Forum » Pomoč in nasveti » Nastavitev poti za shranjevanje pri bluetooth povezavi
Nastavitev poti za shranjevanje pri bluetooth povezavi
nevemvec ::
Imam Nokio E52 in mi nikakor ne porata najti nastavitve za pot pri prenosu z bluetooth. Ko prenašam podatke mi jih telefon avtomatsko shranjuje na pomnilnik telefona, ki je zelo majhen, zato velikokrat oz. vedno javi, da ni dovolj prostora. Rad bi prenastavil na pomnilniško kartico. Kakšna ideja kje bi se dalo to nastaviti?
LP
LP
Jernej88_ ::
Nastavi si da se ti vsa sporočila shranjujejo na pomnilniško kartico. Jaz imam Nokio 6680 in v mojem primeru se gre do nastavitev na sledeč način:
Sporočila->Možnosti->Nastavitve->Drugo->Uporabljen pomnilnik... in tam imaš možnost pomnilnik telefona oz. pomnilniška kartica.
Sporočila->Možnosti->Nastavitve->Drugo->Uporabljen pomnilnik... in tam imaš možnost pomnilnik telefona oz. pomnilniška kartica.
No more Slovenia!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rootanje telefonaOddelek: Pomoč in nasveti | 1544 (1258) | joej970 |
» | Kateri mobilni telefonOddelek: Kaj kupiti | 962 (850) | Thunder wave |
» | NOKIA 6680 - problem z namestitvijo Garmin-aOddelek: Mobilne tehnologije | 1029 (932) | Jernej88_ |
» | Predstavljen Verizon Droid, Googlova glasovna navigacija, druge napovediOddelek: Novice / Android | 3936 (3444) | Mobidick |