Forum » Strojna oprema » Težave s tipkovnico (Enter)
Težave s tipkovnico (Enter)
-=aVa=- ::
LP!
Že nekaj časa mi preglavice dela Enter tipka. Včeraj sem si kupil novo tipkovnico in spet isto.
Kaj se zgodi je:
Enter kr na1x neha delat. Če izklopim in vklopim tipkovnico ne pomaga nič.. računalnik moram ponovno zagnat da dela.
Če pa nekaj časa držim enter (med 5-10 sec) pa ga zazna.
Ima kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narobe? Težava je očitno v računalniku.
Že nekaj časa mi preglavice dela Enter tipka. Včeraj sem si kupil novo tipkovnico in spet isto.
Kaj se zgodi je:
Enter kr na1x neha delat. Če izklopim in vklopim tipkovnico ne pomaga nič.. računalnik moram ponovno zagnat da dela.
Če pa nekaj časa držim enter (med 5-10 sec) pa ga zazna.
Ima kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narobe? Težava je očitno v računalniku.
Small acts.. Big difference.. Save our planet!
-=aVa=- ::
Sem našel odgovor..
Če se še keremu to dogaja naj povem, da je zaradi windows 7. Nekateri programi niso narejeni posebej za ta windows in zaradi leaka informacij delajo čudne stvari kot to.. V mojem primeru je bila kriva Mozilla Firefox.. Čudno..
Če se še keremu to dogaja naj povem, da je zaradi windows 7. Nekateri programi niso narejeni posebej za ta windows in zaradi leaka informacij delajo čudne stvari kot to.. V mojem primeru je bila kriva Mozilla Firefox.. Čudno..
Small acts.. Big difference.. Save our planet!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko gre monitor v "spanje" se ne "zbudi" večOddelek: Zvok in slika | 3729 (1393) | neocodexx |
» | A koga motijo različne oblike nekaterih tipk?Oddelek: Strojna oprema | 3315 (2319) | Ribič |
» | TipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1425 (1012) | 54j0 |
» | Se obetajo spremembe na slovenski tipkovnici? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24865 (20253) | madmitch |
» | Opera 10 prihaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12602 (8728) | hamax |