Forum » Pomoč in nasveti » računalnik ne zazna diskov
računalnik ne zazna diskov
nusdorferb ::
Živjo!
Na računalnik sem ponovno inštaliral nove windowse. In ko sedaj prižgem računalnik mi ne prikaže trdih diskov. Disk pa je razdeljen na particije. Pokaže mi samo tiso particijo na kateri je naložen sistem, ostalih dveh particij pa mi ne prikaže.
Kako je možno to težavo odpraviti?
Hvala in Lp
Na računalnik sem ponovno inštaliral nove windowse. In ko sedaj prižgem računalnik mi ne prikaže trdih diskov. Disk pa je razdeljen na particije. Pokaže mi samo tiso particijo na kateri je naložen sistem, ostalih dveh particij pa mi ne prikaže.
Kako je možno to težavo odpraviti?
Hvala in Lp
kixs ::
Da nisi izbrisal vse particije med namestitvijo.
Preveri v "Computer Management, Storage, Disk management" kako je s particijami. Morda niso doloceni pogoni (crke).
lp
Preveri v "Computer Management, Storage, Disk management" kako je s particijami. Morda niso doloceni pogoni (crke).
lp
nusdorferb ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DISKOddelek: Strojna oprema | 898 (771) | gruntfürmich |
» | Izginilo je 30 giga diska!? Ali naj uporabim killdisk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1342 (1108) | bluefish |
» | Particija izginila -- pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1544 (1302) | misso |
» | zaporedne oznake diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 891 (818) | gkovac |
» | E: je izginil kdo bi vedel kam???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1731 (1412) | Keyser Soze |