Forum » Loža » znanstveni članki
znanstveni članki
Pixy222 ::
Pozna kdo kakšno dobro stran z zbirkami znanstvenih člankov. Za večino kar sem gledal potrebujem razna gesla s fakultet (predvsem tujih).
Rabim pa članke na temo gozdarstva, še najbolše bi bilo, če sej jih da razporejati po jeziku (nemščina).
Hvala za vsako pomoč,
lp, Primož
Rabim pa članke na temo gozdarstva, še najbolše bi bilo, če sej jih da razporejati po jeziku (nemščina).
Hvala za vsako pomoč,
lp, Primož
lmorgh ::
če si študent, pojdi v vašo knjižnico, in zaprosi za oddaljen dostop do različnih znastvenih revij. ko to imaš, ti ni treba za revijami brskat iz šolske knjižnice.
Ja to vem, načeloma imam dostop do dikul-a. Ampak mi zadnje čase nagaja uporabniško ime itd. pa še člankov se kolikor sem videl neda razporejati po jeziku.
zee ::
Bi se rajsi pozanimal na DIKUL zakaj imas tezave z dostopom?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Seveda bom tudi to uredil, samo sem hotel začeti danes s prevajanjem nekaterih člankov in sem zato vprašal, če morda obstajajo še druge strani.
zee ::
IMO: Na dolgi rok bo bistveno ceneje, ce se bos naucil tujega jezika...
zee
fosil ::
Včasih so dostopi narejeni tudi tako, da se da dostopat samo z ip-jev fakultete/univerze.
Tako je!
@zee
Seveda imaš prav zee, vendar če imam čas do 15.9. bom osebno lažje prevajal iz nemščine kot iz angleščine. Zato iščem predvsem nemške členke, ki jih na dikul-u ni. Trenutno mi je bolje, da nekaj počnem 2h kot pa 2 dni.
@fosil
Dikul sem sedaj usposobil, vendar kot sem povedal mi nekaj nevšečnosti povzroča jezik.
Tako, da s kakšnimi predlogi kar na dan : )
lp
Seveda imaš prav zee, vendar če imam čas do 15.9. bom osebno lažje prevajal iz nemščine kot iz angleščine. Zato iščem predvsem nemške členke, ki jih na dikul-u ni. Trenutno mi je bolje, da nekaj počnem 2h kot pa 2 dni.
@fosil
Dikul sem sedaj usposobil, vendar kot sem povedal mi nekaj nevšečnosti povzroča jezik.
Tako, da s kakšnimi predlogi kar na dan : )
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Apps za šole z neomejeno kapacitetoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6603 (4700) | Gandalfar |
» | Preprodaja gesel za dostop do znanstvenih revij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23846 (21243) | poweroff |
» | MIT-ovi članki bodo prosto dostopni!Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5231 (2433) | noraguta |
» | znanstveni članek biokemijeOddelek: Šola | 1488 (1289) | Yosh |
» | Mnogo rabljenih diskov z eBaya vsebuje zaupne podatkeOddelek: Novice / Varnost | 7290 (6430) | Tomay |