ko se prvič pojavi njihov post (vsak nov nick name tu v tej temi) najprej začne s temi kontakti kako jih noter dobit itd... Mogoče nebi tebi škodlo da si prebereš enih par postov nazaj in boš videl o čem govorim... :)
Pa to je 10x bedno na messenerju spremenim sliko potem se mi pa to pojavi na telefonu.A se res ne da to ločit kako naj ustvarim kontakt z števiklko bres , da bi moral izbrti windowslive ali gmail.
Ej ti ne razumeš jaz bi rad imel telefon v zasebnem prostoru ne pa povsod po internetu.
Ej ti ne razumeš jaz bi rad imel telefon v zasebnem prostoru ne pa povsod po internetu.
Zgodovina sprememb…
RazzorX ::
Pa to je 10x bedno na messenerju spremenim sliko potem se mi pa to pojavi na telefonu.A se res ne da to ločit kako naj ustvarim kontakt z števiklko bres , da bi moral izbrti windowslive ali gmail.
Enostavno, ne kupi WP7. :)
SLO_Matej ::
A se še komu prikaže kaj takega, ko v Windows Live ali na Windows Phone strani izbere možnost Find My Phone oz. Ring, lock, or erase your phone?
V nastavitvah v telefonu imam to vedno vključeno in tudi sedaj je. Včasih je delovalo odlično. Opazil pa sem, da malo preden sem dobil Manga, je v nastavitvah v telefonu pri tej možnosti pisalo not available, kljub temu, da nisem spreminjal nikakršnih nastavitev in je bila možnost vklopljena. Sedaj, ko imam na svoji Omnii 7 Mango posodobitev, je opcija še naprej vklopljena in pri njej piše connected.
Sprva, dokler še nisem imel Manga sem predvideval, da so morda za starejšo verzijo OS-a zadevo izklopili, saj je bila tudi nova Windows Phone stran v stilu Manga in tudi iz Windows Live te je že preusmerilo (tako kot sedaj) na stran Windows Phona, kjer je ta opcija. Včasih je še delovala neposredno iz Windows Live. Vendar tudi sedaj, ko imam Manga, na strani izpiše isto.
Morda kdo kaj ve v čem je težava? Vam še deluje normalno in prikaže kje se nahaja telefon ter ga lahko pozvonite?
x800xt, to je tako kot da bi kupil Ferarrija in bi hotel še vedno imeti LESENA kolesa! Ferarri pa ima gume in pika...
Sicer pa res ne razumem kaj je narobe s tem, da imaš vse kontakte v oblaku in ti je vsak kontakt na voljo VEDNO in POVSOD na svetu, kjer je možnost interneta (tudi če vmes na popotovanju po svetu kje izgubiš svoj WP7 :) in bi rad poklical mamico)... Hihi, mal heca!
Sicer pa res ne razumem kaj je narobe s tem, da imaš vse kontakte v oblaku in ti je vsak kontakt na voljo VEDNO in POVSOD na svetu, kjer je možnost interneta (tudi če vmes na popotovanju po svetu kje izgubiš svoj WP7 :) in bi rad poklical mamico)... Hihi, mal heca!
Zdajle sem dal na tovarniške in naredil Windows live samo za kontakte pa še na sim jih imam tako , da je zdaj vse ok.Samo prikaz številk bo treba nekako zrihtat , da ne bo potrebe po 386.
Glede oblaka a misliš , da nikoli ne vohljajo za tabo.
x800xt, to je tako kot da bi kupil Ferarrija in bi hotel še vedno imeti LESENA kolesa! Ferarri pa ima gume in pika...
Glede oblaka a misliš , da nikoli ne vohljajo za tabo.
Zgodovina sprememb…
Bananovec ::
Glede bajte, a misliš da je na vsakih par cm ena kamera postavljena ? Pa prisluškovalne naprave?
Organizacije NIKOLI ne gledajo na posameznike. Kot posameznik si ti nezanimiv za njih. Njih ne zanima koga imaš ti shranjenega v imeniku ala podobne finte. Bolj jim je pomembno kaj obiskuješ, da ti lahko zato prikažejo oglase kar na prvi strani, kar pa tako ali tako lahko izklopiš.
Organizacije NIKOLI ne gledajo na posameznike. Kot posameznik si ti nezanimiv za njih. Njih ne zanima koga imaš ti shranjenega v imeniku ala podobne finte. Bolj jim je pomembno kaj obiskuješ, da ti lahko zato prikažejo oglase kar na prvi strani, kar pa tako ali tako lahko izklopiš.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
Regards, Apple
Regards, Apple
Bostjan Strazar Bostjan.Strazar@microsoft.com
09:17 (pred 1 h)
Za Biljana, meni
Spoštovani,
Predvidevam, da mislite na razpoznavo številk, ki so zapisane s kodo države (+386 in 00386) in imate HTC telefon, saj po naših informacijah in izkušnjah, na telefonih drugih proizvajalcev ni težav s tem. Ker gre za zadevo povezano z aparatom in ne operacijskim sistemom, predlagam, da se za več informacij glede tega obrnete direktno na HTC.
Glede razpoložljivosti slovenskega prevoda za Windows Phone 7 pa zaenkrat žal nimamo kakšnih konkretnih datumov. Delamo pa veliko na tem in tudi mi upamo, da bomo lahko kmalu dali na voljo slovenskim uporabnikom tudi preveden operacijski sistem za Windows Phone 7.
V kolikor želite uporabljati slovenske znake na tipkovnici, pa si lahko vklopite sekundarno tipkovnico (Settings, Keyboard), kjer izberete kakšno od tipkovnic držav iz naše regije (recimo Poland). Pri vnosu besedila lahko preklapljate med tipkovnicama in v primeru da malo dlje držite črko, dobite na voljo dodatne znake za to črko (se pravi c,s,z, vam bo prikazal tudi č, š, ž)
Za dodatne informacije sem vam seveda vedno na voljo.
Hvala in lep dan še naprej,
Boštjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 276795 (181556) | clix |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 84849 (51269) | Ciklamen |
» | Kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10102 (8801) | SLO_Matej |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30420 (24583) | leiito |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22356 (19711) | Tilen |