Forum » Loža » facebook
zuz3k ::
kako če nekoga daš na ignore pri chatu, kako naštimaš da si mu spet viden?
Life is a psychological game.
Mare2 ::
Si bom sposodil to temo.
Ali lahko Skrbnik skupine na FB izbriše npr. vsa sporočila, ki so se nabrala v petih letih z enim ali petimi kliki z miško?
Ali od _____ do____?
Hvala za odgovor. :)
Ali lahko Skrbnik skupine na FB izbriše npr. vsa sporočila, ki so se nabrala v petih letih z enim ali petimi kliki z miško?
Ali od _____ do____?
Hvala za odgovor. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare2 ()
krefi ::
pozdravljni
ima se kdo tezavo z messengerjem? in sicer da ne odpira slik?
ima se kdo tezavo z messengerjem? in sicer da ne odpira slik?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
XLapse ::
Mnogi ljudje pravijo, da jim danes FB ne deluje. Vesel sem, da tega nisem opazil.
tudi jaz sem ga izklopil, po nasvetu enega k spoštujem oz. sm samo kopiral , ker je rekel da ga bo zbrisal in se delal norca iz njega.
alien technology
krefi ::
facebooka ne uporabljam uporabljam samo messenger ker mi je res kul za pogovor v skupinah
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
XLapse ::
facebooka ne uporabljam uporabljam samo messenger ker mi je res kul za pogovor v skupinah
isto jaz kot ti , samo messenger, fb pa lahko prav izklopiš pa messenger ostane
Odgovor na tvoje vprašanje, meni messenger dela prav, ravno prej sm neki odprl in dela vse
alien technology
Drevesce ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo je naredil profil v mojem imenu na facebookuOddelek: Omrežja in internet | 3306 (1657) | Ribič |
» | Facebook, varnostno vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 5576 (5385) | sirov_burek |
» | Nemški varuh zasebnosti zahteva na Facebooku tudi psevdonimeOddelek: Novice / Zasebnost | 6862 (5783) | Blisk |
» | Google+ obnorel ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 32897 (24319) | Ziga Dolhar |
» | Aplikacije s Facebooka zbirajo osebne podatkeOddelek: Novice / Zasebnost | 9506 (8318) | Keyser Soze |