Forum » Kaj kupiti » Wireless internet
Wireless internet
M4TECH ::
Ne spoznam se glih najbolj na te stvari.
A obstaja kakšen USB rooter za brezžični internet? Pa link do kakšnega bi bil dobrodošel.
tnx
A obstaja kakšen USB rooter za brezžični internet? Pa link do kakšnega bi bil dobrodošel.
tnx
BRBR ::
rooter ne, morda pa router. S čim takim si nimaš kaj poamagat po moje. Rabiš pa po moje npr. tole:
link
Jaz mam enega takega, ga pa še nisem odpakiral tako da ne morem še nič rečt.
Vtakneš ga v usb v comp. in se brezžično povežeš na router(ki podpira brezžično povezavo), ki pa je povezan v mrežo.
Če je tvoj cilj da ne vlečeš kablov naokoli ?
link
Jaz mam enega takega, ga pa še nisem odpakiral tako da ne morem še nič rečt.
Vtakneš ga v usb v comp. in se brezžično povežeš na router(ki podpira brezžično povezavo), ki pa je povezan v mrežo.
Če je tvoj cilj da ne vlečeš kablov naokoli ?
Never underestimate the power of idiots in large groups.
Ibrahimovic ::
To recimo na namizen PC isto lahko das? sedaj recimo imam kabel potegnen iz routerja.. Ali potem če kupim to, mi bo internet recimo kakor na prenosniku.... Ali moraš imeti na računalniki kaj posebnega. Ali samo Usb priklopis in dela?
Ibrahimovic ::
Pozabil sem zraven dat link
http://www.mimovrste.com/artikel/249002...
v mislih sem imel tole...
ze router imam TP-link, tako da bi rad se to kupil isto... Ali je to potem use kar potrebujem?
http://www.mimovrste.com/artikel/249002...
v mislih sem imel tole...
ze router imam TP-link, tako da bi rad se to kupil isto... Ali je to potem use kar potrebujem?
M4TECH ::
Torej s tem USB routerjem lahko jaz dostopam doma na internet preko svojega GSM-a aparata brezžično ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | samsung galaxy s3 preko routerja do prenosnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 2222 (1985) | wini |
» | wi-fi oddajnikOddelek: Omrežja in internet | 3790 (3016) | lenart0 |
» | linksys wrt54gl najboljša dodatna antenaOddelek: Pomoč in nasveti | 3004 (2741) | Dr Lex |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7309 (5314) | jancus |
» | Belikn Wireless G RouterOddelek: Strojna oprema | 3217 (3057) | MitkoVIP |