Forum » Loža » Zenski umetni nohti in nakit
Zenski umetni nohti in nakit
MAFIA ::
Zenski umetni nohti so zame najvecja svinjarija kar je mozna stvar na tem svetu . fujjjjjjjjjjjj
Pa dons sem biu na malci pa mi prnese solato in z enmu prstom direktno v moji solati .Mi polozi solato in vidm da ima umente nohte , sm mislu kr *** . Solato odrinem na stran potem mi pa prnese dunajca in pomfri , a na roki je imela 400 tisoc prstanov in zapestnco dolgo 5 cm direkt na mojem zrezku. Pa kaj ti ni jasno????
Prvic v zivljenju danes sm hotu *** zensko .
Pa sploh u gostinstvu nakit in teli umetni nohti to ne gre skupaj , sem ze pr kuharci opazu da ima kasna prstan pa j*** m*** .
Ni lepsga ce ima zenska naravne lepe nohte , ne pa tiste umetne limane nagrauzne bols da ima postrizene .
Pa zapestnca uredu imej jo ne pa ,da ji visi se pou metra dol z roke pa se to notr v hrani .
Po moznosti pa se kasna denar menja tist drobiz k ze tako smrdi potem ti pa se kruh prjema .
A bi vi jedli???
Pa dons sem biu na malci pa mi prnese solato in z enmu prstom direktno v moji solati .Mi polozi solato in vidm da ima umente nohte , sm mislu kr *** . Solato odrinem na stran potem mi pa prnese dunajca in pomfri , a na roki je imela 400 tisoc prstanov in zapestnco dolgo 5 cm direkt na mojem zrezku. Pa kaj ti ni jasno????
Prvic v zivljenju danes sm hotu *** zensko .
Pa sploh u gostinstvu nakit in teli umetni nohti to ne gre skupaj , sem ze pr kuharci opazu da ima kasna prstan pa j*** m*** .
Ni lepsga ce ima zenska naravne lepe nohte , ne pa tiste umetne limane nagrauzne bols da ima postrizene .
Pa zapestnca uredu imej jo ne pa ,da ji visi se pou metra dol z roke pa se to notr v hrani .
Po moznosti pa se kasna denar menja tist drobiz k ze tako smrdi potem ti pa se kruh prjema .
A bi vi jedli???
gendale ::
ti si mal preveč občutljiv imo
ne rečem če bi mela drek za nohti, ampak če ma samo umetne nohte?
ne rečem če bi mela drek za nohti, ampak če ma samo umetne nohte?
kalko ::
Vljudno bi zavrnil prineseno, povedal razlog, vstal in odšel. Če bi kaj godrnjala, bi pojasnil, da pravzaprav pričakujem zahvalo, saj sem odkrito povedal kaj me moti, namesto da bi bil tiho in poklical sanitarno inšpekcijo (ki se je vsak gostinec boji kot hudič križa).
ShowDown ::
Kako pa veš da so bili umetni? Punca ima precej dolge naravne nohte in jih hitro zamenjaš za umetne.
Načeloma pa se strinjam; nakit, ki se dotika hrane, je v strežbi (zame) no go. Tudi meni je ogabno ko prijemajo denar (drobiž predvsem), potem pa ti prinese hrano in njen prst v omaki. Čeprav, ko bi videl kuhinje določenih restavracij in fast-foodov, bi najverjetneje začel jesti doma.
Načeloma pa se strinjam; nakit, ki se dotika hrane, je v strežbi (zame) no go. Tudi meni je ogabno ko prijemajo denar (drobiž predvsem), potem pa ti prinese hrano in njen prst v omaki. Čeprav, ko bi videl kuhinje določenih restavracij in fast-foodov, bi najverjetneje začel jesti doma.
MAFIA ::
ShowDown :: danes, 19:27:59
citiraj
#
Kako pa veš da so bili umetni? Punca ima precej dolge naravne nohte in jih hitro zamenjaš za umetne.
Načeloma pa se strinjam; nakit, ki se dotika hrane, je v strežbi (zame) no go. Tudi meni je ogabno ko prijemajo denar (drobiž predvsem), potem pa ti prinese hrano in njen prst v omaki. Čeprav, ko bi videl kuhinje določenih restavracij in fast-foodov, bi najverjetneje začel jesti doma. :)
Sej se vidi ce je noht naliman , sploh ce je ze par dni , ker rine proti koncu.
Svinjarija
citiraj
#
Načeloma pa se strinjam; nakit, ki se dotika hrane, je v strežbi (zame) no go. Tudi meni je ogabno ko prijemajo denar (drobiž predvsem), potem pa ti prinese hrano in njen prst v omaki. Čeprav, ko bi videl kuhinje določenih restavracij in fast-foodov, bi najverjetneje začel jesti doma. :)
Sej se vidi ce je noht naliman , sploh ce je ze par dni , ker rine proti koncu.
Svinjarija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Burger king v btc (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 199596 (1252) | 2dark |
» | Kunc te gleda!Oddelek: Loža | 4885 (1157) | kajtimara |
⊘ | Zakaj majo ženske dolge nohte?Oddelek: Loža | 2224 (981) | LitralSM |
⊘ | KanibalizemOddelek: Problemi človeštva | 2078 (1384) | kuglvinkl |