Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri inštalaciji windows7 64bit
Težave pri inštalaciji windows7 64bit
mm1982 ::
Pozdravljeni,
Imam težave z inštalacijo windows 7 64-bit. Na računalniku je že bila inštalirana in je delovala brez problema. Sedaj sem računalnik formatiral in ne morem več inštalirati windows 7 64-bit brez problema pa lahko inštaliram windows 7 32-bit. Probal sem z večimi CD-ji in tudi z USB ključem. Boot sem nastavil na CD-ROM vendar ko pride do točke ko bi moral iz CD-ja bootat to kar preskoči. Prosil bi, če mi lahko kdo pomaga pri tej težavi.
Lep pozdrav,
Marko
Imam težave z inštalacijo windows 7 64-bit. Na računalniku je že bila inštalirana in je delovala brez problema. Sedaj sem računalnik formatiral in ne morem več inštalirati windows 7 64-bit brez problema pa lahko inštaliram windows 7 32-bit. Probal sem z večimi CD-ji in tudi z USB ključem. Boot sem nastavil na CD-ROM vendar ko pride do točke ko bi moral iz CD-ja bootat to kar preskoči. Prosil bi, če mi lahko kdo pomaga pri tej težavi.
Lep pozdrav,
Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se resetira (forever)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1918 (1402) | GTX970 |
» | Windows 8 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1352 (1118) | boris22 |
» | Nadgradnja RAM-aOddelek: Strojna oprema | 3860 (3087) | Hanzo |
» | Iz Windows viste 32bit v Windows 7 64bitOddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1258) | thinc1990 |
» | problem z prenosnikom hp4710s nx631eaOddelek: Pomoč in nasveti | 1398 (1137) | casual89 |