» »

temperatura durona 750

temperatura durona 750

Rumko ::

Temperatura na mojem procesorju se pri polni uporabi giblje med 53-55 (55 to temperaturo mi je sam med poletjem uspel dobit) ali mislite da rabim boljši ventilator? Ne vem kateri ventilator je trenutno gor, ker je eden od standardnih (koštal me je okoli 1.5k).

Vesoljc ::

ja in?:))
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

boštjan ::

rumko to je preveč,ker sem sam mel 750 in poleti mi nikdar ni prišla čez 50stopinj pa sem tudi mel navaden vent.priporočam nakup malo boljšega venat, v stilu zalman ,titan,volcano

Tic ::

Lej... 1. prezraci ohisje, sej se topu zrak zadrzuje not in to je slabo. Pol pa poglej kako se namaze pravilno pasto na procesor... nevem, a tle u clankah pise na s-t? Pol sele kupuje nou hladilnik ce bo potrebno.
persona civitas ;>

krucymucy ::

Men nikoli ni prisel cez 35˙C pa je bil ornk navit ... menjaj kuler - kakega rablenga Volcano II ti bo se kdo senku!

Rumko ::

jah, men so v mlacomu dal procesor na plato pa vent gor, itq sm razmišlju da bom nabavo volcano 9, tko da zgleda sam da morm ga prej nabavt ;)

tx-z ::

pa zakaj rabš pasto?
tx-z

the_unborn ::

za kar najboljsi stik med procom in hladilnim telesom (zapolni mikro luknje in podobno sranje)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
271955 (1507) Ethan
»

Za vse lastnike Volcano 7+

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
402328 (1601) Coinbird
»

kater kuler?

Oddelek: Kaj kupiti
171609 (1291) the_unborn
»

VOLCANO 6 CU/+ nasvet