Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč, zbrisane mape
Pomoč, zbrisane mape
paliskic ::
Pozdravljeni,
naletel sem na problem, na prenosniku Fujitsu Siemens, Amilo Xa 2528, se ob vsakem zagonu pojavi blue-screen, z napako STOP: 0x0000008E.
Odločil sem se formatirati particijo C: (in namestiti ponovno windows 7 pro), particijo D: pa pustil nedotaknjeno. Prvi problem ki se pojavi je
ta da imam sedaj dva win 7 na izbiro (na sveže nameščen dela, drugi pa ne), drugi problem je pa ta, da iz D: particije so izginile slike in pesmi.
Čudno je to, da so ostali vsi programi (bs player, avg, itd.).
Ali je možno da je mapa SLIKE skrita? prosim za pomoč.
Lp, Matej
naletel sem na problem, na prenosniku Fujitsu Siemens, Amilo Xa 2528, se ob vsakem zagonu pojavi blue-screen, z napako STOP: 0x0000008E.
Odločil sem se formatirati particijo C: (in namestiti ponovno windows 7 pro), particijo D: pa pustil nedotaknjeno. Prvi problem ki se pojavi je
ta da imam sedaj dva win 7 na izbiro (na sveže nameščen dela, drugi pa ne), drugi problem je pa ta, da iz D: particije so izginile slike in pesmi.
Čudno je to, da so ostali vsi programi (bs player, avg, itd.).
Ali je možno da je mapa SLIKE skrita? prosim za pomoč.
Lp, Matej
Jernej88_ ::
Nekdo je na tem forumu že objavil zelo podoben problem. Malo poišči, mogoče boš našel rešitev tam.
No more Slovenia!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z inštalacijo windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3858 (2400) | jest10 |
» | Kako formatirati Win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 13489 (13187) | bluefish |
» | Dva diska, dva operacijska sistemaOddelek: Strojna oprema | 1738 (1546) | schurda |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2382 (1745) | PIII850 |
» | GRUB ne zažene WIN XPOddelek: Operacijski sistemi | 1636 (1437) | kriko1 |