Forum » Strojna oprema » Tipkovnica brez šumnikov
Tipkovnica brez šumnikov
finpol1 ::
Zanima me, kaj narediti, če imaš tako tipkovnico, baje da obstajajo neke nalepke (prodajalec ponuja), ali lahko potem vseeno pišeš šumnike?
se mi zdi nekam čudno, da bojo nalepke pomagale, da boš kar naenkrat pisal črke, ki jih ni na tipkovnici :S
se mi zdi nekam čudno, da bojo nalepke pomagale, da boš kar naenkrat pisal črke, ki jih ni na tipkovnici :S
- spremenil: finpol1 ()
zee ::
Prisotnost nalepk ne vpliva prav nič na sposobnost pisanje šumnikov.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
5er--> ::
Beri: šumnike lahko pišeš tudi na tipkovnici, ki sploh ne bi imela črk. Samo spremeniš nastavitve tipkovnice v operacijskem sistemu in ma da dela.
Xserces ::
baje da obstajajo neke nalepke (prodajalec ponuja), ali lahko potem vseeno pišeš šumnike? :) ZMAGA :P pejt do tega prodajalca pa ga nekam posl :D
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
noraguta ::
lasersko si jih morš ugravirat na usb tipkovnicah na ps/2 pa zaležejo tudi nalepke.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
mr1two ::
lasersko si jih morš ugravirat na usb tipkovnicah na ps/2 pa zaležejo tudi nalepke.
To bo pa držalo! Na usb nalepke ne primejo
laurin ::
Da ne odpiram nove teme bom kar tu vprašal. Pred kratkim se je polila voda po tipkovnici. Baterijo sem dal ven, prenosnik obrnil in počakal dva dni da se posuši. Ob priklopu prenosnik ni dal nič od sebe, niti ene lučke. Odločil sem se, da ga razstavim. Pregledal sem matično ploščo ter jo očistil s čistim alkoholom. Probal in dela. Ob priklopu tipkovnice spet ni dal nič od sebe. Brez tipkovnice stvar deluje. Zdaj me pa zanima, če je res samo tipkovnica hin, ali je kaj na matični plošči skurjeno, da preprosto ne pusti več tipkovnice da se priklopi. Druge tipkovnice da bi probal žal nimam. Pomoč?
flood ::
ksz
ahahahah
polepšalo dan
sry za off
ahahahah
polepšalo dan
sry za off
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...
pingo76 ::
Da ne odpiram nove teme bom kar tu vprašal. Pred kratkim se je polila voda po tipkovnici. Baterijo sem dal ven, prenosnik obrnil in počakal dva dni da se posuši. Ob priklopu prenosnik ni dal nič od sebe, niti ene lučke. Odločil sem se, da ga razstavim. Pregledal sem matično ploščo ter jo očistil s čistim alkoholom. Probal in dela. Ob priklopu tipkovnice spet ni dal nič od sebe. Brez tipkovnice stvar deluje. Zdaj me pa zanima, če je res samo tipkovnica hin, ali je kaj na matični plošči skurjeno, da preprosto ne pusti več tipkovnice da se priklopi. Druge tipkovnice da bi probal žal nimam. Pomoč?
Tipkovnico ven, pa enu usb priklopi. Drugače pa brez poskusa zamenjave z novo ne boš nikoli 100% zanesljivo vedel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop za povprečnega uporabnikaOddelek: Kaj kupiti | 4734 (3212) | rini |
» | Prihaja nov paket popravkov za Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 36776 (33969) | Lindir |
» | Ne morem v BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1349) | nitramcek |
» | Katera gaming tipkovnica ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6386 (5231) | deadbeef |
» | kupiti iBook v tujini?Oddelek: Kaj kupiti | 1268 (1213) | IceIceBaby |