» »

Katero tipkovnico

Katero tipkovnico

Jerry000 ::

Sem pred nakupom tipkovnice. Zanimajo me predvsem wireless tipkovnice. Malo sem si ogledal a ni nobene slim varjante. Do sedaj sem imel tisto BTC slim tipkovnico ki je imela tipke kot na prenosnikih in svetle so se v temi (20€). Sedaj se baje teh ne dobi več. Iščem nekaj v tem stilu.
Mi je pa padla v oči ta tipkovnica:

http://www.sestavi.si/index.php/item/di...

Je wireless in ima spredaj blazinico kar mi ugaja:). Me pa zanima če so tipke na tej tipkovnici mehke. Ker ne maram ravno da ko mi prsti počivajo med igranjem na WSAD in ob sprostitvi prsta po nesreči pritisnem tipko (če razumete kaj mislim)

Nočem pa zapraviti goro denarja za tipkovnico, tko da 50€ dam max, mogoče tudi malo prestopim če bo res ql ampak tle naj bi bla meja

Jerry000 ::

nima noben te tipkovnice?

6151 ::

Je kar dobra za gaming ,moraš imeti kar težke prste da bi se to zgodilo. Dobra za tak denar.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

Jerry000 ::

kaj pa to ko je brezžična? Mogoče kaj nagaja da pritisneš tipko in se ti ne prikaže črka ko pišeš? Jo imaš doma?
Prosil bi za malo prednosti in slabosti da poveste:)

carcar ::

Tudi sam si jo lastim. Osebno mi je zelo dobra tipkovnica, baterija zdrži dolgo časa, tipke so zadosti trde, tako da ni bojazni, da bi se ti sama sprožila, ko počivaš s prsti na njej. Glede slabosti, jih še nisem našel :) edino to, da so začele nekatere tipke malo "škripati", vendar ni moteče. Ampak to se ti bo zgodilo pri vseh tipkovnicah po daljši uporabi ;)

Skratka priporočam nakup! ;)

Jerry000 ::

Škripat? Tipka sama al tipkovnica? Aja točno, kako je pa z baterijami? So to navadne baterije in jih moraš polniti? Koliko časa držijo probližno? Ali ob polnjenju baterij lahko uporabljaš tipkovnico?

carcar ::

Posamezne tipke, samo ni panike. Baterije sta 2x AA, imam notri Duracellove in držijo pol leta+

TehDucky ::

Mam to tipkovnico, sicer žično, same pohvale. Če bi moral kupovati novo, bi isto kupu, verjetno brezžično in toj to. Res perfektna. Edino kar me mejčn moti, so tiste luknjice v blazini, ker se notri nabere lahko kakšna svinjarija, pa rabiš pol s šivanko oz. čim podobnim vn spravit. Je pa vseeno kul tipkovnica.

SodVina ::

Zdravo,
Do sedaj sem imel Logitech UltraX media, pa mi je počasi nehala delovati. Takoj bi kupil isto, vendar jih ne prodajajo več.

Katera tipkovnica je trenutno najbližja tej? (torej logitech, žična in scissor tipke)

lp,
SodVina

jabe ::

Živijo,
tudi sama kupujem brezžično tipkovnico, pa se mogoče zdi neumno vprašanje, ampak vseeno.

Ubadam se z razporedom tipk. trenutno imam eno žično tipkovnico, ki bi jo zamenjala z brezžično, pri tem pa ne želim ponoviti napake, ki sem jo naredila takrat, ko sem kupila to. Namreč, Enter tipka je tista, ki me bo ob živce spravila. Trenutno imam tak dolg "ž", enter pa je podolgovata tipka v eni vrstici. na to se nikakor ne morem navaditi, ker kar naprej klikam "ž" namesto enter. Kako vem kako Enter tipko bo imela tipkovnica - je kaj v specifikacijah. Npr če piše slovenska tipkovnica potem je Enter čez 2 vrstici, če piše pa da so priložene nalepke, pa v eni? Je kaj takega, na kar se lahko oprem ali moram iti vsako posebej gledati, kaka je.

Jerry000 ::

ja ponavadi vse tipkovnice v big bangu majo navaden enter kot ti želiš. Če pa kupuješ iz tujine ali z priloženim nalepkam pa pričakuj mogoče malo drugačno tipkovnico:)

jabe ::

hvala. sem šla kar v najbližjega big banga; pogledala, malo potapkala in kupila. Zadovoljna :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
13925194 (1398) boolsheat
»

logitech ultrax nadomestek? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
13825017 (11574) scipascapa
»

Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16048154 (42764) LordPero
»

Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7911861 (8277) Half-Saint
»

tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
272221 (1767) C_maniak

Več podobnih tem