Forum » Pomoč in nasveti » Zvok
Zvok
Twixz ::
Pozdravljeni.
Na prenosniku, ki ga trenutno uporabljam, mi ne dela zvok. Sicer so nastavitve normalne, "volume" na maximumu, vse un"mute"-irano. Ne vem kje je razlog, mogoč e v tem ker stta na tem računalniku dva profila? Je možno da je na enem profilu "mute" vklopljen in zaradi tega ne dela celemu računalniku zvok. Probal sem tudi z izklopom in ponovnim vklopom ampak ni uspelo.
Pomoč?
Hvala.
Na prenosniku, ki ga trenutno uporabljam, mi ne dela zvok. Sicer so nastavitve normalne, "volume" na maximumu, vse un"mute"-irano. Ne vem kje je razlog, mogoč e v tem ker stta na tem računalniku dva profila? Je možno da je na enem profilu "mute" vklopljen in zaradi tega ne dela celemu računalniku zvok. Probal sem tudi z izklopom in ponovnim vklopom ampak ni uspelo.
Pomoč?
Hvala.
miranpozar ::
Si probal s slušalkami? Nisi napisal kateri prenosnik imaš... nekateri hpji imajo težave prav v konektorju za slušalke - prenosnik misli, da imaš vklopljene slušalke in izklopi zvočnike. Preveri.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok izgine po nekaj minutah - Windows 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1214 (1051) | Mesar |
» | Ni zvoka / FM2 / RealtekOddelek: Zvok in slika | 1386 (1232) | m0LN4r |
» | Wolfeinstain ET - LINUX !Oddelek: Igre | 2167 (1720) | WamPIRe- |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8249 (7044) | matjash |
» | po zvočnikih skoz nekaj hrešči, cviliOddelek: Strojna oprema | 1591 (1373) | MitkoVIP |