Forum » Pomoč in nasveti » sinhronizacija
sinhronizacija
tapravi91 ::
Imam naslednje vprašanje.
Pred dvema tednoma sem si iz neta potegnil hd animirani film z originalnimi glasovi,sedaj pa je izšel ta film v slovenski sihronizaciji in sicer XviD. Sedaj pa me zanima če je mozno to sihronizacijo prenesti na hd film.
Hvala :D
Pred dvema tednoma sem si iz neta potegnil hd animirani film z originalnimi glasovi,sedaj pa je izšel ta film v slovenski sihronizaciji in sicer XviD. Sedaj pa me zanima če je mozno to sihronizacijo prenesti na hd film.
Hvala :D
popster ::
da se, samo audio track zamenjaš in sinhroniziraš da se lepo ujemajo glasovi. Nekaj programov je tudi brezplačnih recimo OpenShot Video Editor.
Matev ::
Sedaj pa me zanima če je mozno to sihronizacijo prenesti na hd film.
najlažje je povleči že narejen sinhroniziran film
tapravi91 ::
da se, samo audio track zamenjaš in sinhroniziraš da se lepo ujemajo glasovi. Nekaj programov je tudi brezplačnih recimo OpenShot Video Editor.
a poznas se ker podoben program ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za izdelavo video posnetkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2063 (1800) | nevednež1970 |
» | brezplačen video urejevalnikOddelek: Programska oprema | 6252 (5443) | opeter |
» | Brezplačni video urejevalnikOddelek: Programska oprema | 3136 (2870) | opeter |
» | Pri video obdelavi ZVOK NESKLADEN Z VIDEOMOddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1048) | m0LN4r |
» | Open Source projektiOddelek: Programiranje | 2999 (2782) | Marat |