Forum » Pomoč in nasveti » Nedelovanje interneta
Nedelovanje interneta
cjen91 ::
LP!
Na čisto nov laptop sem si naložil w 7. Ko pa sem se hotel povezati z internetom (preko WLANa) sem opazil da to ne gre. Potem sem to poskusil še preko kabla vendar ista zgodba. V bistvu še nisem nič nastavlav v nadzorni. Mogoče vidi kdo problem?
za pomoč če vam bo to kaj pomagalo
Potem sem poskušal naložiti še driverje za mrežno, a mi je izpisalo opozorilo:
" the installation program installs the driver automaticlly when the client adapter is inserted. insert the adapter now if it is not yet inserted, cancel the Found New Hardwere Wizard if it appears, and proceed with the instalation "
Na čisto nov laptop sem si naložil w 7. Ko pa sem se hotel povezati z internetom (preko WLANa) sem opazil da to ne gre. Potem sem to poskusil še preko kabla vendar ista zgodba. V bistvu še nisem nič nastavlav v nadzorni. Mogoče vidi kdo problem?
za pomoč če vam bo to kaj pomagalo
Potem sem poskušal naložiti še driverje za mrežno, a mi je izpisalo opozorilo:
" the installation program installs the driver automaticlly when the client adapter is inserted. insert the adapter now if it is not yet inserted, cancel the Found New Hardwere Wizard if it appears, and proceed with the instalation "
boogie_xlr ::
Windows tipka + R -> devmgmt.msc -> run in poglej, če imaš kaj pod "Network adapters" (slo: Omrežne kartice). Če ni, opaziš pa kak rumen klicaj, potem pa le instaliraj driver za mrežno. Vse potrebne driverje pa dobiš na support ali downloads strani od proizvajalca prenosnika.
cjen91 ::
ja tam so rumeni klicaji
je možno to, da ko sem naložo 32 bit w7, zdej ko pa sm pogledo na HP support pa za ta rač. pišejo driverji samo za 64 bit w7? in ni drajverjov za to mrežno v 32 obliki?
oz. je kaka pot da nebi rabo še 1x nalagat 64 w7?
je možno to, da ko sem naložo 32 bit w7, zdej ko pa sm pogledo na HP support pa za ta rač. pišejo driverji samo za 64 bit w7? in ni drajverjov za to mrežno v 32 obliki?
oz. je kaka pot da nebi rabo še 1x nalagat 64 w7?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cjen91 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katera plata s procesorjem je boljšaOddelek: Pomoč in nasveti | 3405 (2604) | Ikspe |
» | windows 7 format samo C diskOddelek: Operacijski sistemi | 2147 (1871) | gddr85 |
» | Problem z wireless ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1940 (1587) | AlphaOne |
» | Povezava na internetOddelek: Omrežja in internet | 1073 (869) | amater87 |
» | zamik slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 746 (625) | huek111 |