» »

Firefox 6

Firefox 6

bigbug ::

Pozdravljeni,

imam težave z zmrzovanjem Firefox-a. Mislim, da je problem v plugin-container.exe. Zanima me kako zadevo rešiti saj neprestano zmrzuje večinoma na straneh kjer se pojavi flash?

Hvala

Lp

Mavrik ::

Plugin container je program, ki za Firefox izvaja dodatke, med katerimi je Flash. Tako da tebi zmrzuje Flash, ne pa Firefox, tako da raziskuj v tisti smeri. Probaj ga posodobit.
The truth is rarely pure and never simple.

harvey ::

1. inštaliraj Chrome :D
2. namesti ponovno flash
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

#000000 ::

Ni res jest imam najnovejši player in vse up to date, in odkar sem instaliral firefox 6 je tema, jajca požrejo ves ram. Zdej sem instaleru firefox aurora in je občutno hitrejši pa ne zmrzuje več. pa tud na netu dost piše kako je 6 zelo požrešna.

Bananovec ::

harvey je izjavil:

2. namesti ponovno flash

Meni ne pomagata niti Chrome niti Opera. Je pa res, da se v Chromu sesuje manjkrat. V Operi sem imel rekord 4x v 20 sekundanah. Vsa čast, Adobe!
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Mavrik ::

#000000 je izjavil:

Ni res jest imam najnovejši player in vse up to date, in odkar sem instaliral firefox 6 je tema, jajca požrejo ves ram. Zdej sem instaleru firefox aurora in je občutno hitrejši pa ne zmrzuje več. pa tud na netu dost piše kako je 6 zelo požrešna.

TI nimaš istega problema (in core browser nima veze s plugin containterjem) tako da prosim ne zavajaj.

Meni ne pomagata niti Chrome niti Opera. Je pa res, da se v Chromu sesuje manjkrat. V Operi sem imel rekord 4x v 20 sekundanah. Vsa čast, Adobe!

Hmnja, pri meni so bili problem tudi nVidiini gonilniki, ki so se usuvali ko je Flash poskušal uporabiti strojno pospeševanje. Preveri še to.
The truth is rarely pure and never simple.

amigo_no1 ::

Bananovec je izjavil:

harvey je izjavil:

2. namesti ponovno flash

Ni Opera kriva, hardware imaš v banani.Preveč navito/ zanič rami (veliko je tega možno) ?
Pri kolegu se je ista Opera-portable sesuvala kot nora, pri meni delala bp.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študija varnosti brskalnikov: prvi Chrome, drugi IE, Firefox daleč zadaj (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
7021563 (16465) mikko
»

Opera: drsnikom na spletnih straneh bo odklenkalo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
8122751 (18446) enadvatri
»

Chrome: nova beta, hitrejši pogon za Java Script, napoved nove podobe (strani: 1 2 )

7825374 (22738) MrStein
»

Izid Firefox 4 se seli v leto 2011 (strani: 1 2 )

5121409 (19985) Jst
»

Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )

17445928 (40247) PrimozR

Več podobnih tem