Forum » Omrežja in internet » Iščem wikifarm
Iščem wikifarm
KvaziVenet ::
Pred enim letom sem si naredil svoj wiki in ga začel urejati. Najprej sem uporabljal Wikio, ampak mi je dosadilo zaradi njihovega vsiljevanja skinov in drugih nastavitev. Svoj wiki sem prestavil na Shoutwiki, ki se mi je zdel popoln host - brez reklam, monobook, dobra jezikovna podpora... No, Shoutwiki ima zdaj že pol leta težave s stabilnostjo. Svoje wiki ne morem urejati že mesece, ker morajo seliti servere in so vse wiki v no-editing stanju.
Vsaj dokler Shoutwiki ne porihta teh problemov bi rad naredil nekaj novih strani in jih kasneje izvozil nazaj a Shoutwiki. Pozna kdo kak pameten brezplačen wikifarm, ki ima po možnosti dobro jezikovno podporo, morda tudi brez reklam (vsaj za registrirance) in podpira monobook skin?
Vsaj dokler Shoutwiki ne porihta teh problemov bi rad naredil nekaj novih strani in jih kasneje izvozil nazaj a Shoutwiki. Pozna kdo kak pameten brezplačen wikifarm, ki ima po možnosti dobro jezikovno podporo, morda tudi brez reklam (vsaj za registrirance) in podpira monobook skin?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na morje?Oddelek: Loža | 8595 (3876) | mihapc123 |
» | Odnos profesorjev...ponovno sem presenečenOddelek: Loža | 3685 (2533) | jalovec09 |
» | Ashampoo Office 2012Oddelek: Programska oprema | 1172 (979) | opeter |
» | Wikipedija zbrala 16 milijonov dolarjev donacijOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12389 (10064) | Jst |
» | Poenostavljanje php straniOddelek: Izdelava spletišč | 870 (779) | Alpheus |