Forum » Kaj kupiti » Dlančniki-kje dobiti/naročiti Sharpov Zaurus ?
Dlančniki-kje dobiti/naročiti Sharpov Zaurus ?
Brane2 ::
Sem probu že vse živo.
Amazon.com ga ima, pa ga ne da. Bosancem prodajo samo knjige. Tko da sm naroču parsto kil literature (Linux,XML, Java etc )
Slovenske štacune ga ne mislijo uvažat. Pri njih ga sicer lahko naročim (za 200 kSIT z DDV ali blizu !!!) ampak ker so odvisni od Avstrijske veje, bom dobil nemško varianto, enkrat ko bo ta zunaj.
Sharp ne prodaja direktno. Na njihovi strani razvijalcev aplikacij te vprašajo, če bi rad kupil zadevo, nakar te vržejo na angleški amazon, ki ti pove da izven Anglije in Irske ne prodaja.
Ene par ameriških prodajalcev, ki pošiljajo tudi v tujino, zaračunava poštnino dražje od že tako dragega Zaurusa (DHL ~ $370 )
Malo smešno se mi zdi, da kupim stvar, ki bo šla od proizvajalca do mene vmes še v Ameriko...
Ma kdo kako tajvansko varianto ali vsaj kako varianto z znosno poštnino ?
Amazon.com ga ima, pa ga ne da. Bosancem prodajo samo knjige. Tko da sm naroču parsto kil literature (Linux,XML, Java etc )
Slovenske štacune ga ne mislijo uvažat. Pri njih ga sicer lahko naročim (za 200 kSIT z DDV ali blizu !!!) ampak ker so odvisni od Avstrijske veje, bom dobil nemško varianto, enkrat ko bo ta zunaj.
Sharp ne prodaja direktno. Na njihovi strani razvijalcev aplikacij te vprašajo, če bi rad kupil zadevo, nakar te vržejo na angleški amazon, ki ti pove da izven Anglije in Irske ne prodaja.
Ene par ameriških prodajalcev, ki pošiljajo tudi v tujino, zaračunava poštnino dražje od že tako dragega Zaurusa (DHL ~ $370 )
Malo smešno se mi zdi, da kupim stvar, ki bo šla od proizvajalca do mene vmes še v Ameriko...
Ma kdo kako tajvansko varianto ali vsaj kako varianto z znosno poštnino ?
- spremenil: Brane2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neprevzem pošiljke z odkupnino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12162 (7739) | c3p0 |
» | Nadgradnja RAM 8 GB -> 16 GBOddelek: Kaj kupiti | 699 (617) | Isotropic |
» | eBay - "zmaga" na avkciji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12597 (7275) | Okapi |
» | Kupovanje na Kitajskem preko neta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7078 (5711) | Opkow |
» | Katera graficna za tale racunalnikOddelek: Kaj kupiti | 1364 (962) | aruga |