» »

3D Televizor

3D Televizor

anonynino ::

pozdrav,
jaz sem pred nakupom 3D tvja.
Vprašal pa bi kaj je boljše (iz izkušenj) pasivnen tv ali aktiven tv oz. očala?
Vprašam ker imajo pasivna očala dosti pozitivnik stvari: poceni, ne škodi očem, brez baterij...
Hvala :)

mat xxl ::

Kar koli sem sam gledal z očalmi, se mi zdi neuporabno, ker se pojavi pri večini ljudi glavobol, brez očal pa še nisem imel prilike videti.

b1lolol ::

anonynino je izjavil:

ne škodi očem

Ravnokar sem bral članek v računalniških novicah, kjer je pisalo, da so 3D televizorji zelo škodljivi za oči saj jih prekomerno utrujajo.

http://www.racunalniske-novice.com/novi...

fpbs ::

Sicer nimam izkušenj, toda primerjal sem nekaj Samsungov z aktivnimi očali in nekaj LGejev s pasivnimi očali. Moja odločitev je LG s pasivnimi očali. Omogočajo svetlejšo sliko, odlično globino slike, poleg tega jih dobiš v paketu nekaj komadov ob nakupu TVeja, manjša obremenitev za oči, brez baterij, ni potrebne sinhronizacije s TVejem, ki včasih tudi izpade, in če se vsedeš nanje, ali jih poležiš ni velike škode, ker so poceni. Poleg tega pa ni omejitve glede števila gledalcev. Pa še kaj bi se našlo.

anonynino ::

b1lolol je izjavil:

anonynino je izjavil:

ne škodi očem

Ravnokar sem bral članek v računalniških novicah, kjer je pisalo, da so 3D televizorji zelo škodljivi za oči saj jih prekomerno utrujajo.

http://www.racunalniske-novice.com/novi...

To velja samo za aktivna 3D očala :)

fpbs je izjavil:

Sicer nimam izkušenj, toda primerjal sem nekaj Samsungov z aktivnimi očali in nekaj LGejev s pasivnimi očali. Moja odločitev je LG s pasivnimi očali. Omogočajo svetlejšo sliko, odlično globino slike, poleg tega jih dobiš v paketu nekaj komadov ob nakupu TVeja, manjša obremenitev za oči, brez baterij, ni potrebne sinhronizacije s TVejem, ki včasih tudi izpade, in če se vsedeš nanje, ali jih poležiš ni velike škode, ker so poceni. Poleg tega pa ni omejitve glede števila gledalcev. Pa še kaj bi se našlo.

Zato ja. Ker ima veliko prednosti.. Največja je, da pasivna ne škodijo očem :)

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lcd 3d televizija????

Oddelek: Zvok in slika
236571 (6160) kronos_10_
»

Kateri 3D LED TV s pasivnimi očali? (strani: 1 2 )

5921053 (15686) fpbs
»

LG 42LW579S ali Samsung UE40D6530

102992 (2851) excel
»

Samsung 3D LED?

Oddelek: Kaj kupiti
103912 (3739) zcetrt
»

nakup TV - stotič