Forum » Pomoč in nasveti » Težave z routerjem ASUS WL-500gPremium
Težave z routerjem ASUS WL-500gPremium
ColdCat ::
Na routerju ASUS WL-500gPremium mi ko ga priklopim na napajanje gorijo vse lučke in sicer WAN, in LAN1,...LAN4. Lučka ta Power ne gori ali utripa, podobno gluha je lučka za Wireless.
Poškušal že resetirati, izklopiti,...nič ne pomaga
Ali se mi je router pokvaril ali, je še kaj upanja kaj storiti.
Hvala za vsak nasvet
LP
Poškušal že resetirati, izklopiti,...nič ne pomaga
Ali se mi je router pokvaril ali, je še kaj upanja kaj storiti.
Hvala za vsak nasvet
LP
Mavrik ::
Dost standardni problem na teh routerjih (vključno z mojim WL-500W, ki je 802.11n verzija tvojega):
Crknil ti je napajalni adapter na routerju. Ja res. Menjaj samo adapter pa bo delal.
Crknil ti je napajalni adapter na routerju. Ja res. Menjaj samo adapter pa bo delal.
The truth is rarely pure and never simple.
ColdCat ::
A misliš, da adapter ampere/volte ne transformira več prav in router potem na tak način štrajka ali kako?
Mavrik ::
Razlije se kondenzator in napajalnik več ne daje stabilnega toka, kar pomeni da se ti router ne zboota.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83742 (15503) | brez-imenko |
» | Okvarjen napajalnik za Asus ruter - WL-500 PremiumOddelek: Pomoč in nasveti | 5573 (4225) | aljazp |
» | asus wl-500g premium težavaOddelek: Omrežja in internet | 1880 (1397) | potepuh |
» | Asus WL-500gP OpenWRT konfiguracijaOddelek: Omrežja in internet | 3855 (2773) | Bakunin |
» | Kako nastavit WLAN ASUS WL500g (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7922 (5666) | DixieFlatline |